vineri, 13 februarie 2009

Bre, chin niuz! (Hold up la Cluj)

Corespondenţă de la Adi Hădean, participant la simpozionul ştiinţific "Coniacul de prună - încotro?" care se desfăşoară, în aceste zile, la Cluj. Cluj-Napoca.

"Acum jumătate de ceas ( ora 17 şi ceva, +- 10 minute) a fost jefuită o bancă în Cluj Napoca, mai exact, unul dintre sediile băncii Transilvania. Şi mai exact, un sediu din cartierul Mănăştur. Nişte băieţi cu ciorap pe faţă, ca-n filme, cu un pistol care putea fi foarte bine unul de jucărie, au intrat în sediul băncii, "freez mazărfacăr, ghivmioliormanii" sau ceva de genul ăsta. Nimeni n-a făcut pe eroul, în consecinţă toată lumea e în viaţă. Banii (cam 30 de milioane de lei noi, dacă am înţeles eu bine din răstelile gâtuite ale corespondenţilor din teren ai televiziunilor de ştiri) lipsesc. Corespondentul Antena3 în zonă a executat o relatare soră cu atacul de panică şi cu lipsa informaţiilor. Fata asta de se ceartă cu toată lumea, Dana Grecu, a pus-o în şi mai mare dificultate întrebând-o de unde are informaţia, ea (că e o ea corespondentul). Corespundentul a dat din colţ în colţ spunând în cele din urmă că nu poate să divulge sursa. Eu cred că de la Realitatea, care au avut un live pe tema asta cu 10-15 minute înainte. Sau poate o fi sunat-o cineva de la Poliţie, cum ştiu că se face (asta ca să nu fiu total răutăcios).
După cum putem observa cu ochiul liber, jafurile cu mână armată se înmulţesc în România. Între timp, preşedintele se burzuluieşte la presă pentru că prezintă "o imagine a unui stat nefuncţional". Bine mă, domnu' preşdinte."

Felicitări lui Adi Hădean, care, deşi ocupat cu simpozionul "Coniacul de prună - încotro?", a fost pe fază şi a transmis această relatare de la faţa locului.

11 comentarii:

  1. Eu cred că sursa era o băbuţă care tocmai trecea pe-acolo...săraca Dana Grecu, a prins-o jafu' în emsie... s-a pierdut cu firea...Cât despre cei doi de la Realitatea... acolo a fost mai rău! Îl întrebau pe un şef de poliţie de la Cluj: "Dar cine v-a sunat să vă anunţe jaful? Dar de unde aţi aflat?" M-am amuzat teribil!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da? Ceasul rău... pisica neagră...
    Ce face acolo? Dă premii?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ştefania
    Nu ştiu, o fi dînd şi el ceva. Cred că s-a dus pentru alegerile de primar, care-s duminică. Înlocuitorul lui, să zic aşa.

    RăspundețiȘtergere
  4. cum faceţi de puteţi citi blogul lui Adi Hădean ?
    era o vreme cînd se putea şi mi-am copiat reţete interesante de-acolo ;
    acuma ( după ce treci prin furci caudine să te înregistrezi ) nu pot chiar deloc , cum deschid cum dispare tot ...
    nu ştiu nici măcar cum să şterg c-am trecut p-acolo , dacă tot nu pot citi nimic ...
    măcar să dea o ciorbă ... virtuală ( şi "să mă şteargă" :) ), zic la dumneavoastră ( şi-mi prezint scuzele pt.abuz ) în speranţa că o să treacă pe la comentarii şi-o să vadă
    CELLA

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cella

    Nu ştiu ce să zic, eu m-am înregistrat acum cîteva luni şi de atunci merge perfect, iar pe calculatorul ăsta mă şi recunoaşte. Dacă încerc de pe alt calculator, trebuie să mă loghez.
    Poate nu scrii bine adresa - este http://www.adihadean.com/news.php
    Reţetele sunt chiar bune, bune...

    RăspundețiȘtergere
  6. doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, stimaţi telespectatori, seminarul merge bine, mersic. cât despre bandiţi, încă nu zice nimeni că ar fi fost prinşi, doar nişte taximetrişti se îndeamnă unii pe alţii să dea târcoale locului faptei, să vadă dacă nu cumva au căzut oarece biştari prin nea, măcar cât de o cafea.
    în ceea ce priveşte blogul subsemnatului, am observat că noua temă nu se potriveşte cu internet explorer, cel puţin nu cu versiunile mai vechi. mare păcat, recunosc, îmi alungă o parte dintre vizitatori. da' e şi vina lui bill gates, că pe mozilla merge ca uns, şi aud şi că şi de pe alte browsere, doar i e face figuri. de aceea recomand cu drag mozilla firefox. vă mulţumesc. hold up liniştit în continuare :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. @hadean

    Ne bucură vestea că seminarul merge bine. Urez succes şi taximetriştilor clujeni.
    Mulţumim pentru urări, hold up liniştit tuturor:)
    Şi eu folosesc Mozilla Firefox, de cînd s-a născut.
    @Cella
    Deci nu Adi Hădean e de vină, ci Bill Gates. Treci pe Firefox sau măcar la o versiune mai nouă de Internet Explorer.

    RăspundețiȘtergere
  8. păi dacă ştiam ...
    am rezolvit că aveam instalat M.F. dar îl foloseam pentru alte cele ... de , noi neblogerii suntem mai "ciudaţi" :)))
    CELLA

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!