vineri, 18 martie 2011

Vă fac program!

Iată cîteva momente din viitorul foarte apropiat la care voi participa ca invitat sau ca organizator. Dacă voi avea timp, voi scrie separat despre fiecare. Cu afişe şi coperţi. Deocamdată, o scurtă trecere în revistă, ca să ştiţi despre ce este vorba. Desigur, sunteţi invitaţi la toate aceste manifestări.
 • Azi, 18 martie la ora 18, în rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române, este lansarea antologiei de proză contempoană "Ochelarii de fum". 
 • Joi, 24 martie, la ora 13, în Sala Oglinzilor de la Casa Scriitorilor, va fi lansat volumul de poezie "pantera sus, pe clavecin" de Horia Gârbea, apărut la editura Tracus Arte.
 • Vineri, 25 martie, la ora 17,30, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române, va avea loc festivitatea de decernare a premiilor concursului BLOG DE BLOG. Cu aceeaşi ocazie, cei prezenţi vor afla adevărul, numai adevărul şi tot adevărul despre AFACEREA CLONEGATE.
 • Luni, 28 martie, ora 17,30, în foaierul Teatrului de Comedie, va avea loc o întîlnire a CLUBULUI DRAMATURGILOR. Vor fi lansate două cărţi - "Mircea Şeptilici sau ultimele două ore din viaţa unui artist" de Candid Stoica, editura ZIP şi (pentru cei care nu ajung joi la Casa Scriitorilor) "pantera sus, pe clavecin" de Horia Gârbea, editura Tracus Arte. Tot atunci, piesa "Mircea Şeptilici sau ultimele două ore din viaţa unui artist" de Candid Stoica va fi prezentată în spectacol-lectură, cu o distribuţie prestigioasă.
 • Marţi, 29 martie, ora 17, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române, la Clubul de proză LA FORMAREA IDEILOR condus de Constantin Stan, va citi din scrierile ei, ca invitat special, colega noastră întru blog Renata (premiul bloggerilor la concursul PREMIILE LILI). 

7 comentarii:

 1. Mulţumesc pentru promo, Lucia!
  Nu ştiu câţi vor veni să asculte, eu , sigur, voi veni să citesc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc si eu pentru promo!
  Purim Sameah!

  RăspundețiȘtergere
 3. Cat de mult mi-am dorit sa pot ajunge si acum nu stiu daca mai pot. N-am nici bani si nici nu pot pleca de la serviciu. Si imi doream atat de mult sa pot ajunge... :(( Chiar imi vine sa plang de ciuda!

  RăspundețiȘtergere
 4. @valive
  Nu poţi s-o rogi pe Oana să te aducă? Desigur, dacă poţi să scapi de la lucru.

  RăspundețiȘtergere
 5. Daca Oana vine si poate sa ma ia si pe mine, ar fi perfect! Ma voi intoarce singura dupa. Trebuie sa negociez cu ea. Multumesc de idee.

  RăspundețiȘtergere

Click pe poză!