miercuri, 21 octombrie 2009

Nu mai pot, vreau puţină linişte!

M-am săturat de scandalagiul ăla! Cei care l-au sprijinit ar trebui să-şi dea seama că nu se mai poate aşa. Iar cei care-l susţin şi azi nu au nicio justificare, nicio scuză. Trebuie să scăpăm de el, altminteri înnebunim şi noi.

Şi acum, cîteva clipe de linişte. Beethoven.

Liniştea de după furtună.


Şi liniştea dinaintea bucuriei.

13 comentarii:

  1. Cam furtunoasa linistea bucuriei! Oricum sa ne bucuram! Scriitorii din Bucuresti se vor bucura pe 2 noiembrie, cei din toata tara pe 23 (daca vor avea motive). Deocamdata, pe situl www.uniuneascriitorilor.com găsiţi programele candidaţilor la preşedinţia USR. Ele sînt preluate şi pe blogul meu horiagarbea.blogspot.com. Deocamdată am primit programe, cronologic, de la domnii Dan Mircea Cipariu şi Nicolae Manolescu. S-au mai înscris la Uniune domnii Ştefan Agopian şi Nicolae Breban, programele lor vor fi accesibile abia mîine pentru că nu au fost trimise pe email ci depuse la USR.

    RăspundețiȘtergere
  2. Horia Gârbea
    Să sperăm că vom avea motive de bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, imi place foarte mult blogul tau! ai dori sa facem un schimb de linkuri, ceva? daca nu iti cer prea mult. Blogul meu este unul generalist, poti sa intri macar sa vezi. Daca nu iti place cum scriu, accept refuzuri. O zi buna iti doresc si astept un semn, rau sau bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cody
    'Neaţa!

    inka
    Nu fac schimb de linkuri decît cu cititori/comentatori constanţi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am depășit și eu o lehamite ... m-a scos Lilick din ea. Te înțeleg.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chat Noir
    E mai degrabă disperare decît lehamite...

    RăspundețiȘtergere
  7. Si Chopin face bine la nervi. Eu cand am capsa pusa ma calmez cu Andy Williams,un cantaret american putin cunoscut pe la noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Adrian SM
    Fiecare cu preferinţele lui. Dar ideea nu era să să mă calmez, că nu eram nervoasă. Ideea era de receptat armonia, în contrast cu toată isteria din jur.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am inteles eu ce ai vrut sa zici. Mie Romania asta a noastra nu stiu de ce imi vine sa o compar cu un cotet plin de gaini. O gaina se sperie din motive doar de ea stiute si incepe sa cotcodaceasca disperata. Celelalte-i tin isonul,desi nu stiu de fapt de ce fac galagie... :) E cam jignitoare comparatia, dar cam asta e parerea mea despre Romania la ora asta...
    In Romania armonie??? E o utopie...
    Ca bine zici, curat isterie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Adrian SM
    Coteţ, covină, balamuc... din păcate, ceea ce se petrece nu prea permite alte comparaţii :)

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!