sâmbătă, 9 mai 2009

Azi la FestCO

Festivalul Comediei Româneşti continuă!

Azi la ora 18, în Sala Mare, este spectacolul cu piesa "Clinica" de Adrian Lustig, în regia lui Aurel Palade, cu Virginia Mirea, Delia Seceleanu, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu, Florin Dobrovici, Şerban Georgevici, Aurelian Bărbieru.

Tot la Teatrul de Comedie, dar la ora 20,30, în Sala Studio, se joacă "Scaunele" de Eugène Ionesco, regia Alain Bonneval, spectacol prezentat de Théâtre du Tropic/ Muséâtre/ Fontenay-en-scènes, Franţa.

Iar la ora 21, în Cafeneaua LA COMEDIE din incinta teatrului, în cadrul Clubului de lectură festCO, va fi prezentată piesa "Canapeaua" de Olga Delia Mateescu, piesă distinsă cu premiul II la Concursul de Comedie Românească ediţia a IV-a, 2009. Abia aştept să ascult piesa Olgăi!

Cum programul personal nu-mi permite să ajung la ora 18 să revăd "Clinica" a treia sau a patra oară :), vă întreb: vrea cineva să meargă? Cedez cu plăcere locurile.

3 comentarii:

  1. Premiile intai si trei cine le-o fi luat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Premiul I l-a luat o piesă de Valeriu Butulescu (se va citi mîine seară la aceeaşi oră şi în acelaşi loc), iar premiul 3 o piesă de Radu Macrinici.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!