miercuri, 29 iulie 2009

De ce nu mai vreau să scriu despre Elena Udrea sau Tentaţia derizoriului UPDATE

De ce nu mai vreau să scriu despre Elena Udrea sau Tentaţia derizoriului
UPDATE: Am început această postare înainte de a pleca în Germania, dar am publicat-o abia azi. Din greşeală, am apăsat butonul fără să schimb data. De aceea textul apare ca fiind mai vechi. Părerea mea rămîne aceeaşi.

17 comentarii:

  1. Pai atunci o sa comentez aici:
    Din textul tau: spuneai la un moment dat ca Duduia ii satisface lui Basescu... etc. Nu ma gandesc la prostii. Eu chiar cred ca ea simte tot ce isi doreste Basescu, si actioneaza ca atare, de multe ori chiar inaintea lui. Si ma refer in special la declaratiile pe care le face. Dpdv politic il simte cel mai bine pe Basescu.
    Inca un lucru: e foarte periculos ce face ea in legatura cu promovarea internationala. Daca cumva vor veni turisti din strainatate ca reactie la promovarea ei la Paris de exemplu, se vor intoarce acasa extrem de dezamagiti, si vor povesti ce conditii infecte sunt la noi. Deci reclama ei se va dovedi in timp o anti-reclama. Pe bani multi.

    Ai dreptate cu toate sugestiile in legatura cu investigatiile. Le asteptam.... cu drag. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lilick, fără îndoială că E.U. e nocivă, dar nicio grijă, nu cred că vor veni turişti de la Paris după meciul ei de tenis de la Hotel de Ville. Cred că n-a observat nimeni sau, dacă a văzut cineva, şi-a zis doar "Tiens, une jolie blonde!"
    Cît despre declaraţiile prin care anticipează anumite intenţii ale lui Băsescu, ai perfectă dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gând la gând, Doamnă Lucia Verona :)
    Ţoapei i se acordă prea multă atenţie şi da, tunurile de miliarde de euro, afacerile din construcţii, licitaţii şi comisioane - drumuri cu cântec şi descântec, o, daaaa...
    O zi minunată, pe măsura sufletului dumneavoastră frumos !
    respecte,
    Sibilla

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord, UD(cea)REA n-ar trebui să fie o ţintă a preocupărilor noastre ... într-o lume normală. Tot timpul m-a şocat ceea ce spune Lilick. Se pare că simte ce-şi doreşte Băsescu deşi eu am crezut întotdeauna că face gafe. Până la urmă Băsescu marşează pe ideea lansată de ea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sibilla, da, de aceeaşi părere. O zi minunată!

    Chat Noir, nu spun că n-ar trebui să fie ţintă. Una din ţinte da, dar nu tot timpul pe pe primul plan. Şi nu, nu face gafe, aşa e scenariul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Te pricepi să pui degetul pe boala de fond, aia care ne macină sigur sănătatea şi viitorul, şi nu pe mica inflamaţie, extrem de dureroasă şi urâtă la vedere pe care ne-o face un pantof nou!!!

    Fără pretenţia de-a găsi eu răspunsuri, imi dau doar cu părerea...
    Toţi jurnaliştii "anchetatori" s-au repezit pe cele două ministere nu fiindcă sunt conduse de cele două...apropiate ale preşedintelui, ci fiindcă aici acoperirea e şubredă, prostească, şi au de ce să se agaţe.
    Îţi garantez că există licitaţii trucate cu acte mai în regulă decât licitaţiile netrucate, deşi aici trebuie doar să mă crezi pe cuvânt, fiindcă în Ro. nu există licitaţie netrucată, cel puţin în ultimii 10 ani.
    Sapă şi ei unde şti că ajung la filon. Că au şanse.
    Fetele astea două, Udrea şi Ridzi, nu ştiu să fure profesional din două motive: întâi fiindcă activitatea asta le depăşeşte intelectual şi apoi fiindcă ele chiar au crezut (Ridzi nu mai crede) că au spatele asigurat, şi-atunci au cam fuşărit activitatea de furtişag, pe principiul, las' că merege si-aşa, cine să ne controleze?
    Doamnele cu pricina au lăsat urme care parcă te invită să faci o investigaţie.
    Scurtă, zgomotoasă şi de mare succes. O adevărată Pleaşcă pe capul jurnalistului care se încumetă să înceapă...

    RăspundețiȘtergere
  7. Renata, cam aşa este, doamnele au fost imprudente. Nu au experienţă, săracele. Dar dacă ne uităm de unde provine prima informaţie în cazul Ridzi, începem să ne punem şi alte întrebări.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu vrei sa stai linistita in Germania, nu? Sa ne arati poze si minunatii. Nu, nu, ca ne bubuie cretinoizii astia in cap si de la distanta. Mai scapam noi de ei?
    Distreaza-te!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Oana, nu pentru distracţie am venit eu aici. Stau cu mătuşă-mea care are 93 de ani şi jumătate - deci conversaţie, cumpărături, gătit. Eventual scris, dacă-mi merge mintea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiu ca va merge mintea, nu asta-i problema, ci timpul. Despre succesurile ministeriale, toate, sa se ocupe DNA, dar sa stim si noi !

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am scris totusi o data in pus despre Udrea, constient de riscul de a parea ridicol.

    RăspundețiȘtergere
  12. Va scriu eu ceva despre doamna Udrea : a declarat ca NU se prezinta la comisia de ancheta. Cu spatele acoperit de Basescu si cu tupeul din dotare, nu ma mira !

    RăspundețiȘtergere
  13. DSN - n-am folosit cuvîntul ridicol. Evident, eşti liber să scrii ce vrei.

    Matilda, da, am aflat, nu ştiu dacă interesul lui Băsescu este să-i acopere spatele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce sa mai...atata prostie si la madam Ritzi...sa puna ea subalternii sa-i stearga documentele din calculator...
    Da-ne lectii din Germania, sa auzim si noi cum e treaba pe la ei!

    RăspundețiȘtergere
  15. Simona, îţi spun ce a comentat mătuşa mea (care s-a născut şi a crescut în Valea Jiului) cînd i-am povestit despre Ridzi: "Aici în Germania ştiu să fure mai inteligent!"

    RăspundețiȘtergere
  16. Lucia, furtul guvernamental, adică furtul de bani publici e planetar.
    Diferenţa o face alegerea între a fura ca un ateu, ori a fura ca unul cu frica lui Dumnezeu :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Renata, mi-ai adus aminte titlul unei piese de Dario Fo: "Porunca a şaptea - Fură mai puţin".

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!