joi, 9 iulie 2009

Primul milion

Se zice că nu e frumos să-l întrebi pe un om cum a făcut primul milion. Acest lucru se va schimba radical, accesul la tainele primului milion va deveni transparent sau măcar translucid în viitorul foarte apropiat.
Din surse apropiate de Palatul Victoria am aflat că după succesul acţiunilor guvernamentale "Prima casă" şi "Primul siloz", va urma, desigur, fără nicio legătură cu vreo campanie electorală, programul "Primul milion", în beneficiul unor tineri merituoşi. Condiţiile de creditare vor fi aceleaşi ca la cele două programe deja demarate.
Aşteptăm reportajul televizat cu primul viitor milionar sprijinit de guvern. Chiar proptit.

7 comentarii:

  1. Vai de mine, Lucia! Le dai idei pe tava "bourenilor" acneici din politica... Nu ca ei nu le-ar fi experimentat deja prin "maestrii" lor... Sper sa nu inceapa iar sa cada bancile din cauza "Programului primelor milioane", una cite una, ca pe vremea Bancorex-ului...

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca deja exista, sau ii mai lipseste vreo suta de lei, dar n-am aflat noi . Daca e asa, dau eu suta de lei, contra informatie in exclusivitate !

    RăspundețiȘtergere
  3. Haha! Deci asta era programul surpriza! Fantastic. Cred ca se vor inscrie multi. :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lulutza - crezi că nu le-a venit deja ideea asta? :))
    @Matilda, admir devotamentul tău. :)
    @Lilick - Da, cred că va fi un program foaaaarte apreciat :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer acum, as aprecia si eu programul "Primul/primele milioane", dar tare teama mi-e ca eligibili sint doar alde bourenii, udrele, ebele... :P

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!