sâmbătă, 21 februarie 2009

Opinii de laureaţi

Încă aseară, Oana a povestit tot ce s-a întîmplat la lansare, mai bine decît mine, şi mi-a trimis poze. Oana, te pup!

Azi dimineaţă însă am avut o mare şi foarte plăcută surpriză. Primul blogger laureat al premiilor "Fără canguri" care a postat un articol despre lansare şi despre cartea mea a fost Adrian Năstase. A citit cartea azi dimineaţă şi a şi scris despre ea. Nu vă spun ce, citiţi pe blogul lui. Eu sunt extrem de încîntată. "Cel mai bun blogger dintre politicieni" se dovedeşte şi cel mai bun cititor. Mulţumesc, domnule Năstase!

Last but not least, a scris despre lansare - cu promisiunea că va citi repede cartea - nepotul lui Confucius. Sese. (Adică mulţam fain, în chineză, ca să nu mi se reproşeze că nu dau traducerea.)Şi trebuie să găsim timp de povestit.

Mulţumesc din nou bloggerilor care au înfruntat viscolul de ieri pentru a veni la lansare. Mulţumesc şi celor care - printr-un comentariu, un e-mail sau un sms - m-au anunţat, cu părere de rău, că nu pot veni. Sper să ne întîlnim foarte curînd.

Update: deşi omis de juriu din rîndul laureaţilor, balinferi a ţinut să fie prezent la lansare. Mai mult, s-a autopremiat cu cartea mea şi iată părerea lui.

15 comentarii:

  1. Foarte elegant gestul dlui. Adrian Năstase! Felicitări, doamnă! Aţi văzut că ne citeşte şi pe Tamada??? Poate mă "lipesc" şi eu de un inteviu... Puneţi o vorbă bună şi pentru mine?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ştefania

    Foarte. Chiar sunt impresionată. Dar nu ştiu dacă de Tamada vorbea, că am şi în volum "Internetul literar şi artistic". Interviu... încercăm.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi pare extrem de rau ca n-am reusit sa ajung, am avut niste probleme destul de neplacute, sunt gripa in persoana.Cu febra, nas gogosar si tot tacamul...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ yourvintagewardrobe
    Cristina, mi-a părut rău că nu ai venit, şi mai rău îmi pare că ai gripă (aud că se spune mai nou "virusată"). Fă-te bine repede, să ne vedem şi să-ţi dau cartea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut toate pozele Oanei, am citit si articolul lui Bogdan Hrib, deci am fost acolo!Doar cartea am uitat-o. Incerc ceva pentru luni seara. Pregatesc maine mail.

    RăspundețiȘtergere
  6. Simona, vezi şi la postarea cu "Am minţit boborul...", ultima variantă de filmuleţ pe YouTube şi înregistrarea audio a lansării pe Trilulilu.
    Bine-ar fi să vii luni!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ai pentru ce imi multumi. A fost o placere si o onoare si oricand cu aceeasi placere!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa ne certam asa pana dimineata, dar eu cred ca nu :D O sa vina Cella sa ne desparta si nu-i frumos :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine, Oana, gata, fie cum spui. Nu-ţi mulţumesc. Dar pentru că l-ai adus pe Bogdan Hrib şi a scris aşa de frumos despre mine în EvZ am voie să zic merci?

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai... pe Bogdan nu l-am adus cu forta, doar l-am invitat eu ca lui i-a fost jena sa se autoinvite, iar de scris nu stiam ca scrie... asa ca n-am merite deosebite nici aici, la naiba, trebuie sa fac ceva cu adevarat maret sa mi se poata multumi :D

    RăspundețiȘtergere
  11. @Oana

    Bine, cum vrei. Să mă gîndesc la ceva măreţ!

    RăspundețiȘtergere
  12. http://balinferi.wordpress.com/2009/02/22/fara-canguri-lucia-verona/

    RăspundețiȘtergere
  13. Excelent articolul d-lui Bogdan Hrib din EvZ! In plus, descrierea de catre Oana a evenimentului! Parca as fi fost acolo! Felicitari d-na Lucia si multe (carti) innainte!

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Nea Costache

    Mulţumesc, mă voi strădui :)

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!