marți, 3 martie 2009

Parca mi-a amintit de ceva...

Ma plimbam pe Avenue de l'Opera si, brusc, am vazut intr-o vitrina poseta din imagine.

Dupa cum se vede, este un Versace cu blanita, ati mai vazut modelul asta, pe rosu, cu doua-trei luni in urma. A cui era oare poseta? Pina ajung la Bucuresti am sa-mi amintesc. Sau ma ajutati voi. Este cu pret redus la jumatate, de la 345 la 172 Euro. Deci nu zece mii, da? Citeva sute, acolo. Modest, ca e criza. Deci sa nu mai birfiti degeaba.
P.S. Nu, n-am cumparat-o. Caut un vuiton :)

9 comentarii:

 1. Cm să vă luaţi muşamaua aia, doamnă?

  RăspundețiȘtergere
 2. ce muşama ?
  perdea de personal vare se crede accelerat :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Lenuta-Elenuta era posesoarea de poseta rosie. O s-o mai poarte daca afla ca-i asa ieftina?

  RăspundețiȘtergere
 4. Care muşama, e blană de Versace, cu poşeta asta ministru m-aş face! (aţi văzut, doamnelor, ce rimă!) - scuze, nu eu, şampania!

  RăspundețiȘtergere
 5. Simona, ştiam eu că tu ai să-ţi aminteşti, la tine am văzut prima dată poşeta roşie. Da, cam ieftină, este?

  RăspundețiȘtergere
 6. OOO, vai, mi-ati rasturnat toate credintele in viata, mi-ati trantit de pamant scara de valori...CUM???? Doamna Leana poarta o poseta care e mai ieftina de 10000? Doar 172 euro? In locul ei n-as mai iesi vreo doi ani din casa de jena:)))))))))

  RăspundețiȘtergere
 7. @lady2bug
  Bine ai venit!
  Îmi pare rău că am adus daune scării de valori :) Dar asta e situaţia, oricum n-ar mai putea s-o poarte că nu mai e ultimul răcnet şi anul ăsta văd că se poartă alte culori - fuchsia şi mov - oare i-ar sta bine cu mov?

  RăspundețiȘtergere
 8. Mersi Lucia :)
  Ooo, dar sunt convinsa ca va arata minunat in mov:P Nu, nu din alte motive, dar blondelor in general le sta bine cu mov (cred):))
  Oricum....socul a fost puternic crede-ma. Ii ofer circumstante atenuante ca a cumparat-o cand nu era la reduceri totusi:)))

  RăspundețiȘtergere

Click pe poză!