luni, 23 februarie 2009

Lansare /2.


Vedeţi aici prin ce a trecut Madelin, o foarte simpatică bloggeriţă din Ploieşti, ca să ajungă la lansare. De emoţie, n-a îndrăznit să-mi dea cangurul pe care-l pregătise pentru mine. Asta e, şi eu aveam emoţii. Şi uit-aşa am rămas fără canguri! Mulţumesc, Madelin şi sper să ne mai vedem.

Şi iată ce scrie despre carte Lumi, fetiţa cu chibrituri, o cititoare cu multă experienţă (a citit şi alte cărţi ale mele).

4 comentarii:

  1. Lucia, si dac-tz zic ca mai aveam un cangur mic-mic si in geanta! P'ala nu l-am pozat. Nu aveam emotii chiar mari insa m-a inhibat ambientul (e prima oara cand pasesc in casa Monteoru, si in Uniune). Acuma imi pare rau, as fi ramasa de pomina, drept "fata cu canguri" :-)

    Din carte am cetit doar doua povestiri, in rest, sambata si duminica, am avut de alergat gospodareste printre bagaje, aniversari si facut de pizza. La intoarcerea din Spania o sa (o) cetesc pe toata si o sa inaugurez pe blogul meu un tag numit "Calatorire printre lecturi".

    PS
    (rezerv canguri, pentru tine si pentru Vlad, pentru cand ne vom revedea)

    RăspundețiȘtergere
  2. Madelin, drum bun în Spania! La întoarcere aştept impresii de călătorie şi de lectură :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Lucia, tocmai mă întrebam dacă v-am citit toate cărţile... (hi, hi, hi)

    Madelin, trebuia să scoţi cangurul la vedere, aşa recunoşteam şi eu un blogger premiat... că nu mi-a venit ideea să îmi pun o insignă în piept la lansare, ha!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Lumi,
    Nu ştiu dacă pe toate, dar bine :)

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!