luni, 3 mai 2010

Capitolul 960, în care compoziţia lui Adi Hădean "Double mousse Verona" este interpretată în condiţii rustice

La Ogrezeni. Fără mixer şi fără forme de patiserie care să disciplineze spumele. Dar cu foarte mare (şi rapid) succes de public. Noroc că am apucat să fac o poză.


Adi, încă o dată mulţumesc pentru reţetă!

5 comentarii:

  1. Mmm de-a dreptul imbietor, cred ca o sa incerc is eu, de fapt sigur si evident tot varianta rustica:D:))

    RăspundețiȘtergere
  2. la cum asteptam toti sa devoram desertul asta si eu ma mir ca ai mai apucat sa faci poza )))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Raluca
    Originalul arată mai bine, dar varianta mea a fost excepţională la gust, chiar dacă nu la fel de frumoasă.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cody
    A fost un efort, recunosc, abia aşteptam şi eu să mănînc. :D

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!