joi, 5 noiembrie 2009

Iar premierul este...

Nu-i aşa că poza îl flatează? El este omul de caracter, cu trăsături bine definite, cu o mapă profesională impecabilă, poliglot (adică vorbeşte "limba FMI"), capabil să scoată ţărişoara din criză, el este, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor...


7 comentarii:

  1. PS.Ca sa ai o idee despre cine e vorba,Lucia,intra la Ciutacu caci are o exclusivitate cu cel ce va sa vina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihai4
    Te-ai trezit cam tîrziu, Mihai, pe cel de la Ciutacu l-am văzut de ieri :) Dar ăsta e altul :))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu m-am saturat cum se joaca un tampit cu destinul acestui popor. daca dupa ce pica asta nu vor da drumul la judecati pentru cei care au calcat pe bec, inseamna ca nici unul nu este mai bun ca altul. pana cand in tara asta legea e doar pentru astialalti nu pentru ei, tara asta se va duce oricum de rapa cu Base sau fara el. asta trebuie sa inteleaga clasa politica, ca nimeni nu e mai presus de lege.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eşti utopic, Cody! Din păcate, nu numai clasa politică se crede mai presus de lege. Fiecare mică abatere de la lege, chiar şi o banală contravenţie înseamnă acelaşi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana si cursul valutar e mai stabil decat numele premierului nostru. Ala macar vine la ora fixa, intr-un interval numeric de. Desemnatu si niciodata investitu e surpriza emisiunii. Oare diseara ce propunere vom avea?

    Dar mi-a placut cum a exclus varianta Lenutzei premier. Cica Ha ha, e o intoxicare :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. ECCE HOMO ! E cît se poate de explicit!

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!