vineri, 1 mai 2009

Ce spun astrele despre viaţa mea sexuală

Mă ştiţi, reporter frenetic pe drumurile Internetului, totdeauna în căutarea unor ştiri noi, a unor breiching niuz sau măcar a unor descoperiri ştiinţifice mai mult sau mai puţin epocale. Dar în ultimele săptămîni n-am mai găsit nimic demn de un breiching niuz, totul a devenit monoton, previzibil, nimic care să mă facă să mă reped la tastatură. Iar cînd ar fi fost ceva, nu eram aici. Sau aveam altă treabă. Whatever.
Azi, de fapt ieri, că ziua de azi abia a început, n-am postat nimic. Ce să scriu? Despre ce să scriu?
  • Despre extraordinara atenţie şi consideraţie acordate de Băsescu învăţămîntului în general şi profesorilor în special? Nu, pentru că scriu alţii mai informaţi şi/sau mai direct interesaţi.
  • Despre imnul turismului şi ministreasa vuitoanelor? Sunt pline blogurile şi oricum nu e nimic de spus, decît un cuvînt anglo-saxon în patru litere care începe cu s şi se termină cu hit.
  • Despre vizita lui Băsescu în Croaţia şi descoperirea, în aceeaşi zi, a primului caz suspect de gripă porcină în Croaţia?
  • Despre soţia lui Berlusconi, care şi-a spus răspicat părerea în legătură cu starletele pe care premierul italian voia să le trimită în PE? Pînă la urmă, din cele patru dive doar una, actriţă şi fostă miss, a ajuns pe lista de eurocandidaţi. Probabil pentru merite deosebite.
  • Despre ciudatul accident (atentat) din timpul parăzii regale de la Apeldoorn, Olanda?
  • Despre talentul pentru dans al unor specii de papagali?
  • Despre Windows 7, care, ni se spune, va fi mai bun decît Vista? Eu rămîn, deocamdată, la XP.
În căutare de ştiri, am ajuns pe Ziare. com, de unde am aflat o teorie a conspiraţiei conform căreia vinovaţi de gripa porcină ar fi Al Quaeda şi „lorzii drogurilor”. Am mai aflat că principalul consilier al primarului general Sorin Oprescu îşi va da demisia marţi (Vom vedea din nou în ziare titlul „Povestea unei demisiei anunţate”. Ah, ador acest serial!) şi că autobuzele din capitală vor putea schimba singure culoarea semaforului. Waw!
Ei, şi atunci văzut titlul „Ce spun astrele despre viaţa ta sexuală”. Oare ce spun?
Dar cînd am dat click să văd ce spun astrele despre viaţa mea sexuală, pe aceeaşi pagină am dat peste ştirea zilei, am găsit breiching niuzul îndelung aşteptat.
Este ştirea despre un cuplu britanic (persoane respectabile, joburi respectabile) care n-a găsit loc mai potrivit pentru sex decît peluza din faţa Castelului Windsor, în văzul (şi admiraţia, presupun) gărzilor reginei şi numeroşilor turişti veniţi să admire arhitectura, peisajul, mă rog, ce admiră de obicei turiştii. Conform unui martor ocular, cei doi nu s-au sinchisit de strigătele şi fluierăturile publicului, ba chiar, n-o să vă vină să credeţi (şi aici citez direct din ziarul The Telegraph, pentru că simpaticii angajaţi de la ziare.com au omis pasajul), „au ignorat semnul NU CĂLCAŢI PE IARBĂ”! Asta ştire! După ce un weekend întreg am citit pe bloguri că numai la noi există această interdicţie, ca rămăşiţă a regimului comunist!
Nu mai caut să aflu ce spun astrele despre viaţa mea sexuală. Cine ştie ce mai găsesc.

25 de comentarii:

