Săru' mânuţeleeee! E prima oară când particip la un cenaclu (şi încă şi online), am ceva emoţii şi vă mulţumesc pentru căldură şi receptivitate. Da' un ceai adevărat nu vreţi?
io fetelor tocmai ce ma "plimb prin asmara fusei un pic pe bulevard am "fost pe acoperis la hotel Ambasador,sa vad orasul de sus.ma bagai un pic si prin piatza adica bazar
E posibil să fi rămas un mesaj la moderare, dar acum nu pot să-l extrag. Bine aţi venit, prieteni. Bun venit lui Adrian Voicu, prozatorul care se află prima dată printre noi la cenaclu. Începem deci cu proza lui Adrian Voicu.
Întrucât s-a pierdut, revin cu salutări şi mulţumiri pentru amfitrioanele acestui cenalcul inedit. Este prima oară când particip la un cenaclu, mai ales online! Vrea careva ceai adevărat? Că-l am pe foc...
mai fetelor nu stiu pa une sunt restul ca vad ca doar patru suntem nepunand la socoteala si pe autorul dezbatut.Loreley mi-a promis ca vine da un pic mai tarziu
mai ce sa zic.eu abia acum seara am reusit sa citesc textele asa ca sunt un pic nepregatit fatza de cum imi place mie poate de aceea ma voi abtine sa comentez poeziile lui Traian.in ce priveste textul lui adrian credeti-ma ca abia vedeam textul de la rasul cu lacrimi care il aveam
No, dacă eşti scriitor, cu cărţi publicate, îţi fac acum observaţia... până nu se adună lumea... să fi mai atent: "Culmile de cremene, înşiruite ca dinţii ruginiţi şi tociţi al unui uriaş ferăstrău..."
@ Ştefania: Mai sunt cîteva greşeli de gen în carte care ori au scăpat de corectură, ori de ochii mei obosiţi, pentru că, aşa cum am spus în siviu, fără a fi considerat că sunt lipsit total de modestie, mi-am făcut singur cărţile, mai puţin corectura pe materialul brut, pe hârtie şi tipărirea efectivă.
Adrian. Gata, uit-o p-aia! Cu grşelile! Dar să nu se repete! Ai potenţial! Povesteşti cinematografic, alert. Vorba lui Codeus, zici că eşti acolo cu Samuel, cu Sacâz... cu ăia...
Mulţam fain! Sunt primele critici despre scriiturile mele pe care le primesc de la oameni pregătiţi pe domeniu şi mă simt extrem de onorat şi de fericit că vă plac...
mie nu mi-a fost foarte clar ce-a vrut Adrian să scrie ... un reportaj de călătorie mascat într-o poveste ori o poveste a unui reportaj de călătorie :) de plăcut, mi-a plăcut şi vreau un ceai Mate de Coca, că-s curioasă cum este ... aromă, culoare oricum dacă Adrian nu apărea cu link de blog ziceam din prima că a scris şi posibil publicat, se "vede clar" că nu-i "AMATOR"
O să şocheze comentariul meu! Dar când zici, într-un text literar, "că vă faceţi concediul în lift, în p*la mea!", nu are niciun haz! Zi, domnule: că vă faceţi concediul în lift, în pula mea!
.de mult nu am mai citit o poveste care sa-mi starneasca in asa masura rasul si sa vreau sa "vad"locul povestii.acum avand aceasta posibilitate prin filmarile postate si pe google earth
Acuma, că mi-aţi dat puţin vânt în pânze, trebuie să vă spun că e doar un singur capitol. Şi mai sunt vreo 33. :)) Trebuie să menţionez că aceste cărţi au făcut parte din visele mele şi nu le-am scos pentru beneficii materiale.
Doamnă Ştefania, sunteţi pe felie! Recunosc faptul că are mai mult farmec cum aţi spus-o Dvs. Şi eu alesesem aceeaşi variantă. Autocenzura a apărut şi la sugestia editorului, dat fiind faptul că, probabil, nu era obişnuit cu astfel de scriituri.
Da, are umor, are o lume personala. Scuze, am trecut pe celalalt calculator si nu merg diacriticele. Spuneam de o lume personala, un mic univers - asta e foarte bine.
Au revenit diacriticele. Dacă era o bucată de sine stătătoare, îţi reproşam că intri greu în poveste, dar dacă e capitol de roman se schimbă lucrurile.
Stefania nu pot fi de acord cu tine la chestia cu .cand intrerupi cuvantul ala cu p sau alea cu p.e mai incitatnt decat daca e intreg.parerea mea.parca ti-ar sugera desi nu-i cazul ca autorul vrea sa te "duca"pana la capat dar ezita un pic de"mister"nu strica.mosterul nu e nicaieri ca stie toata lumea ce a vrut sa scrie dar totusi nu stiu mie mi se pare ca e mai bine atunci cand nu scrii cuvintele astea intregi..si apropo adriane.vorbeste doar pt o parte din noi ca specialisti.eu sunt doar un simplu cititor.care ma pusa dracu sa ma fac ad-hoc critic
Dialogurile îmi amintesc de un film românesc...foarte bun! A fost chiar de ! mai pe Antena1... hai ajutaţi-mă...că am uitat cum se chema... cu cei trei prieteni care aduc o curvă într-o cameră de hotel la mare... în vacanţa de 1 mai...
Ca să intru în subiect: - Cella, titlul cărţii este "Între două decolări" la editura Anca din Urziceni. Întâmplător am dat peste editor, George Călin, poet şi el, şi ne-am făcut prieteni. Restul a ieşit de la sine. - Codeus, tată, dacă intri p-aci înseamnă că ştii tu ceva, nu trebuie să fii critic.
poate nu am folosit cuvantul potrivit Lucia cu misterul dar nu pot fi de acord cu tine ca ar fi o ipocrizie..mie un text care foloseste cuvintele intregi la asa ceva imi pare vulgar.fiecare percepe cum vrea lucrul asta.dar din pct meu de vedere e mai rau sa folosesti pula pizda si alte cuvinte asa cum se vad.na ca ma facusi sa scriu vulgaritati)))
Bine v-am gasit. Am reusit sa va si citesc, pe toti, din urma. :) Textul predat de Adrian Voicu nu l-am citit in intregime, dar ce am citit e exact pe gustul meu: mult umor. :)
Codeus, nu sunt de acord. Sigur, nu-mi place cînd textul e numai cu asemenea cuvinte, dar cînd ai nevoie de ele, cînd ai un personaj vulgar sau pitoresc, e OK. Mi-aduc aminte că prin 1993 am dat la Radio o piesă în care un personaj (pictor) îi spunea unei femei că e nefutută. Şi m-a invitat şeful teatrului radiofonic şimi-a reproşat că o doamnă ca mine foloseşte asemenea vulgarităţi. Dar cum să fi spus? Nepolenizată?
