vineri, 25 septembrie 2009

10 zile care au schimbat România. Deadline

Azi este 25 septembrie 1989, adică termenul-limită de trimis texte pentru volumul "10 zile care au schimbat România".
Am primit, pînă în acest moment, aproximativ 20 de texte. E puţin, foarte puţin. E drept, am intenţia de a mă adresa şi unor oameni politici şi altor persoane publice. Dar ceea ce mă interesează şi aş dori să constituie substanţa cărţii sunt poveştile oamenilor pe care pînă acum nu i-a întrebat nimeni. Poveştile celor mulţi.
N-aş vrea să renunţ la acest proiect. De aceea, prelungesc cu o săptămînă termenul-limită şi aştept textele voastre pînă la 1 octombrie pe adresa 10zile1989@gmail.com.
Cum am mai spus, textele, în format .doc, să nu depăşească 5000 de semne, inclusiv spaţiile. Şi, vă rog, cu semne diacritice! Nu uitaţi să precizaţi şi vîrsta. Puteţi semna cu pseudonim, cu iniţiale, cu numele întreg sau chiar anonim.
Aştept.

6 comentarii:

  1. Eu ti-as fi scris cu cea mai mare placere dar in perioada aceea tocmai ce incepusem sa citesc prima mea carte semnata Jules Verne. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Darius, poate cineva din familie ar putea povesti...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am trimis cu titlul : "Am ingenuncheat..." L-ati primit? Cat este de grav cu diacriticele?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daurel
    Am primit, în cele din urmă, intrase la spam. Cu diacriticele e grav pentru că într-o carte nu se poate fără şi cineva trebuie să le pună. Iar eu nu prea am timp...

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!