miercuri, 1 aprilie 2009

Breiching niuz! S-a aflat de ce demisionează Băsescu!

Redacţia noastră se află în posesia unei incredibile şi unice confesiuni. Iat-o, aşa cum a auzit-o reporterul nostru special:
- Are dreptate Alina Mungiu-Pippidi, a oftat tatăl fiicelor sale. Nepotismul în politică e ca apa în whisky. Dar cine sunt eu, să stau în calea fericirii copilului meu? Mai bine îmi dau demisia în cinci minute, decît să devin un obstacol în cariera ei politică. Mă retrag, deci, cu demnitate, pentru a face loc unei noi generaţii de oameni politici, care n-au fost nici comunişti, nici securişti. Vă mai spun un singur lucru, înainte de a mă întoarce pe mare: susţin candidatura Elenei ca independent la alegerile pentru Parlamentul European. Votez EBa. Votaţi EBa! Nica, vezi cum numeri voturile!

8 comentarii:

  1. apa de ploaie Lucia..asta e o aiureala mai mare decat lacrimil;e de crocodil din 2004.oare chiar ma gandeam in momentul asta ca sunt atatea feluri de vaccinuri in lume nu s-o fi inventat unul si contra basescu ca prea facem alergie la persoana respectiva.mai nou cand il vad din greseala pe la televizor dau semne din alea cand esti bun de pus in camasa de fortza.

    RăspundețiȘtergere
  2. @codeus
    Vaaaaaaaaaai! Cum poţi să spui despre creaţia mea că e apă de ploaie!? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Basescu stie care e baiul romanilor(si mizeaza pe asta cand va fi reales) : UITA . Romanii sunt cel mai uituc popor. Au uitat cat de rau le era pe vremea lui Ceausescu, au uitat eroii din Revolutie, au uitat cine le-a adus minerii in capitala, au uitat invitatia lui Nastase la numaratoarea de oO, au uitat cine a vandut flota, au uitat de ciorbea, au uitat ca sunt romani si isi vand casele din barne francezilor, le e rusine sa isi poarte costumul national, asta in conditiile in care in Austria sau Elvetia un costum traditional costa mii de euro. Au uitat sa salute, au uitat sa iubeasca , au uitat sa faca diferenta intre bine si rau , fac doar diferenta intre rau si mai rau ... Au uitat si sa isi imagineze cum ar arata tara lor ideala - daca pui un roman sa iti explice cum i-ar place sa fie in tara lui , fac pariu ca primul lucru este mancarea , al doilea banii ..
    SAMD.

    RăspundețiȘtergere
  4. ah, 1 aprilie! cum ne dai tu veşti "bune"

    RăspundețiȘtergere
  5. Mădălina, eu pot doar să le scriu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. pai ce "anuntzata demisie "a lui base e opera ta Lucia?ai vrea tu sa fi cauza plecarii marinarului si as vrea si eu pauza de aplauze.eu m-am referit la demisie da probabil era pacaleala de a ta de 1 aprilie sau...a lui?!cum o fi?

    RăspundețiȘtergere
  7. @ codeus
    Eu am citit ştirea la Roxana Iordache şi am postat-o imediat, încă astă-noapte. Apoi am mai aflat, pe surse pe care nu le pot dezvălui :) alte noutăţi şi le-am postat şi pe ele.
    Dacă a mai apărut şi la alţii, înseamnă că marile spirite se întîlnesc... sau o fi ceva adevărat?
    Oricum, ce e sigur e sigur: azi chiar e 1 aprilie.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!