Zic. Pentru că văd că de fapt, proza ta e un joc "de-a râsu'- plânsu'" - vorba lui Nichita Stănescu. Şi aş fi vrut să subliniezi mai mult asta...nu ştiu cum. Cu mijloacele tale stilistice. Dar dacă spui că e numai un fragment... cine ştie!
din pct meu de vedere e o literatura numai buna de citit in tren sau oriunde desi nu as sfatui pe nimeni ca cine il vede razand in hohote sigur suna la 112 sa vina dupa el..e un text care sigur te va destinde.poate ca in o alta carte Adrian va fi "serios".dar e bine ca asta e majoritar umoristica
Deci (ca să încep româneşte): - meseria pe care o am m-a purtat pe diferite meridiane, unde am trăit felurite experienţe; - în carte este vorba atât de experienţe şi întâmplări personale, cât şi auzite de la alţii, dar pe care le-am intergrat în context; - fiecare capitol tratează o întâmplare sau mai multe dintr-un oraş; - există multe descrieri personale ale locurilor pe unde-am fost, cu date culese de mine din teren şi de la "băştinaşi"; - cartea nu este doar un jurnal de călătorie, ci "un altfel de jurnal de bord", aşa cum i-am spus şi sîn subtitlu.
Codeus! Adrian are mult mai mult potenţial decât glumiţele astea! Îl simt! Şi n umai spune unui scriitor că scrie o proză bună de citit în tren, că nu e politicos!
atunci cand transpui o carte in teatru sau intr-o citire la radio sau televizor e una si cand citesc o carte e alta.eu raman la parerea mea ca-mi place mai mult asterixul ala acolo in cuvant decat cuvantul intreg.
Dar daca e carte plublicat atunci nu ne pierdem cumva.parca scopul celor de la Ogrezeni e sa ajute "nepublicatii"sa-si publice lucrarile.sau ma insel eu?
Codeus: poate vor să şi reediteze, he-he! Gata cu mine, mulţumesc mult de tot, aştept să-mi spuneţi ce, unde, cum şi abia aştept să vă cunosc! Încă odată, mulţumiri din inimă pentru căldura primirii în sânurile comunităţii.
La Traian asa cum am spus cand am "sosit la cenaclu eu ma abtinde la comentarii.pt xca nu am reusit sa citesc asa cum as fii vrut poeziile.asa ca pe mine nu contati .stau cuminte si ascult
Pentru Adrian şi pentru toţi autorii care vor fi programaţi să citească la Ogrezeni: Urmăriţi blogul Premiile Lili şi blogul meu, vom anunţa din timp cine cînd citeşte.
Sunt si eu acum, buna seara. Am terminat de citit comentariile. Voiam sa spun ca la fel ca filmul sau teatrul comic (vorbesc de comicul de buna calitate), e destul de greu sa scrii in registrul comic, cu talent si inspiratie, fara sa para fortat si sa sune a gol, deci felicitari domnului Adrian. In afara de asta e fain cand participa si scriitorul la cenaclu! Eu aplaud! :)
vaiiiiiiiiii da'aci nu ascultă nimeni ? vorbesc ca Moise în pustiu ? nu ştiu cum faceţi dar mi se pare că-s în total contratimp mi-am notat cartea, o să o citesc bonnnnnnn Adrian, îmi place "stilul", mîine-ţi studiez blogul, see you
Doamnelor şi domnilor, Traian Rotărescu! Născut pe 1 Iunie 1981 la Bucureşti.
Primul îndemn "oficial" de a continua să mă dedic poeziei îl datorez D-nei Constanţa Buzea, îndemn primit în numarul 24 din iunie 2003 al "României literare". În acelaşi an, în iulie , este consemnat şi debutul în paginile revistei "Argeş", Nr.22,publicaţie aflată atunci sub conducerea scriitorului şi profesorului Mihail Diaconescu.
Apariţii în “Oglinda literară”, nr. 64-65; de asemenea cronici on line : cenaclul “Deko” al portalului literar Agonia şi blogul „Hyperliteratura”.
Din 2005 sunt licenţiat al U.N.M.B (fostul Conservator)
Doamna Lucia: Vă voi urmări, numai să nu fiu plecat din ţară, că tare mult aş regreta, adică cel ai mult aş regreta... Loreley: Mulţumiri, mulţumiri... Şi eu tot ca nenea Codeus, de pe margine, dar, ca o preferinţă personală, aleg nr. 8.
Lumea în care trăieşte Traian Rotărescu este o lume a unora dintre noi: o iubim şi-o urâm cu aceeaşi intensitate. Diferenţa este în faptul că el ştie să pună o barieră metaforic - existenţială între derizoriu, burlesc şi metafizic. De unde vine şi individualitatea lui stilistică. Este un poet conştient de valoarea de sine şi de nonvalorile societăţii în care am fost condamnaţi să ne naştem.
VAIIIIIIIIII ador 4 şi 5 TRAIAN, minunate !!! am mai spus, nu fac "comentarii pe text" la poeme acestea două sunt la superlativ pentru mine dau exemple ?
Adrian! Comentează şi tu! Că eu, la poezie, mă ştiţi... trezeşte sau nu o emoţie... asta e pentru mine poezia! Şi Traian e foarte bun! Iornic, autoironic, cinic, sarcastic dar dacă dai toate astea deoparte, din pagina aia de hârtie iese şi sânge...
Referitor la ce spunea Doamna Ştefania, chestia cu emoţia la poezie, eu văd poeziile-astea ca şi cum aş asista la o piesă de teatru unde autorul îi spune respectivei că 'geaba îşi doreşte el romantism, că ea are nevoie de carne brută (3 şi 4).
doamnelor, cred că nu prind eu "firul" :) poetul "nostru" nu mi se pare nici cinic nici blazat, da deloc poemele sunt un ecou plin de dezamăgire ... trezire din iluzii, urme uşoare dar sigure de misoginim, tuşe de dorinţă incoloră, încă ... ă ... dar ... poeme pline de forţă, mie-mi plac nu există duioşie, ori este foarte bine ascunsă sub ceva care-mi dă impresia că poetu-i un timid
Ia uite ce imagine mişto: "Sau jgheaburile goale de copíi ale toboganelor dintr-o grădiniţă părăsită." În clipa asta vezi şi parcul pustiu... vezi şi leagănele care se mişcă goale în bătaia vântului...grădiniţa părăsită... superbă metaforă...
De ce se scrie mult, in poezia moderna si contemporana, in vers alb? M-am gandit ca emotiile vor sa fie exprimate mai repede si mai direct, fara restrictii de ritm si rima.. Dar nu cred ca e o explicatie buna. Stie cineva? :) Ma intrebam asta citindu-l. Atentie, nu e deloc un repros, doar o intrebare pe care eu mi-o puneam si ma-am gandit ca cei care se pricep ar putea avea raspunsul.
constat, încîntată că n-avem motiv de gîlceavă amîndouă propunerile au fost minunate se pare că aveţi mînă bună le doresc să citească la Ogrezeni, amîndoi şi să-i vedem publicaţi pînă atunci vreau să mai citesc şi poeme de-ale lui Traian, n-are blog ?
