joi, 15 ianuarie 2009

E neconstituţională

Ordonanţa. De ea era vorba.

10 comentarii:

  1. da, dar miculpremier ţine ca orbul de bâtă de povestea cu bugetul violat şi o să meargă în parlament cu proiectul legii. eu pariez că o să treacă legea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, e un boc prea mic pentru un război atît de mare. Chiar dacă era declarată constituţională, în parlament nu trecea decît cu stabilirea unui plafon maxim şi se aplica numai celor cu pensii+salarii foarte mari. Probabil asta se va întîmpla.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mic, mic, dar are capul mare :D Ea e neconstitutionala, dar cui ii pasa? Nu lui Boc!

    RăspundețiȘtergere
  4. La cît de încrîncenat vorbea azi, cred că îi pasă foarte tare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si poteca lui Boc spre Cotroceni este constitutionala?

    RăspundețiȘtergere
  6. Citez -"o sa ne ducem dracului toti"- am incheiat citatul.

    Pana acum nu am vazut nici o masura concreta impotriva crizei. Daca aceasta criza le baga lor si mai multi bani in buzunar, nu o sa vedem.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bietul Boc!
    A vrut si el sa serveasca Titanul din Deal cu o ordonanta care sa-i alunge de la butoane pe cotorbeii batrani si galonati - greu de strunit, greu de pacalit - de prin institutiile de forta ale patriei si s-a trezit cu trupele de lihniti (asistenti maternali si ai persoanelor cu handicap, profesori, doctori, mici functionari, actori si alte lifte intelectuale nealiniate) la poarta... Nici nu s-a gandit la ei, de ce s-ar fi gandit? Pentru Divinul sau protector ei nici nu exista. Nu se numara. Decat la vot. Si, la drept vorbind, nici macar acolo.

    Acu' va trebui sa fie foarte atent cum vor fi adoptate alte proiecte legislative, ca fitilul social deja arde.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!