miercuri, 9 decembrie 2009

Fifty-fifty

Şansele ca onorata Curte Constituţională să invalideze rezultatul turului doi al alegerilor prezidenţiale sunt cam aşa ca în imaginea de mai jos. Paharul e pe jumătate plin sau pe jumătate gol? Cine are dreptate? Cei 5000000 de alegători ai lui Băsescu sau cei 5000000 de alegători ai lui Geoană?
Plus/minus românii din străinătate, din autobuze şi din cimitire.

12 comentarii:

  1. Oare poate sa spuna cineva ca nu a fost frauda? Sau ca frauda nu e asa importanta? A, ca nu poate fi usor demonstrata... Se poate. Eu cred ca PSD ar avea mai multe sanse daca ar face plangeri si in justitie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lilick,
    Se poate spune orice.
    Cred că se poate demonstra frauda, ajunge să se numere din nou voturile de la secţiile speciale, verificînd şi CNP-urile.
    Dar trebuia la Curtea Constituţională, pentru că ea validează scrutinul. Nu ştiu dacă la instanţe inferioare s-ar obţine ceva, oricum nu repede. O plîngere, pînă să fie judecată, poate dura luni de zile...

    RăspundețiȘtergere
  3. O contestație serioasă trebuia depusă odată și-odată. Dar nu mai vreau să-mi fac speranțe. Mi-au trebuit două zile ca să-mi revin după ultima dezamăgire :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineata!
    Cred ca aveti dreptate d-na Lucia! Nu stiu daca PSD-ul poate aduce dovezi suficiente pentru a convinge Curtea Constitutionala sa anuleze scrutinul, in plus, gandesc si eu ca unul care nu este de meserie: Judecatorii de la C.C. or fi chiar atat de impartiali? Pana una, alta, cred ca trebuie sa mai suportam inca cinci ani hahaiturile si toate cele, ale Marelui Carmaci.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chat Noir
    Două zile e bine, eu n-am să-mi revin cinci ani!

    Nea Costache
    Nu ştiu dacă în două zile se pot aduna suficiente dovezi. Cît despre imparţialitatea Curţii Constituţionale...

    Cody, bună dimineaţa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Contestatia la CC nu are nicio sansa de reusita.

    Niciuna.

    RăspundețiȘtergere
  7. CC va valida actualul presedinte. Va asigur eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iar mă voi uita la ştiri la unguri, numa să nu văd mutra lui Băsescu...

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!