Are talent "copilul", bravo lui! Cred ca, crescand, va oferi creatii si mai reusite. Din pacate viata nu va inceta sa-l dezamageasca. Dar asa-s poetii, ei fac flori din tristeti si "mucegaiuri" :), stiu ce sa faca cu o tristete, nu ca mine care ma deprim :))
păi, n-am mai apucat de voi :))) oricum, ce să mai dau că omu-i bun, am stabilit şi am zis, din prima care mi-au plăcut, dragoste la prima vedere :) mă preocupă acuma întrebarea aia cu versurile albe ... hmmm, nici nu mi-am pus problema, cînd exprimarea-i bună şi are forţa de-a transmite eu nici măcar nu bag de seamă asta ... ce zic poeţii ? eu ... mi-am luat "temă" de gîndire, prin comparaţie, deşi nu prea prizez comparaţiile
Da, asa este. Dar la el (Sh) era o alegere, cred, pe cand azi versul alb este un fenomen aproape general. La libertate m-am gandit si eu, si la mesaj. Conteaza, azi, foarte mult mesajul de transmis si poate mai putin forma aleasa pentru a-l face cunoscut. Asta incita si incurajeaza mult mai multe persoane sensibile sa se exprime, sa scrie, si cred ca e foarte bine. :)
@Codeus N-am intarziat! Am fost aici, am fost prezent. M-am ocupat un pic de blogodisciplina. Sunt unii care vin, semneaza condica si o ... taie! Astfel de elemente trebuie supraveghate!
Va rog mult si frumos sa ii inregistrati pe cei care vin la Ogrezeni pentru ca nu toata lumea poate veni :((( Poate ii vad si eu pe YouTube! :((((((((((((((((((((((((((((((( Ce va invidiez cateodata, uf!
Noapte bună, Ştefania, ţi-am trimis un email. Dragi prieteni, vă mulţumesc pentru încă o seară frumoasă. Partea oficială a cenaclului s-a încheiat, mai puteţi tăifăsui un timp aici, pînă sting lumina... :))
Mulţumesc frumos încă o dată amfitrioanelor (sic!), mulţumesc pentru aprecieri tuturora, v-am pupat, noapte bună şi un weekend de mare anvergură vă doresc!
dacă rămîne joi sunt şi eu cu voi :) la Ogrezeni vă voi însoţi cu sufletul succes mult vă doresc şi încă nu dorm ... mai vreau, că mi-a plăcut cine-mi povesteşte totuşi ceva despre ceaiul ăla ?, ori nu a băut nimeni Mate de Coca ? :)
Acum ca am ramas numa' intre noi activistii eu propun ca pe cei care semneaza condica si o taie ... sa-i punem in discutie. Sunt sigur ca si Codeus va fi de acord.
mai fratilor voi cu denumirile astea eu asa mai exotic beau ceai negru de ceylon sau ceai verde in rest imi place astea mai populare de fructe de padure un ceai de musetel.
Intreb cat va dura pt ca cenaclul e fain si mi-e teama ca se va termina repede. Asa, condica? Pai... ne putem fofila fara sa semnam? Glumesc! Oricum, multumim pentru vigilenta! :))
deci, n-am pierdut nimic, rămîn pe verde :) cine doamne iatra-mă o chinuie pe Ştefania de trebuie să se trezească în creierii nopţii ? o bat io p-aia ţară :) Ştefania, somn uşor ! şapte purici şi-o dropie ... şă te tragă-n vis pe-un nor :)))
Eu am ramas cu un cuvant in seara asta, il tot invartesc in minte si zambesc copios, "nepolenizate"! Multumesc, doamna Lucia, o sa-l si folosesc foaaarte curand! :)))
Iniţial, scopul cenaclului a fost să selecţionăm autori care să intre în Festivalul Lili. Evident că vom continua cenaclul în toamnă, pentru ediţia a doua a Festivalului Lili.
Aif[cut cafele?
RăspundețiȘtergereDoamnă, acum am pus ibricul pe foc. Luaţi loc, faceţi-vă comodă. Cafeaua cu zahăr, fără? Poate un capuccino că avem frişcă :)
RăspundețiȘtergereio vin cu palinca Stefania.bine v-am gasit
RăspundețiȘtergerepoate şi un coniecuţ?
RăspundețiȘtergereoff nu ai scos moderarea inca?
RăspundețiȘtergeresunt cu un ochi aici şi cu unul la "Copii spun lucruri trăznite"
RăspundețiȘtergereşi cu un ochi pe cafea :)))
Săru' mânuţeleeee! E prima oară când particip la un cenaclu (şi încă şi online), am ceva emoţii şi vă mulţumesc pentru căldură şi receptivitate. Da' un ceai adevărat nu vreţi?
RăspundețiȘtergereBine ai venit, Codeus! Să fie primit!
RăspundețiȘtergereCe ştim despre Adrian Voicu?
RăspundețiȘtergerePână s-a publicat am văzut că a mai apărut lume. Bună seara tuturor!
RăspundețiȘtergereio fetelor tocmai ce ma "plimb prin asmara
RăspundețiȘtergerefusei un pic pe bulevard am "fost pe acoperis la hotel Ambasador,sa vad orasul de sus.ma bagai un pic si prin piatza adica bazar
Unde e primul mesaj?:(
RăspundețiȘtergereAdriane esti beton omule ma faci-si da m-am "dus" in Asmara cu ajutorul lui google earth
RăspundețiȘtergereE posibil să fi rămas un mesaj la moderare, dar acum nu pot să-l extrag.
RăspundețiȘtergereBine aţi venit, prieteni. Bun venit lui Adrian Voicu, prozatorul care se află prima dată printre noi la cenaclu.
Începem deci cu proza lui Adrian Voicu.
Întrucât s-a pierdut, revin cu salutări şi mulţumiri pentru amfitrioanele acestui cenalcul inedit. Este prima oară când particip la un cenaclu, mai ales online! Vrea careva ceai adevărat? Că-l am pe foc...
RăspundețiȘtergeree tare povestea.
RăspundețiȘtergereAdrian, te rog, repetă ce spuneai în primul mesaj
RăspundețiȘtergereBine ai venit, Adrian, pune de ceai!
RăspundețiȘtergerechiar imi pun si eu de o cafea ca deja mi somn si vreu a sta mai mult in noaptea asta pe net
RăspundețiȘtergereMulţam fain! Venind de la oricare din voi, reprezintă un mare compliment pentru mine...
RăspundețiȘtergeremai fetelor nu stiu pa une sunt restul ca vad ca doar patru suntem nepunand la socoteala si pe autorul dezbatut.Loreley mi-a promis ca vine da un pic mai tarziu
RăspundețiȘtergereCeai? Eu am pus de cafea.
RăspundețiȘtergereDar suntem cam puţini... Lumea se uită la tv sau ce?
