joi, 1 aprilie 2010

Mîine e NO BĂSESCU DAY. La movuri, cetăţeni!

Vineri, 2 aprilie, românii vor spune NU populismului şi demagogiei. Este un semn că societatea civilă începe să existe, să se organizeze. Este un moment în care, fără violenţă, doar prin arborarea culorii violet, putem să spunem NU dictaturii portocalii, să spunem NU încercărilor puterii de a distruge instituţiile democratice, să spunem NU celor care vor să ne arunce din nou într-o lume de care credeam că am scăpat acum 20 de ani.
Găsiţi la Lilick traseul plimbării în violet. Nu voi fi alături de voi decît cu gîndul, dar asta nu înseamnă că nu voi purta ceva violet. Aici, chiar şi natura se îmbracă în violet! :)

8 comentarii:

 1. Vai, superb Lucia. Of, la noi natura nu e inca asa. :(

  RăspundețiȘtergere
 2. Lilick
  Aici e o nebunie, narcise galbene şi florile astea violet, multe-multe.

  RăspundețiȘtergere
 3. sper sa fie o nebunie si aici asa peste vreo luna ))) Da Lucia oricum vei fi cu noi, in sufletele noastre. a inflorit narcisa de langa casa aia galbena.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cody
  Da, sunt sigură :D

  Nea Costache
  Sunt în străinătate, abia la întoarcere voi putea lua cartea de la ASB.

  RăspundețiȘtergere
 5. PD şi Băsescu = groparii economiei = trădătorii neamului = şacali = adunătură de prăpădiţi = impostori = Famiglia, punct.
  * Traian Băsescu NU este promotorul reconcilierii, ci al conflictelor, fiind animat de “vanităţi mărunte” în locul unui concept de bază care să asigure dezvoltarea ţării. *
  Onoarea, cinstea, demnitatea, corectitudinea, sunt noţiuni străine partidului PD-L şi tătucului Băsescu! Acest Băsescu, NU a câştigat Alegerile ci, s-a ales folosindu-se josnic de instituţiile statului, pe care le doreşte aservite în totalitate şi s-a mai folosit de ceva… de şantaj!
  NO BĂSESCU DAY, BECAUSE:
  Errare humanum est, sed perseverare diabolicum! – CORECT !!
  Băsescu NU e preşedintele meu ci, Naşul Famigliei de * succesuri * !
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/01/2-aprilie-no-basescu-day/

  RăspundețiȘtergere

Click pe poză!