duminică, 26 aprilie 2009

Sosesc diseară

Nicio legătură cu piesa lui Tudor Muşatescu.
Deci, voi sosi diseară în Bucureşti. Pentru asta, trebuie întîi să plec de aici. Ca să plec, trebuie să-mi fac bagajele, ceea ce, credeţi-mă, nu este uşor. Desigur, nu voi neglija problemele prezidenţiale şi guvernamentale, dar am să răspund la comentariile voastre mai puţin prompt decît v-aţi obişnuit. Oricum, pînă la 16,30 (17,30, ora Bucureştiului), cînd trebuie să plec spre aeroport, mă mai găsiţi.

25 de comentarii:

  1. si fara evenimente nedorite.musai sa veniti ca daca e sa o punem de campanie electorala api nu pre mere ase de la distantza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intai sa spun ca ma bucur sa regasesc AICI o prietena veche (ma refer la Lumi):) careia ii ofer ghicitoarea zilei de azi (cine o fi nebuna care zice ca-s prietena veche de-a ei?):))Indiciu: copilul meu.

    Si doi: sa calatoriti bine doamna Presedinte. Va asteptam cu drag, treburile tarii necesita putina dezorganizare si haos si nu o putem face decat impreuna:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Tineti conferinta de presa la Otopeni?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ai drum bun!
    In Bucuresti e frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. tony

    Deocamdată nu există altă cursă directă Bucureşti-Dortmund... Dar am înţeles urarea ta implicită :)
    Blogger Force 1 sună bine?

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am expus o parte de program in proaspat nominalizare in fruntea ministerului in relatia cu diaspora pe blog la mine cine vrea sa ma sustzina sau sa ma combata este invitat sa citeasca programul.

    RăspundețiȘtergere
  7. GS
    Da, bine v-am găsit! Am ajuns cu o oră întîrziere, dar am ajuns :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Bineati venit! Eram derutat. Cu o ora in urma eram vizitat din vechiul loc :)

    RăspundețiȘtergere
  9. GS

    Nu chiar o oră! La 17,30 ora Bucureştiului, am închis calculatorul şi am plecat la aeroport... puteam să mai stau, că plecarea a fost întîrziată.

    RăspundețiȘtergere
  10. Inseamna ca mai e cineva din aceeasi zona. Ati lasat toate in regula? Matusa e singura acolo?

    RăspundețiȘtergere
  11. GS
    Din aceeaşi zonă? O fi fosta nevastă a vărului meu, a început să-mi bîntuie blogul :)
    Mulţumesc, mătuşa mea e destul de bine, da, e singură, mai vine o femeie pe la ea s-o mai ajute, vine şi o asistentă medicală dimineţile. Dar e greu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi imaginez! pe aici nu s-a schimbat nimic. Ieri a fost un cutremur. Toata lumea vorbeste despre el. Eu nu pot sa fac conversatie pentru ca dormeam si l-am pierdut. Am ramas neupgradat la cel din 1986

    RăspundețiȘtergere
  13. GS
    A fost şi în 2004, prin noiembrie, un cutremur destul de tare, noaptea, pe şa 23.30, parcă. Dar nu e subiectul meu preferat de conversaţie :)
    Ce mai faceţi? Totul e bine?

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, e bine. Am plecat de acasa, adica de pe blogul meu pentru ca este o atmosfera sumbra. am postat doua idei sincere cu o anume intrebare si un cuplu sfasiat de durere. Vin oameni cu zecile, gramezi, gramezi, in liniste, pasesc pe varfuri de parca si-ar lua ramas bun. Ma simt ca un antrepenor de pompe funebre. Mai am putin si ma podideste plansul. Asa ca am plecat de acasa!

    RăspundețiȘtergere
  15. GS
    La mine sunteţi întotdeauna binevenit!
    Şi fac tot ce pot ca atmosfera să nu fie sumbră. Şi cănd am trecut pe la dumneavoastră m-am distrat, e drept că eram cam singura... :)

    RăspundețiȘtergere
  16. V-ati distrat in atmosfera aceea sumbra ... nu inteleg, cum ati putut?

    RăspundețiȘtergere
  17. GS
    Nuuu:) M-am distrat văzînd postările dumneavoastră :)) Aveţi umor... e o calitate rară, din păcate la noi băşcălia ţine din ce în ce mai mult loc de umor. Atmosfera... ei, unii se iau prea în serios...

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!