miercuri, 1 aprilie 2009

Pe surse. Adevăratul motiv al demisiei lui Băsescu

Sursa este tot reporterul nostru special, care, cu ajutorul aparaturii de ultimă generaţie din dotare, a reuşit să asculte şi chiar să înregistreze monologul interior al actualului locatar de la Cotroceni, "Deci Adi Năstase nu mai candidează... Ce-o fi cu el? Doar nu-i e frică de mine, hă, hă! Nu-i e, dacă nu-l sperie pe el DNA-ul, n-o să-l sperii eu... Oricum, de termopane nu mai discutăm, subiectul e închis. În general, nu mai vreau să aud de afaceri imobiliare... Dar dacă... Da, o fi aflat el că e groasă rău cu criza asta şi nu vrea să se bage... Mă lasă pe mine... Nasol moment... Da' ce, scrie pe mine fraier? Mai bine să-mi iau jucăriile şi să plec frumuşel pe mare... mai un port, mai o... Şi-i las pe Boc şi pe Geoană să se contracandideze! Caraghioşii!"
Desigur, acest monologl interior este în realitate mult mai lung, cu pauze, cu onomatopee, cu diverse zgomote specifice şi cu unele expresii care ar putea ofensa sensibilitatea cititorilor noştri, de aceea am editat textul în vederea publicării.
Înregistrarea va fi păstrată şase luni, conform legii.

2 comentarii:

  1. Stai linistita Lucia ca nu-l sperie nimic pe Zeus.nici daca e prapastia in fatza lui la un metru el tot inainte o da.ca asa e El crede ca fara El moare Romania .S-ar putea sa iasa schiloada saraca ca de murit nu moare asa usor,dupa experientza cu Zeus asta ne duce cu oistea in gard si tot il apuca hahaielelile zicand ca ce bun "conducator"a fost

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!