luni, 14 septembrie 2009

10 zile care au schimbat România

Mai sunt 10 zile pînă la termenul pe care l-am dat - 25 septembrie 2009 - pentru cartea despre revoluţie. Despre revoluţia fiecăruia dintre noi. V-am explicat despre ce este vorba, mulţi dintre voi au fost entuziasmaţi, au scris despre proiect şi au pus bannere Mădălina şi Lilick, a scris Oana, a scris şi Chinezu, cred că şi Sibilla, au pus bannere Matilda şi Cody, cel care mi-a dat ideea acestei cărţi...
Dar texte au venit foarte puţine. Şi incomplete. Ia spuneţi voi, ce e de făcut? N-aş vrea să abandonez proiectul. Dar fără textele voastre nu are cum să iasă cartea.

22 de comentarii:

  1. sa speram ca pe ultima suta de metri o sa mai apara texte

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu, dar cine va dori poate sa scrie doar intr-o ora textul si sa ti-l trimita, la mine cred ca nu a durat nici o ora sa fac postarea

    RăspundețiȘtergere
  3. D-zeule mare , ce face fata asta,m-a postat si la ea pe blog,de parca nu era de ajuns in Can-Can,i-am lasat comentariu

    RăspundețiȘtergere
  4. Cody, nu te mai plînge, asta e, devii celebru :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda, oare de ce oamenii nu se mobilizeaza. Am tot dat anunturi pe canalele mari de comunicare virtuala. Am vorbit cu oamenii. Chinezu zicea ca scrie si el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oana, Chinezu a scris, tu te-ai agitat, şi alţii, dar nu vin texte. Şi pînă nu am suficiente, nu pot să-i rog pe oamenii politici să scrie. Iar pînă joi nu am timp să mă ocup de asta, că am alegeri la Uniunea Scriitorilor. După aia o să pot respira.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am incercat sa rememorez si sa pun cap la cap alea cateva zile dar nu prea reusesc... Probabil voi scrie cateva mici povestioare,disparate,fara legatura unul cu altul. Iar timpul de dupa 89.... multe esecuri si dezamagiri... dar ma bucur ca-s in viata si pot palavragi cu voi pe aici .. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. :) Vad ca nici tu nu ai somn...Eu am venit de la lucru,dar asa-s de obosit ca nu prea pot adormi.Am lucrat singur pe raionul bauturi soft si am avut o zi suprasolicitanta pana la extrem.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adrian SM
    Am somn, dar am şi de lucru... Să vedem care învinge :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe vremea liceului la ore din astea stiam sa invat cel mai bine, sa scriu cele mai bune teme de casa la limba romana.. :)
    A cam inceput sa-mi dea mos Ene tarcoale, asa ca ma duc sa fac nani.Spor la munca si mai apoi odihna placuta.. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Lucia, textele mele nu le iei de la mine de pe blog? La alegere, din categoria Amintiri despre Revolutie. Sau trebuie sa ti le trimit eu pe mail?

    RăspundețiȘtergere
  12. Simona, de la tine am să le iau de pe blog, nicio problemă.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Lucia Verona
    Pentru cartea d-vs: Daca doriti sa le folositi, va pot trimite cele 3 afise politice de la adresa de mai jos (in format digital adecvat pentru reproducere tipografica) - cu conditia ca ele sa fie folosite impreuna si fara nici o modificare.

    http://www.cascador.com/jocuri/1989-2009/

    RăspundețiȘtergere
  14. babydac
    Mulţumesc pentru ofertă. Am să văd dacă afişele se potrivesc în cartea proiectată.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Lucia Verone
    Multumesc pentru raspuns. Va rog sa nu va mai obositi cu "vazutul". Oferta mea este retrasa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu ati mai scris nimic. Pana la urma ce s-a intamplat? Aţi amânat proiectul?
    V-am ramas datoare cu raspunsul la întrebări. Din nefericire, timpul nu a fost de partea mea.
    Ma pot tine de promisiune abia acum, daca mai are rost.

    Aceeasi Anonima

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!