Iar ca ceai, vă propun pentru început un Marsala. Apoi trecem şi la de-alea de fructe uscate cu floricele.
RăspundețiȘtergerecred că nu sunteţi adepta la vechiul dicton cu cât suntem mai mulţi cu-atât suntem mai culţi, he-he!
RăspundețiȘtergereAdrian, nu mitui juriul! Bag de seamă că tu ai o "pagină oficială de scriitor", cre se deschide foarte greu! Ce-ai publicat? Proză, poezie?
RăspundețiȘtergereOana e la Iaşi fără laptop. Lilick zicea că vine... SkyRain n-a apărut...
RăspundețiȘtergeremai ce sa zic.eu abia acum seara am reusit sa citesc textele asa ca sunt un pic nepregatit fatza de cum imi place mie poate de aceea ma voi abtine sa comentez poeziile lui Traian.in ce priveste textul lui adrian credeti-ma ca abia vedeam textul de la rasul cu lacrimi care il aveam
RăspundețiȘtergereAAAAAAAAAAAA
RăspundețiȘtergeres-a dus misterul
deşi era clar că aven de-a face ce două condeie exersate
Adrian, ai mai publicat ?
Doamnă, cu voia lui Dumnezeu, puţin noroc, ajutor şi ceva bani, amreuşit să scot două cărţi de proză. Site-ul de autor se deschide bine de la mine. :D
RăspundețiȘtergereNo, dacă eşti scriitor, cu cărţi publicate, îţi fac acum observaţia... până nu se adună lumea... să fi mai atent: "Culmile de cremene, înşiruite ca dinţii ruginiţi şi tociţi al unui uriaş ferăstrău..."
RăspundețiȘtergereCine a citit ASMARA? Codeus? Cella?
RăspundețiȘtergereBuna seara doamnelor si domnilor,bine v-am gasit,daca toata lumea aduce ceva aduc si eu un zaibar de Bailesti-ca la proza nu prea ma pricep
RăspundețiȘtergereŞi acum trecem la text. Are tot ce trebuie: descriere, darul povestirii, umor...
RăspundețiȘtergereStefania ca intotdeauna atenta la detalii.eu pierdut prin firul povestii nu m-am mai uitat la detalii
RăspundețiȘtergereLucia am citit asmara si chiar am facut mai mult m-am "dus"in Asmara cu ajutorul lui nenea gugal
RăspundețiȘtergerePăi din asta e făcută literatura, Codeus, din detalii! Îmi place la Adrian că ştie să de detalii... construieşte o atmosferă.
RăspundețiȘtergereAdrian "marfa rea"mi-a starnit ase de tare interesul incat acum parca am fost cu el acolo.
RăspundețiȘtergere@ Ştefania: Mai sunt cîteva greşeli de gen în carte care ori au scăpat de corectură, ori de ochii mei obosiţi, pentru că, aşa cum am spus în siviu, fără a fi considerat că sunt lipsit total de modestie, mi-am făcut singur cărţile, mai puţin corectura pe materialul brut, pe hârtie şi tipărirea efectivă.
RăspundețiȘtergereDa, creează atmosferă, scrie vioi, scrie foarte "ca azi", poate uşor prea multă oralitate sau poate e influenţa stilului de blog.
RăspundețiȘtergereUmor are de da pe dinafara/v-am zis ca abia reuseam sa citesc textul de cat radeam cu lacrimi.
RăspundețiȘtergereMulţam fain de aprecieri!
RăspundețiȘtergereBlogul a apărut la mult timp după ce m-am apucat de scris, cam 4 ani să fie...
Adrian.
RăspundețiȘtergereGata, uit-o p-aia! Cu grşelile! Dar să nu se repete! Ai potenţial! Povesteşti cinematografic, alert. Vorba lui Codeus, zici că eşti acolo cu Samuel, cu Sacâz... cu ăia...
Mulţam fain! Sunt primele critici despre scriiturile mele pe care le primesc de la oameni pregătiţi pe domeniu şi mă simt extrem de onorat şi de fericit că vă plac...
RăspundețiȘtergerece sa mai zic de faza din avion.nu mai puteam ma tineam cu mainile de burta
RăspundețiȘtergeremie nu mi-a fost foarte clar ce-a vrut Adrian să scrie ... un reportaj de călătorie mascat într-o poveste ori o poveste a unui reportaj de călătorie :)
RăspundețiȘtergerede plăcut, mi-a plăcut şi vreau un ceai Mate de Coca, că-s curioasă cum este ... aromă, culoare
oricum dacă Adrian nu apărea cu link de blog ziceam din prima că a scris şi posibil publicat, se "vede clar" că nu-i "AMATOR"
O să şocheze comentariul meu! Dar când zici, într-un text literar, "că vă faceţi concediul în lift, în p*la mea!", nu are niciun haz!
RăspundețiȘtergereZi, domnule: că vă faceţi concediul în lift, în pula mea!
.de mult nu am mai citit o poveste care sa-mi starneasca in asa masura rasul si sa vreau sa "vad"locul povestii.acum avand aceasta posibilitate prin filmarile postate si pe google earth
RăspundețiȘtergereAcuma, că mi-aţi dat puţin vânt în pânze, trebuie să vă spun că e doar un singur capitol. Şi mai sunt vreo 33. :))
RăspundețiȘtergereTrebuie să menţionez că aceste cărţi au făcut parte din visele mele şi nu le-am scos pentru beneficii materiale.
AŞA, deci este un fragment dintr-o carte ... mai spune-ne
RăspundețiȘtergereDoamnă Ştefania, sunteţi pe felie! Recunosc faptul că are mai mult farmec cum aţi spus-o Dvs. Şi eu alesesem aceeaşi variantă. Autocenzura a apărut şi la sugestia editorului, dat fiind faptul că, probabil, nu era obişnuit cu astfel de scriituri.
RăspundețiȘtergereDa, are umor, are o lume personala.
RăspundețiȘtergereScuze, am trecut pe celalalt calculator si nu merg diacriticele.
Spuneam de o lume personala, un mic univers - asta e foarte bine.
Vă spun tot ce vă interesează, numai să mă stârniţi...
RăspundețiȘtergerepăi ... vrem cartea
RăspundețiȘtergereadică, titlul, editura ... alea, alea
Un Marsala cu lapte sau fără? Careva?
RăspundețiȘtergereAu revenit diacriticele. Dacă era o bucată de sine stătătoare, îţi reproşam că intri greu în poveste, dar dacă e capitol de roman se schimbă lucrurile.
