joi, 26 martie 2009

Seducţia în actualitate: sfaturi pentru femei

În absenţa unor ştiri politice interesante, am găsit pe Ziare.com un articol a cărui utilitate nu poate fi pusă la îndoială:
Am citit articolul cu mult interes, dar mărturisesc că, în afara unei simpatice fraze fără virgule, care spune "Nu evita sa mananci frisca din cafeaua comandata cu degetul", n-am găsit nimic deosebit. Banalităţi. Cu o excepţie, pe care mă grăbesc să v-o aduc la cunoştinţă. Poate vă foloseşte.

In timp ce ii zambesti, musca-ti limba de jos cu eleganta si discretie, fara exagerari.


Oare ce vrea să spună autoarea articolului?

17 comentarii:

  1. O intrebare: esti sigura ca era : "Nu evita sa mananci frisca...bla bla"? Eu inclin sa cred, data fiind tema articolului, ca era "Nu ezita sa mananci frisca cu degetul. Din cafea desigur". Mi se pare exagerat de sexi activitatea :)))))) Si dupa aia sa-ti lingi lasciv destu':))) Si dupa aia iti frigi si o muscatura la limba de sus, daca muscatura eleganta de la limba de jos nu ti-a reusit.:))) Te asigur ca nu are cum sa-ti scape domnul caruia ii exemplifici toate astea.

    P.S. Ori exersam eu activitati de seductie acum 2417 ani si s-au schimbat tehnicile intre timp, ori ceva nu e in regula cu articolul asta:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. @lady2bug
    Am dat link, poţi să citeşti să te convingi :)
    Culmea e că fătuca autoare citează sursa, un articol din Cosmopolitan, dar nu s-a mulţumit să traducă, a simţit nevoia să creeze şi ea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu i-as da o prima de Paste autoarei dublate. Ce? Am uitat sa pun virgula? Prima dublata desigur:)))))) E geniala fatuca. Am facut o criza de ras. Ce-mi plac revistele astea care ne invata cum sa fim lascive:)))))))))
    Dar doua chestiuni as mai sublinia.
    1. Nu face asta in public:"Iti poti atinge usor umarul, ca intr-un masaj, in care gemi usor de placere". Deci zau, nu te apuca de gemut prin cine stie ce locuri publice.
    2. Nu face asta decat daca cunosti bine paharele : "Limba trebuie sa alunece usor pe marginea paharului, atat cat el sa observe gestul.". Sa nu fie naibii ciobite:))))) Sau cine stie cate lascive au facut faza inaintea ta :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @lady2bug
    Vezi, de asta îmi plac mie ştirile de pe ziare.com. Întotdeauna ai ceva de învăţat :)))
    Cu paharele ai perfectă dreptate :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Va dau eu un sfat pe bune. Nu comandati salata bulgareasca cu masline negre care pot lasa bucatele negre pe dinti:) Sau orice mancare cu mult marar:)
    E valabil si pentru barbati!

    Legat de articol, cum adica sa-ti musti limba de jos? Femeia lasciva o fi avand doua limbi, unde sus alta jos?:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Miercurea viitoare, la USR, să comandăm cafea cu frişcă, doamnă! Să bag şi eu deştu-n frişcă! Poate ne dă domnul Suciu afară! :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. "Daca va intalniti intr-un bar, incearca sa te asezi langa el si sa servesti un pahar de bautura. Limba trebuie sa alunece usor pe marginea paharului, atat cat el sa observe gestul..." :))))))))
    Vin şi zic: Limba să alunece pe marginea paharului tău, sau al lui? De ce dracului să încerc să mă aşez lângă el? Şi cât de aproape? Ce, e chior?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Ştefania
    Seducţia e o treabă complicată :)))
    Poţi să încerci cafeaua cu frişcă, dar nu prea văd pe cine să seduci. Poate pe domnii de la ICR... :)

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce nu ati precizat ca recomandarea se refera numai la doamne. Cu zambetul mi-a iesit dar cu muscatul, ma zbucium de juma' de ora!

    RăspundețiȘtergere
  10. @gserban
    :))))))))))))))))))))
    Am precizat, în titlu :)))
    Daaaaaaaaaaaa, şi mie mi-a ieşit faza cu zîmbetul, dar mai departe n-am înţeles!

    RăspundețiȘtergere
  11. de ce este asa greu de postat la dumneavoastra? mereu uit schema!

    RăspundețiȘtergere
  12. @gserban
    E chiar atît de greu? Dacă aveţi un ID de Google sau de Wordpress merge fără probleme.
    Dealtfel, văd că aţi reuşit:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Verona, tre'sa le fie tare greu doamnelor care au mai multe limbi - (limba de sus, limba de jos, poate limba dreapta si limba stinga) si este de banuit ca in acest caz ele au si macar patru picioare - sa fie seducatoare fara a face miscari lascive; dar si acestea par a fi ceva de film horror, daca este sa-ti dai friu liber imaginatiei. Plus aura de mister, dat fiind ca autoarea nu de informeaza ce ar trebui sa faca doamna lasciva cu limba de sus, care, dupa gindul meu, ar trebui si ea pusa la treaba. Stiu si eu, o fi doamna gazetar o astfel de fiinta si care se adreseaza suratelor sale la accidentate genetic?

    RăspundețiȘtergere
  14. @ instalatorul
    :)
    Juna autoare a articolului pare într-adevăr accidentată genetic!

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!