duminică, 21 decembrie 2008

Ştiri pe surse

1. Cu muzică, înainte, marş! Prima ştire este chiar pe surse, adică de pe blogul lui Iosif Buble: puteţi asculta aici imnul spitalului de psihiatrie din Chişinău. Bine de ştiut.
2. Surse din cartierul meu mi-au vorbit despre vila pe care şi-o construieşte în Floreasca doamna ministru al turismului. Se spune că mai multe spaţii verzi au devenit victime ale elanului constructorilor.
3. Surse din alt cartier mi-au spus că locuitorii blocurilor mai păstrează bannerele primite în campania electorală de la un partid din coaliţia guvernamentală raţională. Oamenii, cărora li se promiseseră oarece beneficii pentru serviciul prestat, au afişat bannerele în ferestre şi la balcoane, catindaţii au cîştigat, dar nu şi-au ţinut promisiunile faţă de locatari. De, a promite e nobil... Iar a te ţine de promisiune o fi burghez, dar "dă bine" pentru viitoarele alegeri.
4. Surse din Toronto - via BBC - ne dau de ştire că incendiul din zilele trecute, în care au pierit aproape 100 de pisici dintr-un adăpost pentru animale, ar fi fost cauzat de şoareci. Se pare că şoarecii au ros firele electrice, declanşînd astfel incendiul. Întrebare: Ce păzeau pisicile?

2 comentarii:

  1. interesanta stirea 2; doamna taie copacii - felul doi, dupa taiat frunza la caini - pentru ca ministerul mediului nu e la ea, deci nu-i pasa.

    stirea 4 e despre razbunarea celor mici? stiam ca pe pisica o omoara curiozitatea, dar uite ca se poate si altfel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect: nici ministerul mediului, nici administraţia locală.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!