RăspundețiȘtergereStefania nu pot fi de acord cu tine la chestia cu .cand intrerupi cuvantul ala cu p sau alea cu p.e mai incitatnt decat daca e intreg.parerea mea.parca ti-ar sugera desi nu-i cazul ca autorul vrea sa te "duca"pana la capat dar ezita un pic de"mister"nu strica.mosterul nu e nicaieri ca stie toata lumea ce a vrut sa scrie dar totusi nu stiu mie mi se pare ca e mai bine atunci cand nu scrii cuvintele astea intregi..si apropo adriane.vorbeste doar pt o parte din noi ca specialisti.eu sunt doar un simplu cititor.care ma pusa dracu sa ma fac ad-hoc critic
RăspundețiȘtergereDe-abia acum am ajuns. Sunt pe aici.
RăspundețiȘtergereDialogurile îmi amintesc de un film românesc...foarte bun! A fost chiar de ! mai pe Antena1... hai ajutaţi-mă...că am uitat cum se chema... cu cei trei prieteni care aduc o curvă într-o cameră de hotel la mare... în vacanţa de 1 mai...
RăspundețiȘtergereCodeus, nu e niciun mister cînd pui puncte sau steluţe, e o ipocrizie de care am scăpat pînă şi eu!
RăspundețiȘtergereCa să intru în subiect:
RăspundețiȘtergere- Cella, titlul cărţii este "Între două decolări" la editura Anca din Urziceni. Întâmplător am dat peste editor, George Călin, poet şi el, şi ne-am făcut prieteni. Restul a ieşit de la sine.
- Codeus, tată, dacă intri p-aci înseamnă că ştii tu ceva, nu trebuie să fii critic.
bine ai venit Lilick.nu am vazut filmul Stefania.
RăspundețiȘtergereCodeus
RăspundețiȘtergereMă rog...nu vorbim despre ce incită sau nu... dar dacă înjuri, într-o proză, apăi înjuri! Dacă ştii când s-o faci...
Ştefania, "Boogie"?
RăspundețiȘtergerePe de altă parte, Adrian, mi-aş fi dorit ca proza ta să nu fie doar o proză umoristică.
RăspundețiȘtergereDa! Boogie! Bun film! De altminteri, trata problemele generaţiei tale...
RăspundețiȘtergerepoate nu am folosit cuvantul potrivit Lucia cu misterul dar nu pot fi de acord cu tine ca ar fi o ipocrizie..mie un text care foloseste cuvintele intregi la asa ceva imi pare vulgar.fiecare percepe cum vrea lucrul asta.dar din pct meu de vedere e mai rau sa folosesti pula pizda si alte cuvinte asa cum se vad.na ca ma facusi sa scriu vulgaritati)))
RăspundețiȘtergereBine v-am gasit. Am reusit sa va si citesc, pe toti, din urma. :)
RăspundețiȘtergereTextul predat de Adrian Voicu nu l-am citit in intregime, dar ce am citit e exact pe gustul meu: mult umor. :)
Doamna Ştefania, pe alocuri nu e. E mai mult umoristică, poate, ca să mă apăr de stresul cotidian şi toate rahaturile care mă înconjoară.
RăspundețiȘtergereDar, că m-aşi făcut curios: de ce ziceţi că nu e bine să fie numai umor?
Mulţam fain, Lilick! Ai un ceai la alegere. :))
RăspundețiȘtergeredeci sa intelegem ca textul asta e deja tiparit intr-o carte Adrian sau in curs de tiparire?!!!
RăspundețiȘtergereCodeus, nu sunt de acord. Sigur, nu-mi place cînd textul e numai cu asemenea cuvinte, dar cînd ai nevoie de ele, cînd ai un personaj vulgar sau pitoresc, e OK. Mi-aduc aminte că prin 1993 am dat la Radio o piesă în care un personaj (pictor) îi spunea unei femei că e nefutută. Şi m-a invitat şeful teatrului radiofonic şimi-a reproşat că o doamnă ca mine foloseşte asemenea vulgarităţi. Dar cum să fi spus? Nepolenizată?
RăspundețiȘtergereZic. Pentru că văd că de fapt, proza ta e un joc "de-a râsu'- plânsu'" - vorba lui Nichita Stănescu. Şi aş fi vrut să subliniezi mai mult asta...nu ştiu cum. Cu mijloacele tale stilistice. Dar dacă spui că e numai un fragment... cine ştie!
RăspundețiȘtergereEu zic că e bine că are umor.
RăspundețiȘtergereCodeus: este deja o carte, de fix... un an şi 5 luni!
RăspundețiȘtergereDoamna Ştefania: dacă o să citiţi cartea, o să aveţi mai multe date.
Adrian, poţi să ne spui în două-trei fraze cam despre ce este vorba în roman?
RăspundețiȘtergereAdriane, eşti bun! Zic să te programăm la festival!
RăspundețiȘtergeredin pct meu de vedere e o literatura numai buna de citit in tren sau oriunde desi nu as sfatui pe nimeni ca cine il vede razand in hohote sigur suna la 112 sa vina dupa el..e un text care sigur te va destinde.poate ca in o alta carte Adrian va fi "serios".dar e bine ca asta e majoritar umoristica
RăspundețiȘtergereŞtefania, sunt de acord, îl programăm.
RăspundețiȘtergereDeci (ca să încep româneşte):
RăspundețiȘtergere- meseria pe care o am m-a purtat pe diferite meridiane, unde am trăit felurite experienţe;
- în carte este vorba atât de experienţe şi întâmplări personale, cât şi auzite de la alţii, dar pe care le-am intergrat în context;
- fiecare capitol tratează o întâmplare sau mai multe dintr-un oraş;
- există multe descrieri personale ale locurilor pe unde-am fost, cu date culese de mine din teren şi de la "băştinaşi";
- cartea nu este doar un jurnal de călătorie, ci "un altfel de jurnal de bord", aşa cum i-am spus şi sîn subtitlu.
Codeus!
RăspundețiȘtergereAdrian are mult mai mult potenţial decât glumiţele astea! Îl simt! Şi n umai spune unui scriitor că scrie o proză bună de citit în tren, că nu e politicos!
Adrian, te rugasem să rezumi romanul.
RăspundețiȘtergereOricum te programăm la lectură în Festivalul Lili, dar sunt curioasă.
Ho-hoooo! Ce surpriză! Mulţumesc frumos!
RăspundețiȘtergereatunci cand transpui o carte in teatru sau intr-o citire la radio sau televizor e una si cand citesc o carte e alta.eu raman la parerea mea ca-mi place mai mult asterixul ala acolo in cuvant decat cuvantul intreg.
RăspundețiȘtergereÎn consecinţă, Adrian, eşti bun! Trecem la Traian?
RăspundețiȘtergereOK, Adrian, am înţeles schema cărţii, te aşteptăm la Ogrezeni!
RăspundețiȘtergereDar daca e carte plublicat atunci nu ne pierdem cumva.parca scopul celor de la Ogrezeni e sa ajute "nepublicatii"sa-si publice lucrarile.sau ma insel eu?
RăspundețiȘtergereMai trebuie să rezum ceva, că am scris...
RăspundețiȘtergereDoamna Ştefania: Nu m-am supărat pe Codeus, că nu-l ştiu, da' când l-oi prindeeee...:))))
la Ogrezeni cu el că-i BUN !!!
