miercuri, 21 ianuarie 2009

Şi cenzura e cu noi!

Cu multe din părerile lui Cezar Paul-Bădescu nu sunt de acord. Probabil nici el cu ale mele. De această dată însă sunt exact de aceeaşi părere cu el. Citiţi aici şi veţi vedea că am dreptate.
Deci nu numai că pot să ne scotocească sms-urile şi e-mailurile sau să afle ce pagini citim pe internet, dar ne şi cenzurează, ne spun ce să nu scriem. N-am auzit parodiile radiofonice despre care vorbeşte Cezar Paul-Bădescu, poate că sunt proaste sau vulgare, dar nu asta contează, pentru că ele au fost cenzurate pentru "pentru nerespectarea articolului referitor la protejarea valorilor culturale”. Pe scurt, parodia este interzisă, prin graţia cenzurii. Cenzura se numeşte azi CNA şi este reprezentată de un mare artist, Dan Grigore. Ce să mai spunem? Muzica, muzica!

2 comentarii:

  1. Muzica! Muzica! Mai mult de atat ce? Pacat ca oamenii n-au invatat ca parodia e un gen literar. Poate asa s-ar mai fi relaxat. Dar in Romania, vad ca incordarea e cuvantul de ordine. Si sa fii mandru ca traiesti in tara asta... mai tarziu ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Oana
    Da, e multă încordare, o falsă seriozitate dezgustătoare. La fel ca miştocăreala vulgară, prezentată drept umor.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!