miercuri, 1 aprilie 2009

Un pic de mov

Mi-am zis că nu strică o schimbare de look, o cosmetizare, o coafură, un breton, un fard de pleoape, aşa că am început cu blogul. Sigur că după schimbarea de look va urma şi cea de substanţă, de conţinut carevasăzică.
De azi înainte mă fac femeie serioasă, nu mai scriu glumiţe, nu mai postez poze indecente cu premieri în pielea goală sau texte aluzive cu... nu, gata, de acum încolo am să scriu numai texte lungi, complexe, analize literare, politice, economice şi medicale, veţi putea găsi aici numai fenomenologie, hermeneutică, astrofizică, astrochimie, astrologie, filologie, semiotică, macrobiotică, macroeconomie, macrame, macrouri, zen, angeloterapie, hirudoterapie, bîrfoterapie.
În acelaşi timp, trebuie să vă anunţ că am să-i scot din blogroll pe toţi cei care îndrăznesc, pe acest blog sau pe propriile lor bloguri, să rîdă, să zîmbească, să chicotească, să hohotească, pe toţi cei care folosesc cuvinte în patru şi cinci litere care încep cu p şi, desigur, pe cei care-şi permit să se exprime critic despre conducerea ţării sau să facă mişto de preşedinte şi familia lui, de guvern şi de marele nostru prim-ministru, de partidele conducătoare.
Adică vă scot din blogroll pe toţi, ca să fie clar. Şi am să pun pe alţii mai buni, mai serioşi, mai decenţi.
Voi începe o viaţă nouă.
UPDATE: Mi-a ajuns viaţa în mov, trec la negru, care se zice că e mai şic.

6 comentarii:

  1. Pai atunci blogul nu trebuia sa fie mov ci portocaliu...:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Lilick, dacă puneam portocaliu, chiar nu mă credea nimeni că nu e păcăleală :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimată doamnă, cu tot respectul, culoarea asta e crâncenă! Te cam dor dinţii! Nu încercaţi albul, sau o nuanţă mai blândă, ceva pe oliv, să zicem?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Constantin Gheorghe
    Da, aşa este :) Nicio grijă, trece.

    RăspundețiȘtergere
  5. pai cum Lucia fara sare fara piper,pai se poate.o sa "murim"de plictiseala pe aici daca treceti in tabara celor cu analize lungi de multe ori fara cap si fara coada pt muritorii de rand.sper sa fie o gluma de 1 aprilie.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ codeus
    Sarea, piperul şi celelalte condimente au fost interzise. Trecem la regim :)
    Dar ne revenim repede.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!