RăspundețiȘtergereCODEUS ... în avion, nu-n tren :)))
Trecem la Traian Rotărescu, v-a trebui să-i dau un miel, am tot scris Nistorescu pînă mi-a trimis săracul un mail, Traian ROTĂRESCU, scuze!
RăspundețiȘtergereCodeus: poate vor să şi reediteze, he-he!
RăspundețiȘtergereGata cu mine, mulţumesc mult de tot, aştept să-mi spuneţi ce, unde, cum şi abia aştept să vă cunosc!
Încă odată, mulţumiri din inimă pentru căldura primirii în sânurile comunităţii.
Codeus, scopul nostru este să-i ajutăm pe scriitorii încă neafirmaţi să-şi arate valoarea. Chiar dacă, tehnic, nu sunt debutanţi.
RăspundețiȘtergereLa Traian asa cum am spus cand am "sosit la cenaclu eu ma abtinde la comentarii.pt xca nu am reusit sa citesc asa cum as fii vrut poeziile.asa ca pe mine nu contati .stau cuminte si ascult
RăspundețiȘtergere"Şi n-ai decât să râzi,
RăspundețiȘtergeretot Traian ma cheamă,
Nu Ştefan Gheorghidiu."
Bun şi Traian... bun...câţi ani o avea?
Pentru Adrian şi pentru toţi autorii care vor fi programaţi să citească la Ogrezeni: Urmăriţi blogul Premiile Lili şi blogul meu, vom anunţa din timp cine cînd citeşte.
RăspundețiȘtergereMă uit imediat la cv-ul lui Traian Rotărescu.
RăspundețiȘtergereSunt si eu acum, buna seara. Am terminat de citit comentariile. Voiam sa spun ca la fel ca filmul sau teatrul comic (vorbesc de comicul de buna calitate), e destul de greu sa scrii in registrul comic, cu talent si inspiratie, fara sa para fortat si sa sune a gol, deci felicitari domnului Adrian.
RăspundețiȘtergereIn afara de asta e fain cand participa si scriitorul la cenaclu! Eu aplaud! :)
vaiiiiiiiiii
RăspundețiȘtergereda'aci nu ascultă nimeni ?
vorbesc ca Moise în pustiu ?
nu ştiu cum faceţi dar mi se pare că-s în total contratimp
mi-am notat cartea, o să o citesc
bonnnnnnn
Adrian, îmi place "stilul", mîine-ţi studiez blogul, see you
Doamnelor şi domnilor, Traian Rotărescu!
RăspundețiȘtergereNăscut pe 1 Iunie 1981 la Bucureşti.
Primul îndemn "oficial" de a continua să mă dedic poeziei îl datorez D-nei Constanţa Buzea, îndemn primit în numarul 24 din iunie 2003 al "României literare".
În acelaşi an, în iulie , este consemnat şi debutul în paginile revistei "Argeş", Nr.22,publicaţie aflată atunci sub conducerea scriitorului şi profesorului Mihail Diaconescu.
Apariţii în “Oglinda literară”, nr. 64-65; de asemenea cronici on line : cenaclul “Deko” al portalului literar Agonia şi blogul „Hyperliteratura”.
Din 2005 sunt licenţiat al U.N.M.B (fostul Conservator)
Ah, a făcut Conservatorul! Ca Lilick şi ca mine :)
RăspundețiȘtergereDoamna Lucia: Vă voi urmări, numai să nu fiu plecat din ţară, că tare mult aş regreta, adică cel ai mult aş regreta...
RăspundețiȘtergereLoreley: Mulţumiri, mulţumiri...
Şi eu tot ca nenea Codeus, de pe margine, dar, ca o preferinţă personală, aleg nr. 8.
Traian Coşovei zice:
RăspundețiȘtergereLumea în care trăieşte Traian Rotărescu este o lume a unora dintre noi: o iubim şi-o urâm cu aceeaşi intensitate. Diferenţa este în faptul că el ştie să pună o barieră metaforic - existenţială între derizoriu, burlesc şi metafizic. De unde vine şi individualitatea lui stilistică.
Este un poet conştient de valoarea de sine şi de nonvalorile societăţii în care am fost condamnaţi să ne naştem.
Mulţam fain, Cella! Sper să-ţi placă rândurile mele.
RăspundețiȘtergereMi se pare mie sau e puţin prea cinic pentru vîrsta lui?
RăspundețiȘtergereAdrian Voicu - vom găsi un moment cînd eşti în ţară :)
RăspundețiȘtergereptiu sa fiu al naibii asta ma facu' nene.sa vezi tu Adriane ce ti-oi da eu cand te-oi "prinde"mama mama
RăspundețiȘtergereVAIIIIIIIIII
RăspundețiȘtergereador 4 şi 5
TRAIAN, minunate !!!
am mai spus, nu fac "comentarii pe text" la poeme
acestea două sunt la superlativ pentru mine
dau exemple ?
Cella, sigur, poţi să dai exemple.
RăspundețiȘtergereMie mi s-a parut blazat dar cinic e mai aproape de adevar. Imi plac unele asocieri de idei pe care le gasesc si luciditatea.
RăspundețiȘtergereMie mi se pare în siajul generaţiei 2000, dar cu mijloacele stilistice ale optzeciştilor...adică foarte bune...
RăspundețiȘtergereMulţam fain, Doamna Lucia. Pentru înţelegere. :))
RăspundețiȘtergereCodeus: Aştep cu interes, he-he! :))
Acuma o să stau să vă admir în timp ce disecaţi poezie...
Versurile au o sonoritate frumoasă, pot fi spuse, nu numai citite.
RăspundețiȘtergereAdrian! Comentează şi tu! Că eu, la poezie, mă ştiţi... trezeşte sau nu o emoţie... asta e pentru mine poezia! Şi Traian e foarte bun! Iornic, autoironic, cinic, sarcastic dar dacă dai toate astea deoparte, din pagina aia de hârtie iese şi sânge...
RăspundețiȘtergereAşa este, Lucia! Seamănă cu nişte monoloage...
RăspundețiȘtergerePoate o aducem pe Delia să citească!
RăspundețiȘtergerePreferata mea, pt ca o pot "vizualiza" foarte bine:
RăspundețiȘtergere9) Lecturi primejdioase
la Agigea (2)
Creierul delfinului,
o faleză cu bolovanii
ciopliţi de Brâncuşi.
Stau asemeni unui crab,
ascuns printre crevase,
citind Memoriile lui Hadrian.
„E mort de mult” - vorba cuiva.
Deşi pot fi strivit
de rocile îngrămădite deasupra mea,
mă feresc de soare
chiar şi cu-acest preţ.
Referitor la ce spunea Doamna Ştefania, chestia cu emoţia la poezie, eu văd poeziile-astea ca şi cum aş asista la o piesă de teatru unde autorul îi spune respectivei că 'geaba îşi doreşte el romantism, că ea are nevoie de carne brută (3 şi 4).
