vineri, 6 martie 2009

Special pentru Mădălina

Într-o postare relativ recentă, Mădălina punea pe seama crizei faptul că în magazinul Sephora din Bucureşti cumpărătorii nu mai primesc eşantioane gratuite.
Ca trimis special la Paris, am investigat, contra cost, evident, situaţia la magazinul Sephora de la Samaritaine, rue de Rivoli (N-am avut timp să ajung la cel de pe Champs Elysees). Deşi nu am cumpărat mare lucru, am primit la casă o cantitate foarte plăcută de eşantioane, iar pentru că unul din produsele cumpărate era Guerlain, la standul firmei am mai primit cîteva eşantioane. În total, zece.
Deci, ori la Paris nu e criză, ori ce se întîmplă la Sephora din Bucureşti nu are legătură cu criza.

15 comentarii:

  1. Ce ziceam un post mai jos?! La Paris, parca si criza are alt parfum! Sa te bucuri cat mai mult de civilizatie! Si sa ne spui si noua.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Simona ionescu
    Corect! Cu totul alt parfum. Dar nu evorba doar de civilizaţie. Aici ar face orice să-şi vîndă marfa, au înţeles bine că sunt salariile lor în pericol şi cu asta nu se joacă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e cu Sephora. Si eu am luat un parfum pentru logodnica din Paris, Lafayette si am primit un minibax de mostre. Sephora Romania e inca departe de suratele din Franta ca mentalitate. Poate clonam niste parizieni si ii multiplicam la mentalitate in mintile romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Denis

    Clonăm! Alte metode orcium nu s-au dovedit eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  5. păi, la noi pas de ...
    şi Sephora şi Guerlain sunt vise
    avem doar Minulescu :)
    băut din cupele de crin
    dorind, eşantioane-n lung suspin
    "Guerlain a botezat parfumul"
    "Voila porquoi j'aimes Rosine"
    p.s.-clonarea nu-i o rezolvare, aduşe în românica clonele au să vîndă eşantioanele la preţ de magazin parizian ca produs distinct, relatează "o păţită" :)
    CELLA

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cella

    Da, din păcate aşa se întîmplă.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Lilick

    Există şi în conservă, pentru turişti:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Vous êtes dans "ma" ville? Quelle bonne nouvelle!
    Vous restez combien de temps? Vous avez raison, ça ne me regarde pas, j'étais juste très contente de vous savoir là! Recevez mes salutations distinguées, ayez un bon et beau séjour!

    L'une de vos lectrices,

    Oana

    RăspundețiȘtergere
  9. Oana (Anonim) Merci, am putea sa ne vedem, eu stau la hotelul Louvre-Sainte Anne, pina duminica. Mi-ar face placere sa bem o cafea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Alta viata, alt parfum!

    Multumesc de dedicatie si de informatie!

    RăspundețiȘtergere
  11. @madalina ionescu

    misiune îndeplinită :)

    RăspundețiȘtergere
  12. :)
    Pour une fois mon insomnie sert à quelque chose car je viens de voir votre message - je suis tellement heureuse, je ne pensais même pas que vous allez me répondre à moi, une toute petite lectrice! Un café avec vous me ferais un grand plaisir et je serais honorée!
    Je vous laisse mon e-mail: oana.marguet@gmail.com, j'attends de vos nouvelles pour convenir d'une heure et d'un endroit - pourquoi vous devez partir si vite?! En effet c'est ma faute, si je lisais plus tôt les mises à jour de votre blog... :(
    Dans mon enthousiasme je me permets de vous embrasser,

    Oana

    RăspundețiȘtergere
  13. Da la ce sa te astepti in Romania Lucia,orice companie straina care a poposit pe meleagurile noastre au avut grija romanii nostri sa o romanizeze.Pana si astia de la Bechtel iti spun asa in particular cred ca au luat lectii de la drumarii nostri cu trasul matzei de coada.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Codeus

    Da, şi cu mîţa, şi cu capra. A vecinului. Şi altele. Deducem de aici că românii sunt excelenţi profesori :)

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!