luni, 15 iunie 2009

Am googlit-o!

Nu am nimic împotriva tinichigiilor şi ospătarilor şi nu-i iubesc pe filosofi din cale-afară, iar salata de păpădie mi se pare neinteresantă, dar încep să mă simt ca în 1971, cînd Ceauşescu a venit din faimoasa vizită în China impresionat de "revoluţia culturală" şi a vrut să facă la fel.
Dacă nu-l opreşte cineva pe Băsescu, o googlim cu toţii.

Update: citiţi şi la Ciutacu şi la Mordechai.

11 comentarii:

  1. Omul are nevoie de ospatari. Multi ospatari. Trebuie sa il intelegem. Ce i-as mai sugera eu: multi medici. Are nevoie si de medici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lilick

    Ai dreptate. Medici. Şi medicamente.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai acolo la "balaceanca"in oricare dintre ele pe tot cuprinsul tarii sunt multi care se viseaza ba Napoleon ba nu stiu ce genearal. unii chiar D-zeu. Cred ca dupa anumite manifestari si basescu s-ar incadra perfect in peisaj.lasand gluma la o parte si privind in ansamblu numa un orb nu vede ce miscari face Basescu si clica de "osanatori".cam asa a ajuns si Ceausescu la putere in 65 cu complicitatea unor indivizi de teapa celor de acum. eu chiar am vorbit serios cand am zis ca daca mai iese asta odata eu plec unde vad cu ochii pana nu apuca sa inchida si granitele. si nu-mi veniti cu teoria ca nu o sa-l lase europa ca bla bla bla.cum am intrat in europa la fel de usor sau poate chiar mai usor vom si iesi.asa ca insula draga asteapta-ma ca vin daca nu acum la primavara ))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cody, sunt de acord cu tine. Va trebui doar să găsim insula potrivită.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu "cineva" trebuia să-l oprească pe Băsescu, noi toţi.
    Rămâne de văzut câţi suntem "noi" şi ce zic "serviciile"...

    RăspundețiȘtergere
  6. Renata, ai dreptate!

    Suntem în chat, sper să ne găseşti acum:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca marile idei merg mana in mana, l-a pus la cale si pe ala micu, boc, sa tot anunte hot spots de internet gratis, vrea sa dea google la tot cartierul, adica sa-i atraga pe astia mici la toamna.

    Ospatari ceva mai buni nu strica sa avem, dar omul are o obsesie cu meseria asta. A facut Adi Ursu, aseara la RTV, un montaj cu multe declaratii ale Lui despre cum trebuie sa fie ospatarul, cu data pusa pe declaratii, 2005, 2006, 2007 :))) In studio se radea pe rupte, Ursu cica "sa analizam recurenta ospatarului in discursul presedintelui", iar Tariceanu, care era in studio, "poate ca omul si-a ratat cariera"

    RăspundețiȘtergere
  8. Mădălina, vrei să spui că Adrian Ursu poate avea umor? :))

    RăspundețiȘtergere
  9. mi-e teama ca tocmai cine ar tebui sa-l opreasca sta sa numere papadiile de pe camp, si isi omoara timpul liber si simtul critic prin gudurari repetate pe langa "il presidente". Ceea ce e, intre noi fie vorba, ingrozitor si (de) trist.

    RăspundețiȘtergere
  10. Paul

    Da, e trist. Dar mai suntem şi noi. Poate îl oprim.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!