sâmbătă, 28 februarie 2009

Se caută români

Într-o carte despre care am scris nu demult, "Apă pentru elefanţi" de Sara Gruen, un rol important îl are elefantul Rosie, care înţelege comenzile numai în limba poloneză.
Acum, de pe site-ul Antena 3, aflu că un muzeu din Marea Britanie a cumpărat doi măgari din România şi acum caută români care să se înţeleagă cu măgarii, pentru că aceştia nu răspund la comenzile date în engleză. Nu ştiu decît româneşte, se pare. Am convingerea că se va găsi cineva să sară în ajutorul respectivului muzeu şi să-i înveţe pe măgari bunele maniere. Apoi să vină repede acasă, că şi aici e de lucru.

6 comentarii:

  1. Rusine! Magari care nu stiu limbi straine. Daca erau doua pisicute crescute la vila, cu pian si limbi straine, nu mai era nevoie de..translator. :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare pe ce liste au fost ascunsi ca sa fie trimisi acolo? Sunt ei oare fiii sau nepotii cuiva? Miroase a nepotism? Sunt propulsati de vreo organizatie de tineret a unui partid? :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei, asta e o veste buna. Daca ne-am apucat sa vindem magari e bine. Sa-i vindem pe toti!

    Si sa-i trimitem pe toti dresorii magarilor pe piata globala, pe urmele magarilor. La munca sa binevoiasca a fi primii, nu la intins ochiul si timpanul!

    Ce veste buna...


    casandra

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!