miercuri, 17 decembrie 2008

Lupta pentru pace

Donna şi Paul luptă pentru pace. Dorinţa lor - desigur, legitimă şi lăudabilă - de a protesta împotriva războaielor şi a armelor de distrugere în masă i-a dus la organizarea Zilei Mondiale a Orgasmului. Iniţiativa lor se bucură de succes în blogosfera românească, dar am constatat că postările şi comentariile se referă la aspecte marginale (unde? cu cine?) şi nimeni nu observă că e vorba, de fapt, despre Orgasmul Global pentru Pace, nu aşa, orice orgasm. Va fi un orgasm sincronizat la nivel planetar, timp de două ore, duminică 21 decembrie, cu începere de la orele 12.04 GMT, adică 14.04 ora României şi, ceea ce este cel mai important, pentru a schimba pozitiv cîmpul energetic al pămîntului, participanţii trebuie să-şi concentreze gîndurile asupra păcii mondiale, nu... Adică să nu se gîndească la altceva. Numai în felul acesta orgasmul va fi eficient şi-i va face pe fabricanţii de arme să renunţe la obiectul lor de activitate şi să treacă la producţia de prezervative.
Urez succes celor ce-şi vor sacrifica siesta duminicală pentru a participa la acest eveniment. Eu recunosc că voi prefera emisiunea culinară a lui Jamie Oliver.
Trăiască lupta pentru pace!

8 comentarii:

  1. Dar asta e o idee lăudabilă. Să ne oengim deci, că e voie, şi să ne urnim în lupta pentru o democraţie a orgasmului. Să se dea câte unu' să ajungă la toată lumea, pe regula: omu' şi orgasmu' !
    Frigidele şi neputincioşii vor fi internaţi în ... tabere de re-educare. Unde se va duce muncă de lămurire şi se vor organiza violuri în grup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai violuri liber-consimţite şi cu gîndul la pacea mondială. Să fie clar.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu o ţin pe-a mea: ce faci când eşti singur dar îţi pasă destul de mult de soarta păcii globale şi nu precupeţeşti niciun orgasm pentru atingerea ei? ştim cu toţii (presupun) că orgasmele solitare pot fi destul de...triste, şi nu cred că pacea mondială se poate naşte din tristeţe :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, e o problemă la care ăştia de la http://www.globalorgasm.org/
    nu s-au gîndit.

    RăspundețiȘtergere
  5. cum... cu cine? cu boc, ca peste tot. şi oamenii mici (la guvern şi la stat)pot face lucruri mari pentru planetă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sigur, nici un efort nu e de prisos. Deci, cu mic, cu mare...

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!