luni, 26 octombrie 2009

Biciul democraţiei?


Cînd am citit ieri la Constantin Gheorghe nu mi-a venit să cred. Chiar aşa? Dar, căutînd sursa, am dat peste relatarea Mediafax şi da, este adevărat, premierul în exerciţiu Boc vrea să facă democraţie cu biciul. La propriu. În acest scop, tocmai şi-a cumpărat un bici din tîrg.
La Târgul de Toamnă de la Fieni, Emil Boc s-a oprit, la un moment dat, din proprie iniţiativă, la un vânzător din târg şi i-a cerut acestuia să-i dea un bici, spune Mediafax:

"Ia daţi-mi unul, să cumpăr unul, că cu ăştia trebuie făcută un pic de ordine. Ia uite, aşa trebuie să fie biciul. Trebuie pus pe ei, începem de la Parlament şi mergem mai jos cu biciul , mai departe", a spus Emil Boc.
Astă-vară i se spunea domnul cu coasa.

Şeful de cart al lui Boc vrea şi el să contribuie la instrumentarul agricol democratic: "O să am eu ac de cojocul celor care nu sunt buni români", iar pe afişul electoral pentru referendum le promite parlamentarilor că "de ce le este frică, nu scapă". Despre felul cum îşi face campanie folosind unelte agricole, s-a mai scris cu ocazia tunsului oilor şi toată lumea a rîs.

Cum îşi face acum campanie, folosind mijloacele propagandei naziste, nu mai e de rîs. Citiţi la Lilick, la Andrei Bădin şi la Constantin Gheorghe.

9 comentarii:

  1. Domnii astia au un mesaj din ce in ce mai violent. Acum, ma mai gandesc la ceva: e posibil ca sondajele lor sa le fi aratat ca lumea isi doreste mesaje de genul asta. Daca e asa... mi se face frica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lilick
    Nu e imposibil. Au creat imaginea duşmanului, a vinovatului, iar mesajele astea incită la violenţă. Şi există oameni loviţi de criză, disperaţi, care pot crede că violenţa e o soluţie. Într-adevăr, e înspăimîntător.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am scris si eu pe tema asta, alaturand un foarte interesant discurs al lui Hitler din campanie....
    dmihalache.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan Mihalache
    Foarte bine că ai scris, lumea trebuie să înţeleagă cît de periculoasă devine situaţia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din nou, imi cer scuze anticipat pentru caracterul licentios al postarii mele, dar se pare ca boc cel mic scoate ce e mai rau din mine la suprafata.
    So. Gurile rele vorbesc despre faptul ca apelezi la bice, catuse si alte ustensile sado-maso atunci cand Instrumentul nu te mai asculta cum ai vrea. Pastrand cat de cat un ton decent, pentru ca ma adresez unei Doamne, as spune ca nenea boc are vise erotice referitoare la cum subjuga el cu biciul pe aia raii si uratii. Numai ca, vorba lui Anton Pann: "Daca nema putirinta, geaba chichirez galceava".
    Cu respect,
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  6. Oana, da.

    Cristina
    E o viziune interesantă :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Întotdeauna am avut senzaţia asta, că Boc e, genetic vorbind, mai periculos decât Băsescu. Personal, pun comportamentul acestuia în cârca unei patologii sexuale de care Boc, un ipocrit frustrat, nu vrea să se trateze.
    Dar puţin contează ce cred eu, pe baza experienţei de zeci de ani, într-o profesie tangenţială medicinei, cu pacienţi care disimulează.
    Problema e că de la arătat bici, la arătat poarta închisorii cu obligativitatea de-a o accesa, drumul e scurt.
    Cealaltă problemă e, Lucia, că NEÎNCHIPUIT de mulţi indivizi consumatori de oxigen şi producători de bioxid de carbon, frustraţi, semianalfabeţi sau pur şi simplu idioţi din născare, îl vor vota pe Băsescu şi guvernul Boc, implicit.
    Cum, inevitabil, ăştia sunt mai mulţi, întrebarea e, ce este de făcut?
    Pe blogul meu am pus câteva citate din aceşti onorabili cetăţeni, care n-au nevoie de fraudarea alegerilor, fiindcă ei îl votează pe bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Io cred ca Boc e un complexat de ala mai deochiat...Sado -masochist parca le zice la aia cu bice ...

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!