miercuri, 27 mai 2009

Alegeri europene

Mass media nu le acordă prea mare importanţă. Sondajele indică o prezenţă la vot de sub 30 la sută. De fapt, ar putea fi mai importante pentru viitorul nostru decît alegerile prezidenţiale. Nu ne e totuna cine va fi la putere în Europa. Ia vedeţi aici cel mai deştept promo pentru participarea la alegeri. Nu, nu este făcut pe plaiul nostru mioritic cu turme de miei şi ciobănei.

8 comentarii:

  1. La noi, daca nu erau anul si prezidentialele, europenele ar fi fost cu totul neinteresante.
    Cum o fi prin alte parti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sint de acord cu "De fapt, ar putea fi mai importante pentru viitorul nostru decît alegerile prezidenţiale."
    Parerea mea!... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Lilick,
    Din păcate, cam la fel. Cu meţiunea că la alegerile din 2005, absenteismul a fost mai mare la ţările nou-intrate.

    RăspundețiȘtergere
  4. DSN

    Dragoş, e dreptul tău să nu fii de acord. Dar oricît de razna ar lua-o un politician de la noi, fie el şi preşedinte, faptul că România face parte din UE ne fereşte de derapaje prea mari. Iar marile politici europene se fac la Bruxelles şi Strasbourg.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveti raspunsul la "ingrijorarile" dvs. nefondate !

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Verona, UE a investit 18 milioane de euro intr-o campanie mediatica menita sa stimuleze cetatenii europeni sa voteze la europarlamentare. Cum acesta este al treilea clip pe care il vad (primele 2 le puteti vedea la dna Cretu) si este clar un clip low cost, reiese ca pina acum ar ar fi costat 6 milioane de euro clipul, asa incit mai astept sa vad ce mai apare ca sa socotesc cit s-a furat si la UE.

    RăspundețiȘtergere
  7. Instalatorul

    Nu ştiu dacă face parte din aceeaşi serie, nu pare - dar este într-adevăr interesant de văzut cum s-au cheltuit 18 milioane de euro. Sunt şi banii noştri acolo.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!