RăspundețiȘtergereŞi-mi plac astea mult:
RăspundețiȘtergere"Dar tot la un colibrí
care scrie cu ciocul madrigaluri pe un fulg de zăpadă
mă gândesc."
şi
"Într-unul din sufletele tale,
sandviş între două coperţi,
dorinţa mea şi-a rupt dinţii."
Şi mai sunt...
doamnelor, cred că nu prind eu "firul" :)
RăspundețiȘtergerepoetul "nostru" nu mi se pare nici cinic nici blazat, da deloc
poemele sunt un ecou plin de dezamăgire ... trezire din iluzii, urme uşoare dar sigure de misoginim, tuşe de dorinţă incoloră, încă ... ă ...
dar ... poeme pline de forţă, mie-mi plac
nu există duioşie, ori este foarte bine ascunsă sub ceva care-mi dă impresia că poetu-i un timid
Loreley, mi-a plăcut şi mie poezia asta. Şi altele.
RăspundețiȘtergereCinismul este, adesea, o mască a timidităţii.
RăspundețiȘtergerePoate, tocmai de aceea nu intervine. :))
RăspundețiȘtergereIa uite ce imagine mişto: "Sau jgheaburile goale de copíi
RăspundețiȘtergereale toboganelor
dintr-o grădiniţă părăsită."
În clipa asta vezi şi parcul pustiu... vezi şi leagănele care se mişcă goale în bătaia vântului...grădiniţa părăsită... superbă metaforă...
Poate nu intervine ca sa nu ne influenteze, sa nu vedem ce simpatic e (precum dl Adrian) si sa ramanem obiectivi! :))
RăspundețiȘtergereDa, Ştefania, scrie bine. Nu mă mir că l-a remarcat Constanţa Buzea.
RăspundețiȘtergereLucia.
RăspundețiȘtergereEi? Ei? Ştim ce vârstă are?
Am postat mai sus cv-ul, Ştefania. S-a născut în 1981.
RăspundețiȘtergereVedeţi, doamnă Lucia, dacă sunt buni autorii, nu se lasă cu "contraverse literare"...
RăspundețiȘtergereŞi s-a născut pe 1 iunie. De Ziua Copilului!
RăspundețiȘtergereDoamna Ştefania, cred că avem asigurate 3-4 duminici la Ogrezeni!
RăspundețiȘtergereGata, Doamna Lucia, nu mai zic nimic.:)
RăspundețiȘtergereTraiane, acestea fiind zise... eşti pe liste! Pe când debutul în volum?
RăspundețiȘtergerePînă vă gîndiţi ce să mai spuneţi despre Traian, vă anunţ de pe acum că joia viitoare citim două autoare din Franţa. Allez la France!
RăspundețiȘtergereLucia.
RăspundețiȘtergereÎn franceză???????
De ce se scrie mult, in poezia moderna si contemporana, in vers alb? M-am gandit ca emotiile vor sa fie exprimate mai repede si mai direct, fara restrictii de ritm si rima.. Dar nu cred ca e o explicatie buna. Stie cineva? :) Ma intrebam asta citindu-l. Atentie, nu e deloc un repros, doar o intrebare pe care eu mi-o puneam si ma-am gandit ca cei care se pricep ar putea avea raspunsul.
RăspundețiȘtergereconstat, încîntată că n-avem motiv de gîlceavă
RăspundețiȘtergereamîndouă propunerile au fost minunate
se pare că aveţi mînă bună
le doresc să citească la Ogrezeni, amîndoi şi să-i vedem publicaţi
pînă atunci vreau să mai citesc şi poeme de-ale lui Traian, n-are blog ?
Ştefania, nu, în română, desigur. Diaspora, cum se spune.
RăspundețiȘtergereDar Lilick n-a venit? :mrgreen:
RăspundețiȘtergereGS
RăspundețiȘtergereAţi venit la spartul cenaclului. Lilick era pe-aici :)
Cella, mai voiai să spui ceva sau să ne dai nişte versuri.
RăspundețiȘtergereAre talent "copilul", bravo lui! Cred ca, crescand, va oferi creatii si mai reusite. Din pacate viata nu va inceta sa-l dezamageasca. Dar asa-s poetii, ei fac flori din tristeti si "mucegaiuri" :), stiu ce sa faca cu o tristete, nu ca mine care ma deprim :))
RăspundețiȘtergereLoreley - cred că e nevoia de o mai mare libertate. Dar nu e ceva atît de nou, şi Shakespeare folosea versul alb.
RăspundețiȘtergereŞtefania, mai e ceva de zis?
RăspundețiȘtergereCe se întîmplă? De ce aţi amuţit cu toţii? Vreun breiching niuz, ceva?
RăspundețiȘtergereDespre autori? NUUUU! La programări cu ei!
RăspundețiȘtergereramane batut in "cuie"cenaclu joia?
RăspundețiȘtergereuite ca a ajuns si George ai inatrziat frate peste masura
RăspundețiȘtergereIo sunt p-aci, vă urmăresc şi controlez la legitimaţii. :))
RăspundețiȘtergerepăi, n-am mai apucat de voi :)))
RăspundețiȘtergereoricum, ce să mai dau că omu-i bun, am stabilit
şi am zis, din prima care mi-au plăcut, dragoste la prima vedere :)
mă preocupă acuma întrebarea aia cu versurile albe ...
hmmm, nici nu mi-am pus problema, cînd exprimarea-i bună şi are forţa de-a transmite eu nici măcar nu bag de seamă asta ...
ce zic poeţii ?
eu ... mi-am luat "temă" de gîndire, prin comparaţie, deşi nu prea prizez comparaţiile
Da, asa este. Dar la el (Sh) era o alegere, cred, pe cand azi versul alb este un fenomen aproape general. La libertate m-am gandit si eu, si la mesaj. Conteaza, azi, foarte mult mesajul de transmis si poate mai putin forma aleasa pentru a-l face cunoscut. Asta incita si incurajeaza mult mai multe persoane sensibile sa se exprime, sa scrie, si cred ca e foarte bine.
RăspundețiȘtergere:)
Joia viitoare, sigur. Apoi mai vedem.
RăspundețiȘtergereIar pe 24 mai va fi prima deplasare la Ogrezeni. Toţi cei de faţă sunt invitaţi!
Codeu
RăspundețiȘtergereAşa aş propune...joia!
Are Traian al meu un vers: "În fiecare miercuri şi vineri, joia tineretului..."
Hu is George?
RăspundețiȘtergereDoamnelor, domnilor, vă spun noapte bună,căci mâine de la orele 6.45, ţara are nevoie de mine!
RăspundețiȘtergereDeci rămâne bătută pe 24 mai?
RăspundețiȘtergerePe 24 mai începe Festivalul Lili. Vom anunţa cine citeşte în cursul săptămînii viitoare!
