duminică, 18 octombrie 2009

Băsescu vrea să-l voteze pe Crin Antonescu?

Nu văd cum altfel ne putem explica faptul că sloganul candidatului liberal - "România bunului simţ, Crin Antonescu Preşedinte!" - a fost preluat de Traian Băsescu, aproape neschimbat: "Vreau o Românie a bunului simţ".
Plagiat? Furt? Ţţţţţţ! Doamne fereşte! Dorinţa de a crea confuzie în rîndurile electoratului? Nici vorbă de aşa ceva.
Singura concluzie logică este asta, ca Băsescu să-l voteze pe Crin Antonescu şi să-i îndemne şi pe alţii să facă la fel.

17 comentarii:

  1. Azi l-am auzit si pe micul Boc vorbind de Romania bunului simt. Se pare ca si el il voteaza pe Crin :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. hihihi ! Va cădea în capcană ! Cum nu s-au prins "ideologii " partidului ? Dacă vrea o Romanie a bunului simţ, e clar că votează cu Crin Antonescu .

    RăspundețiȘtergere
  3. E bunăăă de tooot! Ăsta ar vrea să iese tot el, aşa că... nu l-ar vota nici pe ta-su!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lilick
    Cum ştie Boc să se orienteze :))

    Matilda
    Poate că s-au prins... :p

    Nea Costache
    Sigur :D

    RăspundețiȘtergere
  5. E clar ca cei din echipa de campanie a tov. Basescu au intrat in criza de idei, daca s-au gandit ca e nimerit sa plagieze sloganul principalului contracandidat : http://crinantonescu.ro/articole/248/Vreau-o-Rom-nie-a-bunului-sim-o-Rom-nie-a-respectului-fa-de-cet-ean-o-Rom-nie-care-s-i-rec-tige-pres.html. Celor care vor face referire la sondajele mincinoase comandate de PD-L le atrag atentia ca pe langa cele 1.600.000 de semnaturi contabilizate la depunerea candidaturii domnului Crin Antonescu, au mai sosit inca vreun milion. Asa ca tovarasul Traian Basescu are de ce sa-si faca griji. Numaratoarea inversa a inceput ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Serios vorbind, nu mai înţeleg nimic ! E furăciune, vrea să bage electoratul în ceaţă, sau
    "binevoitorii" l-au convins că e bine aşa? E clar că se creează confuzie, dar pînă la urmă oamenii votează candidatul, iar pe Băsescu îl cunosc prea bine.
    Încurcate sunt căile politicii !

    RăspundețiȘtergere
  7. Tetylek
    Criza de idei este evidentă... poate prea evidentă.

    Matilda
    Eu cred că Băsescu a avut un vis astă-noapte. Se făcea că se refăcuse alianţa DA... iar el, în lacrimi, spunea "Dragă Crin"...

    RăspundețiȘtergere
  8. Probabil s-a terminat stocul de "Jack Daniel's " la Cotroceni... :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. :) Ma rog, esti mai aproape de sursa..

    RăspundețiȘtergere
  12. Adrian SM
    În lipsă de Jack Daniels se găseşte Chivas :))

    Anonim - ţi-am şters comentariile. Nu pentru că n-aş fi de acord cu ce spui, ci pentru că nu accept comentarii anonime. Repet, nu mă deranjează pseudonimele sau iniţialele, nu vreau neapărat să-i cunosc personal pe comentatori - ar fi şi greu - , dar nu mai semnaţi anonim! Am avut o dată o lungă conversaţie cu doi anonimi şi nu mai ştiam care-i unul şi care-i celălalt. De atunci am pus em,bargo pe anonimi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai mult decat mitoman, fals si parvenit, jucator de hore, vanzator de flote, manipulator prin bai de multime care ii sunt caracteristice, poet fara muze, incompetent politic, marinar si “voievod” de vita anti-nobila care a reusit sa isi graveze numele pe clopotul de la Cotroceni. E firesc si moral acest lucru? “Constatatorul” unui adevar general valabil (“iarna nu-i ca vara”) este acum si un plagiator de prima mana. Fura sintagma “ bun simt si o Romanie a bunului simt” de la Crin Antonescu. E incapabil sa isi construiasca o fraza care sa il reprezinte in campanile. Trebuie sa fure expresii de la contracandidatii sai pentru a-si face campanile. Rusine pentru Basescu! E de-a dreptul penibil acest “om” care din pacate e presedintele nostru si din fericire nu va mai fi! Gabi A.

    RăspundețiȘtergere
  14. Trebuie sa voteze si Base pe cineva in turul doi, nu? Daca mai e in libertate, bineinteles :-)

    RăspundețiȘtergere
  15. Gabi A.
    Să sperăm că nu va mai fi.

    Alexandrumarin
    Da, vezi, la asta nu m-am gîndit :D

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!