marți, 11 mai 2010

Al treilea plic (cu update)



Cred că a sosit momentul să pregătească şi el trei plicuri.



Am impresia că am fost exagerat de laconică. Pentru cei care n-au înţeles despre ce este vorba, iată anecdota:
Un preşedinte (de ţară sau de trust internaţional sau poate chiar de bloc), după terminarea mandatului, îi lasă succesorului trei plicuri numerotate, cu indicaţia de a fi deschise numai în momente de grea cumpănă, de criză majoră.
Noul preşedinte rîde, ce cumpănă să apară, ce criză, doar el a venit călare pe un val de simpatie populară... Trec lunile, totul merge strună, dar la un moment dat apare o criză. Majoră. Preşedintele, depăşit de situaţie, deschide plicul nr. 1 şi citeşte: DĂ VINA PE MINE! Aşa şi face, ţine un discurs în prime time în care îl înfierează pe predecesorul lui şi dă vina pe greaua moştenire care... Şi trucul ţine, lucrurile merg spre bine, pînă cînd apare o nouă criză majoră. Preşedintele, încurajat de succesul primului sfat primit, deschide plicul nr. 2 şi citeşte: FĂ O REFORMĂ! Asta şi face, chiar de a doua zi, reformează tot, vorbeşte numai despre reformă şi totul merge bine. Dar, după un timp, o nouă criză, mai gravă decît celelalte, îi ameninţă liniştea. Deschide, cu toată încrederea, plicul nr. 3 şi citeşte: PREGĂTEŞTE ŞI TU TREI PLICURI!

4 comentarii:

  1. buna dimineata Lucia. o zi faina

    RăspundețiȘtergere
  2. Mafia portocalie a dat ordin de lupta ! Ne sunt batuti parintii, bunci, pensionari care, spre deosebire de noi au demonstrat ca au DEMNTATE si-au iesit in strada sa protesteze impotriva celui CE S-A ALES NU a fost ales , si care A CIURUIT UN POPOR INTREG, infractorul, NASUL FAMIGLIEI PD-L, TRAIAN BASESCU !!!
    Noi, ce-avem de gand ?? Alaturi de parinti si bunicii nostri , in strada trebuie sa fim !
    Ce urmeaza ? Va da buldogul Blaga ordin de lupta tuturor sa fim opriti… da, si ? Important E SA NU RENUNTAM, SA IESIM CU TOTII IN STRADA, SA CEREM CA ACEST BASESCU, PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU DEZASTRUL DIN ROMANIA, CAPO DI TUTTI CAPI, SA PLECE !!!

    In Resita, Caras-Severin, * absolut intamplator *, niciun mijloc de tansport NU a circulat, multime de pensionari ce se-ndreptau spre Centrul Civic pentru a protesta impotriva actualei guvernari Basescu-Boc neavand nicio posibilitate de deplasare ! Conducerea PRESCOM S.A. , evident cu penajul portocaliu , astfel a inteles sa trateze batranii, obstructionandu-i, umilindu-i, executand ordinele primite de la stapanii feudei carasene, proprietatea privata a baronului Frunzavarde… inutil sa mai amintim ceea ce toata suflarea stie: Whisky-man trateaza feuda caraseana ca fiind privata din fundul curtii!

    In judetul Caras-Severin, pensionarii au protestat iesind in strada in numar mare, in fata primariilor din cateva localitati. Mitingurile pensionarilor caraseni, fiind autorizate, nu au fost in niciun fel obstructionate de catre autoritatile locale si nici de catre fortele de ordine.Pensionarii caraseni au cerut demisia guvernului Basescu-Boc si au stabilit ca in cel mult 10 zile sa organizeze un MARS AL DISPERARII!!

    Mitocanul Basescu nu doreste decat sa-si salveze camarila portocalie pe spinarea poporulu amarat!

    De ce sa plateasca populatia jaful, hotiile la drumul mare facute de PD-L in campaniile electorale si nu numai… Mafia PD-L&Basescu care tartori, infractori au dezechilibrat bugetul de stat…??!!! SA PLATEASCA EI, FAMIGLIA, caci ei traiesc bine, ei de ei, intre e si numai ei !
    * Nu libertatea lipseşte, ci lipsesc oamenii liberi. * E timpul să ne câştigăm libertatea! ÎMPREUNĂ!

    http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/12/ne-ati-ciuruit-va-ciuruim-cinste-batranilor-nostri-urmam-noi-iesim-in-strada-pana-cand-inlaturam-de-la-putere-mafia-pd-l-si-pe-nasul-famigliei-tr-basescu/

    RăspundețiȘtergere
  3. La cât au ciordit, cât ciordesc şi cât vor ciordi banii din salariu sunt pentru ei ceea ce pentru noi ar fi banii de bomboane agricole când mergem la meciurile de fotbal.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!