sâmbătă, 12 septembrie 2009

Cine cui îi arată pisica?

La începutul săptămînii, a căzut bomba Simirad: preşedintele CJ Iaşi, membru al PSD, a anunţat că sprijină candidatura lui Băsescu.
Vineri, Constantin Simirad a fost exclus din PSD. Corect şi conform statutului.
Pare să fie o victorie (în ce fel obţinută, cu ce mijloace, nu discutăm acum) a PD-L. Mai ales că Simirad, devenit independent prin excludere, nu prin demisie, îşi păstrează funcţia. Iar PD-L (sau poate baronii PSD? )  îi arată lui Geoană o pisică mare.
Dar dacă e invers? Dacă Geoană este cel care arată pisica? Ah, dar cui?

10 comentarii:

  1. mirko mi-s! geoana arata pisica oglinzii! mi-s mirko!

    RăspundețiȘtergere
  2. Teama mi-i ca prin tradarea lui Simirad, cel castigat nu va iesi geoana ci spre regretul meu, Baselu! Motivul? E destul de cunoscut in Moldova si el va face si desface totul pe-acolo. punct castigat? Basescu, desi nu-l mai vad presedinte, ori ce-ar face si-ar promite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nea Costache, întrebarea mea nu a fost cine cîştigă în urma operaţiunii, ci care a fost ţelul ei. Mi s-a părut cam rapidă excluderea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Incurcate-s caile politice romanesti.. :) Da chiar, blitz l-au exclus din partid pe Simirad. In ultima vreme nu prea am auzit de el si acum brusc out. Era mai activ pe vremea cand era primar si daca bine-mi amintesc aducea prin actiunile lui oarecum cu Basescu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Adrian SM
    Da, chiar blitz! Ceea ce mi se pare interesant...

    RăspundețiȘtergere
  6. O fi un semnal catre carcotasii din partid .... Poate deja dadea semnale de dizidenta Simirad..cine stie. Ei cu ale lor, noi cu ale noastre... :) Ce-mi place ca deja exista un guvern blogeristic, se pune de o candidatura de blogger la presedintie, deci eu zic ca nu stam rau cu moralul... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Adrian SM
    Da, aşa mă gîndeam şi eu :)

    Guverne bloggeristice sunt cel puţin două, unul propus de Chinezu mai recent, celălalt de mine (pe la sfîrşitul lui aprilie). Şi candidaturi la preşedinţie sunt cel puţin două... :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Adrian SM
    Nu ştiam de Zoso. Cine e Zoso?
    Vorbeam de candidatura mea şi de cea a lui Brăduţ Florescu.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!