duminică, 18 ianuarie 2009

La munte şi la mare...

...şi-n orice-mprejurare
folosiţi cu încredere vehiculele cu tracţiune animală (căruţe trase de cai, care cu boi, sănii trase de cîini etc)pentru propăşirea turismului pe plaiul mioritic.
Mai multe puteţi afla de la Simona Ionescu.
Aşa cum sugerează imaginea, de pe pîrtiile de schi, turiştii pot ajunge cu căruţa direct în valurile, desigur înspumate, ale mării. Legea care interzice circulaţia respectivelor mijloace de transport pe autostrăzile patriei (care autostrăzi?) va fi abrogată.

Foto:Photonews
Update: un promo pentru căruţele turistice găsiţi la Lilick, care l-a preluat de la Moş Călifar. Pentru un test-drive vă puteţi adresa la MT.

3 comentarii:

  1. Haolio mancati-as bidiviu' matale da' clipu' de-l canta regilii guta unde este cocoana ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai stii ca actualii guvernanti nu vor incuraja printr-o lege transportul hipo cu atelaje prin orasele patriei? Si atunci sa te tii frate cati turisti straini vor veni in Romania sa se plimbe cu caruta, fie ea si cu coviltir sau de ce nu, cu carul cu boi! Cert este ca fiecare statie peco ar trebui sa aiba la vanzare orz pentru cai sau fan si coceni, inclusiv adapatori speciale. In mod sigur Lenush s-a gandit la toate astea. Important este ca cel care conduce atelajul sa aiba studii superioare si sa cunoasca cateva limbi straine. Astfel s-ar rezolva si creereas unor locuri de munca prin angajarea absolventilor de studii superioare pe post de conducatori de atelaj si totodata, ghid turistic. Sa mai zica cineva ca ministressa n-ar avea un plan coerent de revigorare a turismului romanesc! Pai nu?

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!