RăspundețiȘtergere@Codeus
RăspundețiȘtergereN-am intarziat! Am fost aici, am fost prezent. M-am ocupat un pic de blogodisciplina. Sunt unii care vin, semneaza condica si o ... taie! Astfel de elemente trebuie supraveghate!
unul de al nostru Adriane.asa cum suntem fiecare de aici
RăspundețiȘtergeree din gasca noastra George
Va rog mult si frumos sa ii inregistrati pe cei care vin la Ogrezeni pentru ca nu toata lumea poate veni :(((
RăspundețiȘtergerePoate ii vad si eu pe YouTube!
:(((((((((((((((((((((((((((((((
Ce va invidiez cateodata, uf!
Noapte bună, Ştefania, ţi-am trimis un email.
RăspundețiȘtergereDragi prieteni, vă mulţumesc pentru încă o seară frumoasă. Partea oficială a cenaclului s-a încheiat, mai puteţi tăifăsui un timp aici, pînă sting lumina... :))
Mulţumesc frumos încă o dată amfitrioanelor (sic!), mulţumesc pentru aprecieri tuturora, v-am pupat, noapte bună şi un weekend de mare anvergură vă doresc!
RăspundețiȘtergereGS
RăspundețiȘtergereMulţumesc! Deci de asta a mers atît de bine azi cenaclul :)
@Adrian Voicu
RăspundețiȘtergereAiem :)
Ideea cu înregistratul e foarte bună. Cine are o cameră video?
RăspundețiȘtergeredacă rămîne joi sunt şi eu cu voi :)
RăspundețiȘtergerela Ogrezeni vă voi însoţi cu sufletul
succes mult vă doresc şi încă nu dorm ... mai vreau, că mi-a plăcut
cine-mi povesteşte totuşi ceva despre ceaiul ăla ?, ori nu a băut nimeni Mate de Coca ? :)
@GS: Acuşica văzui, bre! :D
RăspundețiȘtergereCella, am băut, mie nu mi-a spus nimic, dar de gustibus...
RăspundețiȘtergereDeci mate a băut subsemnatul, dar nu de coca! Poate cu Coca (Cola, -lar). :)))
RăspundețiȘtergereAcum ca am ramas numa' intre noi activistii eu propun ca pe cei care semneaza condica si o taie ... sa-i punem in discutie. Sunt sigur ca si Codeus va fi de acord.
RăspundețiȘtergereMultumim pentru gazduire, ceai si taifas! Cat timp va dura concursul?
RăspundețiȘtergereGS
RăspundețiȘtergereDa... Sigur. Măsuri disciplinare serioase!
Aşa căăă...
RăspundețiȘtergeremai fratilor voi cu denumirile astea
RăspundețiȘtergereeu asa mai exotic beau ceai negru de ceylon sau ceai verde in rest imi place astea mai populare de fructe de padure un ceai de musetel.
Intreb cat va dura pt ca cenaclul e fain si mi-e teama ca se va termina repede.
RăspundețiȘtergereAsa, condica? Pai... ne putem fofila fara sa semnam? Glumesc! Oricum, multumim pentru vigilenta! :))
Loreley
RăspundețiȘtergereFestivalul Lili începe pe 24 mai şi se termină la o dată neprecizată din septembrie, cînd se dau premiile.
deci, n-am pierdut nimic, rămîn pe verde :)
RăspundețiȘtergerecine doamne iatra-mă o chinuie pe Ştefania de trebuie să se trezească în creierii nopţii ?
o bat io p-aia ţară :)
Ştefania, somn uşor !
şapte purici şi-o dropie ... şă te tragă-n vis pe-un nor :)))
Păi, şi cenalcul va dura şi după septembrie şi premii, nu? Că nu doar ăsta e scopul.
RăspundețiȘtergereCella, Ştefania trebuie să semneze condica la 8,30 :(
RăspundețiȘtergereEu am ramas cu un cuvant in seara asta, il tot invartesc in minte si zambesc copios, "nepolenizate"! Multumesc, doamna Lucia, o sa-l si folosesc foaaarte curand! :)))
RăspundețiȘtergereSeptembrie? Perfect, deci mai e! (ma speriasem ca la un film bun, ca se termina repede, m-am linistit).
RăspundețiȘtergereLa cat de multe talente atunci!
Adrian VOicu
RăspundețiȘtergereIniţial, scopul cenaclului a fost să selecţionăm autori care să intre în Festivalul Lili. Evident că vom continua cenaclul în toamnă, pentru ediţia a doua a Festivalului Lili.
Buna seara, Lucia! Am citit tot. Si am baut si o cafea.
RăspundețiȘtergereLoreley, serveşte-te, nu am inventat eu cuvîntul, l-am auzit pe cînd lucram în TVR.
RăspundețiȘtergereNoapte frumoasa si numai bine tuturor!
RăspundețiȘtergere:)
Simona_ionescu,
RăspundețiȘtergereBine ai venit, sper că a fost bună cafeaua!
vai, i-a "scăpat" nepolenizate, io aş fi spus "necompostate" :)))
RăspundețiȘtergereda' io nu-s aşa romantică, sunt mai "terestră"
aferim, doamna Lucia :)
Ah, era să uit! Am să postez peste o jumătate de oră ceva interesant pentru voi toţi! Puteţi continua discuţia pînă atunci.
RăspundețiȘtergereGeorge da care a semnat condica si nu s-a prezentat la intalnire?
RăspundețiȘtergereca m-ai prins pe picior gresit
Ha-ha-ha! Eu, unul, mai stau un pic şi dacă nu se mai anunţă vreun nene, o tai dintre voi. :D
RăspundețiȘtergerepăi, eu sunt aici :)
RăspundețiȘtergeredacă "sunt oameni care nu vor să vorbesc cu mine" :))) aştept în linişte pînă postaţi
şi citesc ... :(
Lucia trage usa ca vine un curent)))) amu de cand stau la cenaclu o inceput sa-mi curga nasul nu stiu ce naiba am
RăspundețiȘtergereda-mi curge de numa am renuntat la batista am recurs deja la prosop)))
RăspundețiȘtergereCodeus, gripa! ;)
RăspundețiȘtergereCella, ia bagă şi tu un subiect, o întrebare, ceva...
RăspundețiȘtergereCella cum sa nu vorbim cu tineoff D-ne cum de ai crezut asa ceva
RăspundețiȘtergereCodeus: Ia vezi, nu ţi-a intrat vreun porc adus de curent?
RăspundețiȘtergered-aia porcina Oana?poate m-am polipsit de la porcinul de Zaus
RăspundețiȘtergerebag o întrebare kinki ori una banală ?
RăspundețiȘtergerecă-i lună plină :)))
Nu Adriane inafara de "porcul"de mine nu mai vad pe nimeni pe aici pe la mine)))
RăspundețiȘtergereBagă una după starea ta. :)
RăspundețiȘtergerede care vrei tu Cella da vezi dce faci cu "nepolenizatele'
RăspundețiȘtergere