sâmbătă, 18 aprilie 2009

Muzică...

...pentru că e primăvară...

20 de comentarii:

  1. cand are loc urmatorul cenaclu? A inceput sa-mi placa!

    RăspundețiȘtergere
  2. GS
    Mă bucur că vă place! Nu ştiu cînd va fi următorul cenaclu, ar trebui să discutăm poezie şi Ştefania se pricepe mai bine decît mine, aşa că ea ar trebui să modereze. Cum spuneam, voi lipsi o săptămînă din ţară, sper că nu şi de pe blog. Oricum, dacă va fi ceva în perioada asta, vom anunţa în timp util.
    Iar eu sper să vă trimit ceva de citit :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur, va doresc drum bun si sa va intoarceti, sanatoasa si cu bine! Sper sa comunicam :)

    RăspundețiȘtergere
  4. GS
    Mulţumesc, vom comunica negreşit :) De fiecare dată am emoţii cu conexiunea Internet, sper să funcţioneze ca lumea de data asta. Şi, dacă n-am încotro, mă duc la Internet cafe.

    RăspundețiȘtergere
  5. O primavara frumoasa si drum bun Lucia! Sa ne tii la curent cu drumurile, cu cartile! De-abia astept cenaclul! Stii ca lumea m-a intrebat unde si cum ne-am intalnit miercuri seara? Si am zis ca...pe blog. :) Nu le venea sa creada:"Cum, un cenaclu pe blog?" Data viitoare cred ca vor intra si mai multi de curiozitate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lilick, mulţumesc, îţi urez şi ţie o primăvară fastuoasă! Mă bucur foarte mult de reuşita cenaclului - am dovedit, împreună, că este posibil un cenaclu online, cu discuţii serioase, aplicate şi cu o atmosferă foarte plăcută. Nu ştiu dacă săptămîna viitoare vom putea sî ne întîlnim - eu sper că da.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chat Noir
    Sărbători fericite, numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. deci Lucia iar iti faci Bagajele.iti doresc drum bun si vezi ce faci nu ne mai chinui si sate "manance"degetutzele sa mai postezi vreun homar ca data trecuta cand ai fost la Paris.am postat la mine pe blog nisye capturi video de pe youtube cu suncuiusul acolo unde mi-am petrecut cea mai mare parte a copilariei merita sa le vedeti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Codeus

    Îţi promit solemn că nu mai mănînc şi nu mai postez homar! Mă duc în Germania şi nu voi mînca în restaurante, deşi mătuşii mele tare i-ar plăcea, dar la 93 de ani e mai greu cu deplasarea. Aşa că voi sta acasă şi voi găti lucruri bune, dar cuminţi, pe care le voi posta doar în cazuri excepţionale :)) , adică dacă nu uit să le fotografiez pentru viitoarea mea carte de bucate.
    Am să mă uit la capturile video şi mulţumesc de urare.

    RăspundețiȘtergere
  10. ..nici ca se putea ceva mai nimerit :)
    PASTE FERICIT! HRISTOS A INVIAT! SANATATE SI LA MULTI ANI!SI DRUM LUMINAT!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hristos a inviat, doamna Lucia, si drum bun si frumos! In Germania internetul trebuie sa mearga zeiss! Asteptam povesti nemtesti si poze!
    Cu drag, Oana LM

    RăspundețiȘtergere
  12. Elisa
    Mulţumesc pentru urare, numai bine!

    Loreley
    Draga Oana, mulţumesc de urare, şi ţie la fel. In Gemania, din experienţa mea, nu întotdeauna şi nu totul merge zeiss, dar sper de data asta să meargă.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ok sa ai o saptamana faina pe celea meleaguri si sa nu uiti sa-i transmiti din partea noastra sanatate matusii.nu stiu daca o sa si inteleaga ea cine sunt Blogerii aia da tu spune-i ca suntem amici tai de pe ici de pe colo din Romania

    RăspundețiȘtergere
  14. Credeam ca ati plecat, deja! cand plecati? pai dumneavoastra va duceti acolo sa lucrati sau sa va plimbati?

    RăspundețiȘtergere
  15. GS
    Nu, încă nu am plecat, abia mîine după-amiază am avionul. Şi, din păcate (sau poate nu) nu mă duc să mă plimb, ci să stau puţin cu mătuşa mea de 93 de ani. Adică să stau de vorbă cu ea, să gătesc, să fac un minim de cumpărături, să mă şi odihnesc puţin, iar să stau de vorbă cu ea, dar toate astea îmi lasă şi timp să lucrez :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Am inteles. Eroul dumneavoastra din carte la ce varsta ajunge, in firul povvestirii?

    RăspundețiȘtergere
  17. GS

    Asta apropo de mătuşa mea? Personajul principal împlineşte 47 de ani la începutul lui iulie 1998, (atunci se petrece romanul, în timpul Campionatului mondial de fotbal) dar sper că va trăi pînă la adînci bătrîneţi în volumele viitoare :). Mai sunt şi alte personaje, de diferite vîrste :)

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!