duminică, 15 martie 2009

Batiste pentru milionari

Nu e glumă. E criză. E gravă. Am aflat ştirea de la Constantin Gheorghe, care e om serios şi ştie ce scrie.
A scăzut dramatic numărul milionarilor din SUA. În timpul şi din cauza crizei. Sau criza e în timpul şi din cauza lor. Cert este că de la 9,2 milioane de milionari în anul 2007, azi nu mai există decît 6,7 milioane. De milionari. Deci o scădere cu 2,5 milioane. De milionari. 2,5 milioane de foşti milionari îşi plîng azi soarta. Plîng cu lacrimi amare şi cer statului să-i ajute să redevină ce-au fost şi chiar mai mult decît atît.

La noi, soarta milionarilor este încă necunoscută, la fel şi numărul lor. Dar plînsul lor se aude deja. Aşa că, oameni buni, atenţie la acordul de împrumut care se negociază cu FMI. N-aş vrea să plătim noi lacrimile amărîţilor de milionari. Mai bine le dăm batiste.

7 comentarii:

  1. Pesemne că pe ăia care n-au ce mânca nu i-a numărat nimeni cu cât s-au înmulţit. Ei nu apar în nicio statistică.E simplu. aşa e şi cu şomerii la noi. Nu apari în statistici, nu exişti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pesemne că pe ăia care n-au ce mânca nu i-a numărat nimeni cu cât s-au înmulţit. Ei nu apar în nicio statistică.E simplu. aşa e şi cu şomerii la noi. Nu apari în statistici, nu exişti...

    RăspundețiȘtergere
  3. Crina, tocmai asta e, că "factura" o plătesc cei cu venituri mici. Şi la noi, se taie programele sociale, se taie salariile... Dar băncile trebuie salvate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da. A scăzut numărul milionarilor. Au devenit miliardari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mordechai

    Nu, am scris mai demult de miliardari, săracii de ei, şi-au pierdut o parte din miliarde, vezi şi Ţiriac, a ieşit din Forbes, vai de capul lui :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici ai nostri nu stau prea bine. Am ramas in topul Forbes doar cu Patriciu, pe pozitia 397 ( din 7390). Averea lui tiriac s-a subtiat si a sarit in schema. Si nici eu nu stau pe roze :)

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!