luni, 12 octombrie 2009

Fără conexiune

Vă rog să mă scuzaţi pentru întîrzierea la moderarea comentariilor şi pentru faptul că nu voi putea răspunde în seara aceasta - încerc să mă descurc cu o conexiune Dial-up, dar merge foarte prost şi asta. Mi s-a promis că vine mîine la prima oră cineva să repare ce e de reparat. Deci, pe mîine. Sper!

9 comentarii:

 1. 'neata Lucia,sper sa-ti rezolve astia conexiunea

  RăspundețiȘtergere
 2. Alarma! Bloger ... la apa (adica, deconectat)! Tocmai astazi?! Cand, poate, il dezvatam pe Basescu de obiceiurile proaste ale pubertatii, luandu-i mana dreapta mica, scurta si indesata si mana stanga blonda si saltareata?!
  Nu poti lipsi azi!

  RăspundețiȘtergere
 3. Lilick
  Să fie!

  Cody, şi eu sper că se rezolvă.

  GS
  Crezi că e o conspiraţie împotriva mea? :)
  Mai încerc din cînd în cînd cu o conexiune Dial-up dar e naşpa...

  RăspundețiȘtergere
 4. in cu totul alt context, dar apartinand aceleiasi categorii "fara conexiune" cer aici AJUTOR:
  de ceva vreme am decoperit blogul "Lucia Verona" pe care-l citesc regulat si pentru ca imi place - am aprofundat...si descoperit spre bucuria sufletului si blogul H.Salem. Conform promisiunii din februarie 2009 (Acesta a fost volumul "Misterul persistă" de H. Salem. Mulţumesc tuturor celor care au citit poemele. De-acum încolo, voi posta, din cînd în cînd, cîte o povestire sau un fragment de roman. Chiar începînd de azi.)trebuie ca exista o continuare undeva...Imi lipseste insa conexiunea :-)

  RăspundețiȘtergere
 5. Nici conexiunea mea nu merge bine, de cateva zile. Miercuri dimineata cica "vine baetii". O fi ceva in aer?

  RăspundețiȘtergere
 6. CARMEN
  După ultima postare cu poezii, au urmat cîteva fragmente de proză. Restul, cînd voi reuşi să transcriu din manuscrise...

  Matilda, din păcate, se mai lucrează :(

  Mădălina, e cod galben! :D

  RăspundețiȘtergere

Click pe poză!