vineri, 2 octombrie 2009

Dolce Vita

"Cred ca nu va fi foarte complicat", a spus blonda de la turism cînd a preluat şi Ministerul Mediului. Nu, dragă, sigur că nu va fi complicat. Apropo, ce mai e cu proiectul Roşia Montană, drag pedeliştilor?
Şi dacă tot i se pare doamnei Udrea viaţa prea uşoară, poate ar fi bine să preia şi DAE, Departamentul Afacerilor Europene, în locul ministrului-delegat Vasile Puşcaş, care presupun că a demisionat şi el odată cu colegii de la PSD. Sau nu? Oricum, nu a fost anunţat niciun interimar pentru acest post. S-o fi desfiinţat?

6 comentarii:

  1. "Viziunea" mea cu privire la capacitatile profesionale ale doamnei Udrea...
    "Stau pe plaja si sint trist
    Mia intrat nisip in ... cizma
    Dar sint tanara si pot
    Sa bag mana si sa'l scot !" :D

    RăspundețiȘtergere
  2. PLaja are cu turismul si cu mediul; chiar si cu afacerile europene, ati uitat ca Udrea e avocat, se presupune ca stie ceva legislatie europeana nu ? Daca nu , sa ma contacteze, ii pun la dispozitie un curs bun de Drept european ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si am ajuns prin aportul astora la numarul de ministrii de la 1880 dar macar atunci erau ministrii nu o paparuda ca asta pe post de ministru si inca la doua ministere

    RăspundețiȘtergere
  4. Da... Pentru Elena Udrea totul e usor si totul e frumos... Nu am nimic impotriva, nu stiu cum e in viata reala, insa ca persoana politica nu imi place deloc. Singurul lucru ce mi-l amintesc din tot ceea ce a facut ea e "relatia cu Basescu". Atat, nimic mai mult...

    RăspundețiȘtergere
  5. littlecaty
    Păi cam asta va rămîne - dacă va rămîne - în istorie.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!