Înainte de a posta partea a treia a povestirii VEGA CLUB, vreau să vă povestesc cum mi-am petrecut o parte din ziua de azi. Nu, n-am ieşit din casă. Nici n-am scris. Ca să mă autocitez, am ieşit din depresie şi am intrat în bucătărie. Pentru că e sfîrşitul lui noiembrie - momentul din an cînd compun checul englezesc de crăciun. Christmas Cake. Reţeta o găsiţi într-o postare de anul trecut. Christmas Cake. O poveste dulce. Dulce şi cu multe poze, ca să vedeţi cum arată în diferite stadii ale procesului de creaţie. Aveţi aici doar rezultatul final:
Ah, da, anul ăsta n-am uitat să iau cireşe glasate, va arăta şi mai bine.
Poate încercaţi şi voi!
si tot nu am ajuns sa gust si io din ea ))) poate in alta viata
RăspundețiȘtergere@codeus
RăspundețiȘtergereCody, cine ştie? Poate ajungi iar în Bucureşti.
Suna excelent: ''am ieşit din depresie şi am intrat în bucătărie''.:)
RăspundețiȘtergereArata foarte ''secsi'' produsul final. ;D
@El Desdichado
RăspundețiȘtergereDa, mi-a plăcut şi mie, am avut o dată titlul ăsta şi acum am reluat fraza. :)
Cît despre produs, e cel de anul trecut, anul ăsta va fi şi mai "secsi". :D
Eu am gustat anul trecut, gust pe care tocmai mi l-am reamintit acum cu placere. Mmmmm... :)
RăspundețiȘtergere@Lilick
RăspundețiȘtergereMmmmmm... :D