sâmbătă, 7 februarie 2009

Premiile Fără Canguri. Referendumul se apropie de final

Ştiu, mai aveţi o zi şi jumătate pentru a vota. Dar pentru că azi am condiţii favorabile - adică e frumos afară, deci în loc să mă plimb, stau la computer, e sîmbătă, trec mai puţine maşini şi tramvaie, liniştea e întreruptă doar din cînd în cînd, cam la trei minute, de o bormaşină, semn că unul sau altul dintre vecini îşi schimbă din nou faianţa, gresia, termopanele sau uşa metalică - deci, ziceam, am condiţii favorabile, ideale pentru scris, aşa că scriu.

Comunicat
Comiţiul electoral central Fără canguri anunţă prezenţa la vot pînă în momentul de faţă. Din totalul de peste 20000 de bloguri/bloggeri, şi-au exprimat opţiunea pînă în prezent 2939, adică 11,75%. S-au prezentat în număr mai mare la urne bloggerii din, Cluj, Constanţa, Oradea, Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Tg. Jiu, în frunte aflîndu-se Capitala.
S-au semnalat numeroase cazuri de fraudă, prin încercări de influenţare a juriului. Spre cinstea lui, juriul a rezistat presiunilor, nu şi premiilor, pe care le acceptă în continuare. Este cu totul altceva.
Comiţiul electoral central Fără canguri îi roagă pe cei care încă nu şi-au exercitat dreptul de vot să nu piardă ocazia de a-şi exprima opţiunile, că mai încolo nu se ştie. Secţia de vot este deschisă pînă în ziua de 8 februarie, orele 18, la sediul cunoscut. Persoanele care solicită urna mobilă să se înscrie pe lista de aşteptare.
Nu uitaţi, referendumul se validează numai dacă se prezintă la urne 50% + 1 din numărul total al bloggerilor. În caz de nevalidare, juriul îşi rezervă dreptul de a decide cîştigătorii, conform regulamentului publicat, prin tragere la sorţi, dat cu banul, dat în bobi şi, mai ales, cum vrea muşchii lui.

17 comentarii:

  1. Rog pe această cale bloggerii din Moldova să voteze, observ cu temere un absenteism în acea parte a ţării. Moldoveni, nu dezamagiţi blogosfera! Se poate!

    Şi da, e atât de primăvară afară şi trebuie să plec la serviciu, off. Off topic

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc pentru sprijin, Mădălina.
    Off!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că distinşii candidaţi s-or fi săturat de noi...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ştefania
    Poate, dar mai degrabă cred că au ieşit la plimbare, că e cald şi bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. premiez JURIUL :) , spre ABSOLUTĂ INFLUENŢARE , cu cea mai recentă şi perfect potrivită postare a mult votatului ( de căre mine ) EMIL BRUMARU aka :) HOBBITUL
    "În jur e-o forfotă de papagali şi de maimuţe
    De fluturi îmbrăcaţi în moi hăinuţe
    De catifea;dînşii îşi fac din raze huţe
    Şi apele izvoarelor descîntecă"

    cu amendamentul că , de cînd "faţa" interfeţei maestrului a fost schimbată , nu răspund de diacritice ... la mine se văd "în loc de" doar pătrăţele ... plîng maro-ul atît de familiar şi personalizat în scriere de pînă mai ieri
    ( deşi iubesc şi verdele mai nou "stabilit" )

    spor la cernut , înghesuială mare moncher :)))

    CELLA

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cella

    Da, şi mie îmi plăcea mai mult vechea interfaţă a lui Brumaru.

    RăspundețiȘtergere
  7. @hădean

    Sigur că e corect!


    ăăăăă... ce e corect? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Vaiii, s-a incercat mituirea juriului? Nu-mi vine sa cred. Cine a avut curajul? :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Am fost libera, a fost primavara, am stat in curte, asa ca am ajuns tarziu pe aici. Da, sunt de acord! Cu tot ce-i scris, cu tot ce-ati comentat. N-o inteleg pe Oana de ce se mira. Ce draga, tu nu traiesti in Romania?!

    RăspundețiȘtergere
  10. @simona_ionescu

    Simona, mă bucur că ai avut o zi frumoasă. Dar nu, Oana nu se miră, se amuză. Oana ştie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Onor juriului, fara a-ncerca sa-l influentez, il anunt ca si chiar daca, in urma concursului nu voi castiga Fara canguri, eu, Fara canguri nu ma las, chiar de va trebui sa-l cumpar! Nu-i bai ca nu voi castiga, important este ca am participat iar Fara canguri mi-a adus prieteni noi! O duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Nea Costache

    Juriul nu se va lăsa intimidat de aceste ameninţări. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ei bine, pentru ca de-abia am venit de la munte, sunt relaxata si generoasa eu propun ca toti cei nominalizati sa fie premiati.
    Ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  14. @Lumi

    Ce generoasă eşti, Lumi! Aş fi şi eu, dar nu ştiu dacă voi avea suficiente exemplare din carte...

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!