vineri, 1 mai 2009

1 Mai, aşa cum se petrece la alţii

Nu comentez nimic, să nu spuneţi că interpretez cine ştie cum. Nu interpretez. Citiţi la BBC News, vedeţi şi filmuletzul. Apoi îmi spuneţi voi ce înseamnă 1 Mai.

7 comentarii:

  1. Spunea o moderatoare de la RTV, astazi, ca a vrut sa invite niste lideri sindicali, dar nu erau in tara. ....?!!! samba si, trabajo no

    Asa ca cine sa mai "stea" sa faca demonstratii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mădălina
    Nu erau în ţară? Tocmai azi? Or fi dansînd samba pe undeva...

    RăspundețiȘtergere
  3. Adica la altii nu e cu mici si fum mult? :)
    Pardon, fum era... cel putin la Berlin! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Lilick

    La ei cu fum, la noi cu fumuri :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu avem sindicate, şi nici lideri, ci doar nişte organizaţii cvasimafiote. Ce-i mai grav este că sectorul privat este practic nesindicalizat.
    Nu cred că se rezolvă ceva printr-o cafteală cu Poliţia. Unii ar zice că e o tradiţie. Nu e. Lupta claselor se referă la cu totul altceva.
    1 Mai ar trebui să fie o sărbătoare a solidarităţii şi speranţei. Câtă vreme noi nu mai avem o identitate, ca fiinţe sociale, nici 1 Mai nu mai are identitate. Şi atunci creşte producţia de mici la hectar...

    RăspundețiȘtergere
  6. Constantin Gheorghe
    Foarte adevărat. Am dat linkul numai pentru a arăta că 1 Mai nu înseamnă, aşa cum am comentat pe alt blog, numai mici şi berici şi plimbărici.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce faceti pe aici?dezbateti?a nostri daca e rost de liber si mici nu fac manifestatii .le fac in timpul lucrului orice pt a nu lucra)))

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!