  1. Foarte fain, am avut o zi posomorata, plina-ochi cu vesti gri, le prefer pe ale dumeavoastra, am ras cu lacrimi! Numai englezii erau in stare sa se sinchiseasca semnul resectiv intr-o asa situatie! :D
    Aaa... si chiar asa, autobuzele din Bucuresti vor schimba culoarea semafoarelor, si besoin est? Macar o sa fim si noi originali in lume cu ceva :))
    Si ca sa va intorc a mia parte din zambet, iata un scurt banc despre englezi:
    "Intra englezul intr-o toaleta publica si vede o doamna, la care spune: "Ma scuzati, domnule!" si pleaca".
    Mi s-a parut totdeauna o buna ilustrare a spiritului si discretiei la ei :)
    Da's si dusi un pic, dovada articolul dvs! Poate nu mai mult ca altii :)) Si de ce-am mai zambi daca nu ar fi asa?
    :)))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, şi aici a fost o zi gri, n-am scris nimic, abia după miezul nopţii mi-am mai revenit. Mă bucur că te-ai distrat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Săraca HRH! În 57 de ani de domnie o dată are loc un asemenea eveniment... excitant... care să o scoată din plictis şi monotonie (deja nici măcar gafele prinţului Philip nu mai sunt breiching niuz) şi dînsa nu e pe fază... în schimb japonezii sunt pregătiţi tot timpul :))
    Deci iată ce spun astrele pentru cei din zodia Taur (incluzînd-o pe regină): în ciuda ocaziilor care se pot ivi, nativii din Taur nu vor avea parte de activitate sexuală în această perioadă, nici măcar la capitolul vizualizare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Scarlet Aurora
    Da, ferestrele reginei dau spre altă parte a grădinii, aşa că a ratat spectacolul :)
    Drăguţ horoscopul tău :) Pentru Peşti ce previziune ai? (eu sunt născută în Peşti şi ai văzut că n-am reuşit să aflu ce spun astrele!)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ştiu, că şi pe mine m-ar interesa pentru Berbec... şi e nasol pentru că la ora asta n-o mai pot contacta pe Urania... e în chat rom cu Jupiter, Saturn şi Luna... oh şi mai e şi 1 Mai Muncitoresc! Deci, fat chance, cum spun englezii :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi imaginez ca englezoii au amutit de groaza cand au realizat ca acel cuplu calca pe iarba. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Scarlet Aurora

    Deci tot nu voi afla :((

    Lilick

    Îţi dai seama, sexul în public mai treacă-meargă, dar să calce pe iarbă =))

    RăspundețiȘtergere
  8. o sa raspund deja cu consacratul"o lume nebuna nebuna" si pe zi ce trece e mai ...rau

    RăspundețiȘtergere
  9. codeus

    Da, nicio şansă de însănătoşire...

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi se pare în regulă, e eco-sex. Ar trebui inventată şi varianta împotriva încălzirii globale.
    După cum se vede, mă pregătesc serios să preiau ministerul de sex (MRS).

    pese: Regina ar trebui să bage în seamă reacţiile poporului, a făcut becs şi dânsa, că doară n-o depus icre.
    Sex Save The Queen! :p

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca să vezi, suntem pe un drum bun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dialog,ieri,in masina 282 intre doua doamne foarte afectate :
    - Ai vazut si aviara asta porcina ce se intinde?

    RăspundețiȘtergere
  13. SkyRain

    Mă bucur că te-ai decis să preiei acest minister dificil :)

    Matilda
    Aviara porcină?! =))

    RăspundețiȘtergere
  14. Aviara porcină îmi aminteşte de un alt dialog din autobuzul 32B a doua zi după cutremurul din Italia.
    O doamnă, foarte speriată, îi spunea celeilalte:
    - Vezi tu că totuşi Istrate ăla e un bun cutremurolog sau cum i-o fi zicînd... Tăt o prezis ceva!

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, doamna Verona, sex filmat de japonezi si nimic pe Youtube; servicii britanice eficiente ori actiune de PR si marketing a vreunui recent - si cu vederi moderne - angajat al reginei? Nu e de mirare ca acolo calcatul pe iarba este interzis, nu este parc public ci proprietatea coroanei (ori, nu mai stiu bine, chiar a casei regale britanice). E o treaba facuta special pentru regina ori pentru publicitate fiindca pe acolo sunt numeroase ripi in exteriorul zidurilor unde nu te vede nici dracul. De fapt, ceea ce m-a uimit foarte tare la Windsor a fost faptul ca pare, intrind acolo, asezat pe un loc destul de plan si odata ce ajungi la ziduri dai vezi vale abrupta, adinca si pietroasa. Jocul inteligent de-a pantele. Daca stai sa te gindesti bine, pina la urma umorul acesta este o gluma proasta. Trebuie sa fii nu neconformist, ci idiot pentru a face sex pe o peluza la Windsor. Windsorul are personalitatea lui, imaginea lui, morga lui, care nu da deloc bine cu asa ceva, nici macar ca gluma. Winsorul da bine cu damele cu rochii cu spatele gol, dar cu sofisticate (si uneori minunate) palarii pe cap, indurind cu stoicism vremea ploioasa, dupa derby-ul reginei de la Aston. La Aston, la derby-ul reginei, nimeni nu este primit fara palarie, iar oraselele din zona, inclusiv Windsor, au cele mai multe si mai frumoase magazine cu palarii de dama. Daca veti dori vreodata o palarie memorabila, atunci mergeti sa o cumparati din oraselul Windsor, la poalele castelului. Lasati deoparte galeriile din gara mergeti catre strada in panta aratata in toate filmuletele despre Windsor, dar nu urcati pe ea, la stinga si la dreapta, daca tin bine minte, sunt magazinele-atelier de palarii.

