vineri, 4 septembrie 2009

Toamna se numără bloggerii

Încă e cald ziua, meteorologii ne promit zile de caniculă, dar se înserează devreme, noaptea şi dimineaţa e răcoare, iar Mădălina a suprins şi momentul cînd toamna s-a ivit în blogosferă.

Cei mai mulţi bloggeri s-au întors deja, unii n-au lipsit decît cîteva zile, alţii au postat şi din vacanţele lor mai mult sau mai puţin exotice. Au răsărit şi bloguri noi, profit de ocazie să anunţ apariţia blogului Dramaturgi bucureşteni al secţiei de dramaturgie şi critică teatrală a ASB. Alt new entry, apărut în perspectiva alegerilor prezidenţiale, este Crin Antonescu. Îi urez bun venit!

Trebuie să-l salut şi pe Mihai Mălaimare, care a revenit - şi bine a făcut - asupra deciziei de a renunţa la blog. Este unul din oamenii care au ceva de spus şi blogosfera ar fi mai săracă fără el.

Uitîndu-mă prin blogrolluri, constat că unii colegi întîrzie să reapară. N-au mai scris de multă vreme Gărgăriţa, Ştefania, Ruki, nu a revenit încă, după vacanţă, Ion Iliescu. E drept, domnul preşedinte a promis că va reveni la începutul lui septembrie şi sunt convinsă că se va ţine de promisiune. Îl aşteptăm.

Va fi o toamnă cu un bogat calendar cultural (Festivalul Enescu a şi început, Festivalul Lili se apropie de final, va mai fi şi o noapte a muzeelor, va fi în noiembrie Tîrgul de carte Gaudeamus ...) şi electoral (în afară de alegerile prezidenţiale, sunt alegeri şi la Uniunea Scriitorilor), aşa că vom avea ce scrie, comenta, cîrcoti.

A, şi nu uitaţi, mai sunt trei săptămîni pînă la termenul de trimitere a textelor pentru cartea despre Revoluţie - "10 zile care au schimbat România".

20 de comentarii:

  1. Chiar voiam sa intreb ce s-a mai intamplat cu proiectul, cati au scris etc. A, da, si voiam sa ma laud: Plec la Roma :D Asta asa, ca tot se numara toamna bloggeri, sa stiti de mine cand o sa dispar :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Oana, mă bucur că pleci la Roma. E prima dată?

    RăspundețiȘtergere
  3. Va mai fi o noapte a muzeelor? Superb!

    Iar Lili e inca tanara!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mădălina, da, mi-a spus Ştefania, va fi pe 19-20 septembrie... deci vom amîna cu o săptămînă Premiile Lili.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce repede trece timpul asta, norocul meu asa cum am spus si data trecuta este ca textul meu e aproape gata,doar la partea a doua trebuie sa ma gandesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, Cody, trece... Nu te grăbi, pînă la 25 septembrie ai timp.

    RăspundețiȘtergere
  7. A trecut vacanţa, vin ploile şi melancoliile, dar ne-am plimbat aproape toţi prin lume, cu ajutorul internetului şi al bloggerilor mai norocoşi decît alţii. Avantaj primire !

    RăspundețiȘtergere
  8. Matilda, aşa este, ne-am plimbat; virtual sau real...

    RăspundețiȘtergere
  9. Prima, prima :D Cum merge proiectul?

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine, o sa incerc sa trag de fiecare in parte. Sa vad ce-mi iese.

    RăspundețiȘtergere
  11. buna dimineata Lucia, sper ca esti bine,eu cred ca nu ma duc la lucru astazi,aseara am calcat gresit si iar mi-a revenit durerea la spate,nu ma pot apleca decat cu greutate,sper sa nu tina mult

    RăspundețiȘtergere
  12. Marchez data de 13 septembrie ca inceputul libertatii mele:) (si sfarsitul calvarului). In sensul ca atunci voi termina cu blestematul examen care ma tine departe de propriul blog. Si promit sa revin cu mare placere.
    P.S. Dar sa stiti ca am tras cu ochiul zilnic la ce ati scris voi!!

    RăspundețiȘtergere
  13. sunt cum nu se poate mai bine, vezi ca sunt in chat si mi-e urat singur pe acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc din suflet pentru semnalare, sunt onorat. Mi-ar face o imensa placere sa veniti cu totii duminica la noul meu spectcol, Sluga la doi stapani de C.GOLDONI. Este o distributie tanara si absolut fantastica. Spectacolul se desfasoara in cadrul Zilelor Bucurestiului si trebuie doar sa va inscrieti la cassa sau la mine pe blog. Va astept cu drag,
    Malaimare

    RăspundețiȘtergere
  15. Mălaimare

    Mulţumesc pentru invitaţie, am să fac tot posibilul să vin, sper că vor dori să vină şi alţi prieteni din blogosferă.
    Sunt sigură că spectacolul va fi un mare succes!

    RăspundețiȘtergere
  16. @Oana Mai vii inapoi?? :P

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!