sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Sexul nu mai este trendy

Nu vă speriaţi, e vorba doar de modă. Mai precis, în materie de sex, moda nu mai e la modă, trendul nu mai e trendy.
Brian Alexander, autorul cărţii "America Unzipped: In Search of Sex and Satisfaction", scrie pe MSNBC că nu se mai poartă latexul, cătuşele, schimbul de parteneri şi alte practici şi tehnici considerate "cool" în ultimii ani. Autorul prognozează că - în această perioadă de criză, cînd şi industria porno se află în pragul falimentului, site-urile erotice pierd milioane de dolari, iar autorii de sfaturi sexuale de la diverse publicaţii îşi pierd job-urile - s-a terminat cu sexul promovat ca un detergent sau ca un televizor. Nu este vorba de revenirea la un spirit mai puritan, ci de faptul că, spune Brian Alexander, oamenii vor prefera să-şi găsească propria cale şi asta fără prea multă vorbă.
Ah, s-a ajuns la vechea vorbă romînească, aia cu "tace şi face"!

Sper că nu e vorba decît de sex şi nu de o limitare a liberăţii de expresie. Nici de o diminuare a transparenţei guvernamentale. Adică, s-o ştim şi noi!

6 comentarii:

  1. Pai vezi? N-avea dreptate Larry Flint sa ceara 5 miliarde sa salveze industria americana de resort ? Smart .
    PS
    "Tace si face " nu mai e trendy , acuma e " Vorbeste la tv dupa ce face"

    RăspundețiȘtergere
  2. Are legatura si cu articolul lui Mos Califar. Exact. Dar nu cred ca are legatura cu criza. Cred ca lumea e suprasaturata de "profesionism" in acest domeniu si cauta ceva mai..natural, amatoristic..etc

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lilick
    Bineînţeles, e o suprasaturaţie de "modele", o întoarcere la o anumită normalitate, în sensul de intimitate. Criza a fost aşa, pour les fleurs de coucou:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Banii şi sexul învârt Universul, cum se spune. Iar la ceas de criza financiară, sexul îşi duce şi el lupta proprie pentru supravieţuire. A lui şi a urmaşilor lui :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi a urmaşilor urmaşilor, în veacul vecilor :)

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!