    RăspundețiȘtergere
  16. N-as fi vrut sa ma apuc sa comentez vieti sexuale, totusi nu stiu daca este bine ca viata sexuala a cuiva sa fie lasata la mila astrelor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Instalatorul

    Presupun că voiaţi să scrieţi Ascot. Nu am fost la Windsor, dar comentariul dumneavoastră mă face să visez să ajung acolo şi să-mi iau o pălărie...

    RăspundețiȘtergere
  18. Oricum, doamna Verona, daca sunt, dintre corespondentii dumneavoastra scriitori care doresc sa reediteze experienta chiar miine dupa amiaza, la Windsor, sa le scriu cum se ajunge: daca este acelasi orar de zbor, miine dimineata la 7:30 ar trebui sa fie avion de la Otopeni catre Heathrow; de acolo, metroul la gara Paddington; la o jumatate de ora sau o ora pleaca un tren spre Slough si Reading, care face cam 40 minute pina in Slough; se coboara in Slough (atentie, in acest caz particular grupul gh nu se pronunta f, se pronunta aproape cum se scrie) si se ia trenul spre Windsor, care vine si el des fiindca nu face pina in Windsor decit 6-7 minute. Biletul de intrare la Windsor e destul de scump, cred ca peste 15 lire sterline, asa ca distractia costa. Daca ploua, atunci sa aiba grija la pozizie, ca sa nu se ude. Cazarea la politie, prin grija maiestatii sale britanice. Succes doritorilor, miine pe la ora 15 ora locala, ori chiar mai devreme, va puteti lasa filamti de japonezi si descrie o experienta rara (nu mai e unica), in operele literare. Si cine stie, poate miine va vedea si regina.

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamna Verona, asa este, Ascot. Este vorba de aparitia cunoscutului efect de demonstratie (exact atunci cind vrei sa arati ca stii ceva ori ceva functioneaza, exact atunci gresesti ori ceva-ul nu functioneaza, se numeste efectul de demonstratie). Gata, inchei pe azi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Instalatorul

    Mi-am adus aminte că, în urmă cu mulţi ani, am luat trenul de la gara Paddington spre Reading, unde am urcat în alt tren, spre Oxford. Dar poate voi ajunge vreodată şi la Windsor...

    Pînă atunci, aviz amatorilor! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamna Verona, asa este, e greu, am fost de mai multe ori in Slough si de-abia am ajuns la Windsor o singura data, am avut tot soiul de ghinioane in ciuda dorintei de a vedea castelul. Reading se pare ca a ajuns un oras important, are echipa in prima liga de fotbal engleza. Daca va duceti insotita de un domn, vedeti ca la o distanta de 50 de metri de intrarea in castel se afla un magazin cu profil scotian, kilturi si altele de acest gen (tesaturile sunt in culorile principalelor clanuri scotiene: McGregor, etc.). Din nefericire, nu am avut bani nici pentru haine barbatesti scotiene si nici pentru palarii de dama. Asa ca nu sunteti singura care regretati. Nu am ajuns in Oxford, nu am fost decit in Slough si intr-un alt orasel mic si dragut, Aylesburry (daca in Slough exista destule hoteluri si circiumi continind cuvintul Swann - intr-o berarie cu Swann l-am cunoscut si pe celebrul maior britanic, sa stiti ca e exact cum e prezentat in filme - asa e linga Tamisa, in Aylesburry exista hotelul Capul Regelui, frumos nume sa dormi acolo). In Windsor exista si o biserica daca nu ma insel de prin secolul XII ori chiar mai veche, tot prin centrul oraselului.

    RăspundețiȘtergere
  22. Instalatorul

    Tot ce-mi scrieţi mă face să-mi fie dor de Anglia. N-am mai fost de aproape 25 de ani...

    RăspundețiȘtergere
  23. Mie imi spuneti... Fac si eu 10 ani de cind nu am mai fost acolo. Si stiti ce imi place mult la britanici, printre altele? Un lucru pe care probabil l-am avut si noi cindva dar l-am pierdut si anume capacitatea de a trai micile bucurii ale vietii, de a face ca lucruri marunte sa devina evenimente sa iti tonifice sufletul si viata. Ma gindesc citeodata cu nostalgie la batrina patroana a unui mic hotel din Slough (un fel de regina mama a asezamintului) care ma trata ca pe copilul ei de fiecare data cind ajungeam sa stau acolo. Ce-o mai fi facind oare? O mai fi traind? Or fi afectati de criza? Multe din micile hoteluri de acolo nu traiesc atit de pe urma turismului, care se mentine cit de cit, cit traiesc de pe urma calatoriilor de afaceri ( a celor umblind prin delegatii cum ar veni).

    RăspundețiȘtergere
  24. Instalatorul

    Înţeleg ce vreţi să spuneţi, am întîlnit şi eu, în diferite ţări, această capacitate de a te bucura de viaţă. De fapt, într-o anumită măsură, există şi la noi - dar poate nu ştim s-o preţuim cum se cuvine.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!