miercuri, 18 noiembrie 2009

Metoclopramid, ciocolată neagră şi xanax

Atît ne-a mai rămas...
La această oră încă nu ştiu cine va participa la dezbaterea electorală de diseară. Nici nu vreau să ştiu, n-am să mă uit, îmi ajunge ce ştiu pînă acum, îmi ajunge şi-mi prisoseşte. Staff-urile de campanie negociază cu un zgomot asurzitor, inbox-ul meu e doldora de spam electoral, inclusiv un mail trimis cu numele meu ca expeditor de pe o adresă pe care n-am avut-o niciodată (atenţie, dacă primeşte cineva un mesaj de la mine de pe o adresă necunoscută, ar putea fi un virus!) şi o scrisoare violentă, în limbajul de mahala cu fitze caracteristic unei anumite zone a societăţii, care-mi cere să-l votez pe unul din candidaţi. Omul pare, la televizor, foarte manierat, mă întreb dacă ştie ce vocabular foloseşte echipa lui de campanie. Şi de unde au toţi ăştia adresa mea de e-mail?


Deci, cum spuneam, metoclopramid. Sau emetiral. Sau lămîie. Şi ciocolată neagră, e bună pentru nervi, ridică nivelul de serotonină, te face să te simţi mai bine. Sau xanax, dacă nu se poate altfel.
Dar mai bine întrebaţi medicul sau farmacistul, nu daţi vina pe mine.
P.S: Metoclopramidul e mai eficient decît emetiralul. E bun şi ca exerciţiu de dicţie.

20 de comentarii:

  1. Bine mai Lucia, draga mea prietena Lucia, dar tu nu stii sa te uiti si sa injuri? Nu o stii pe aia cu t.b.i.p.m.? De ce sa iei porcariile alea? Storci un pic de lamaie intr-o lingurita, o gusti si spui chestia aia de mai sus, cand iti apare pe ecran acela sau aceia ca vor fi mai multi ... aceia :)

    RăspundețiȘtergere
  2. GS
    Sunt mulţi şi n-am destule lămîi în casă :)
    Da, o ştiu pe aia cu t.b.i.p.m. Dar dacă mă uit la televizor uit tot restul vocabularului...

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cele trei...aleg ciocolata ;) Pentru celelalte doua...schimb canalul la televizor. Eu unul, din fericire, nu am primit SPAM politic...pana acum

    RăspundețiȘtergere
  4. Ştefan
    E o alegere inspirată. cît despre spam, mai sunt trei zile, apoi încă două săptămîni de campanie, deci nu e timpul pierdut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Io am renuntat, asa ca n-am nevoie de pastile, decat pentru dictie :D

    RăspundețiȘtergere
  6. se pare ca ne-am pregatit degeaba, ramanem doar cu injuraturile ca inca o data si-a batut joc de tot poporul asta. a cata oara

    RăspundețiȘtergere
  7. Cody, nimic nu e degeaba, am făcut repetiţie la înjurături, acum le spun mult mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu înțeleg ceva: de ce toată lumea așteaptă dezbaterile de final, să audă vorbe. Faptele se fac în timp și vorbesc mult mai mult/bine. Să ne uităm un pic în urmă. Sau urmează Olimpiada de retorică și nu prezidențialele???

    RăspundețiȘtergere
  9. Mana
    Într-o ţară normală, dezbaterile sunt foarte importante - pe alegători îi interesează diferenţele de abordare a problemelor serioase - politica externă, impozitele, legislaţia muncii, vîrsta de pensionare, atitudinea faţă de căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi aş mai putea înşira teme.
    Dar România nu este o ţară normală.

    RăspundețiȘtergere
  10. Și nici dezbaterile din România televizată nu prea au treabă cu temele despre care amintești tu...

    RăspundețiȘtergere
  11. Mana
    Nu, la noi se merge pe aspecte marginale, chiar dacă spectaculoase. La alegerile europene s-a văzut cel mai bine - nu s-a discutat mai nimic din tematica europeană. S-a discutat de Eba şi de Jiji!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna dimineata Lucia. zambeste, a mai trecut o zi

    RăspundețiȘtergere
  13. servus...
    mai e putin si... trece... ;)
    toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce bună farmacistă ai putea fi... :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Aseară tîrziu m-a sunat cineva din Braşov şi mi-a spus că ei se tratează cu "vorbe dulci către mumă-sa" şi un păhărel cu pălincuţă...

    RăspundețiȘtergere
  16. Matilda
    Nici ăsta nu e un tratament rău!

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!