luni, 8 martie 2010

Iar ning ăştia... Jos guvernul!

Este ora 15:35 şi în Bucureşti ninge viscolit. Domnilor, e 8 martie, Ziua internaţională a femeii! Ar trebui să fie soare şi senin şi frumos. Dar mai e ceva cum trebuie?
Nu cred, totuşi, că e vina guvernului, el e ocupat să taie pensii şi salarii, să concedieze bugetari... Poate primarul general al Capitalei... Domnu' Oprescu, domnu' doctor, vă rog, faceţi ceva, la urma urmei suntem prieteni pe Facebook!

18 comentarii:

  1. inainte de toate"la multi ani",si un cer senin fara nori cu soare si flori pe al drumului dvs.destin!..
    apoi revenind in cotidian..nici vorba sa fie ceva cum trebuie.."totu-i vechi,si noua toate"..asta ca exprimare literara,ca cea de la patura de jos"canii latra caravana trece",ce convine si "naltilor"...referitor la prietenie pe facebook cu "don"primar..stiti cum e;"frate frate branza pe bani"!..:)..o seara minunata cu bucurie si fericire,cu drag,ryana!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani tuturor sufletelor gingase!
    http://www.youtube.com/watch?v=hZnwIxboWws&feature=related
    noroc,fericire si o primavara frumoasa
    cu respect

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, Lucia, iar ninge! Pastele lor de comunisti! Iar cadoul pentru tine asteapta trist si stingher pe noua mea pagina. Cind ai 4min45 sec. libere?

    RăspundețiȘtergere
  4. Augustin Rădescu
    Da, numai ei sunt de vină!
    Mulţumesc pentru cadou :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multi Ani!!!
    http://img.kudika.ro/comunitate/greetingcards/greeting_0160120001204743163_1.jpg

    RăspundețiȘtergere
  6. CU OCAZIA VIZITEI PRESENTELUI BASESCU IN JAPONIA CINEASTII ROBERT HORVATH- DEVA SI SOTIA SA KIYOKO HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI IN FATA AMBASADEI ROMANE DIN TOKYO.

    PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
    Ma numesc Robert Horvath Deva si sunt de meserie cineast. Am absolvi IATC Bucuresti si am lucrat la toate studiourile din tara. Continui sa-mi exercit profesia la studioul meu de film cu sediul in New York si Tokyo. In occident sunt cunoscut mai ales ca pictor si fotograf artistic. Ultima mea expozitie ” FROM DALI TO DEVA ” sa bucurat de succes . http://www.devagallery.com/
    In I976 fiind acuzat de trimiterea unor materiale filmate despre Ceausescu am fost acuzat de inalta tradare. In timp ce eu mi-am pus viata in joc pentru caderea comunismului, un politruc rosu, pe nume Vladimir Tismaneanu scria ( tot in 1976)
    “Un răspuns de principiu,……îl aflăm în definirea de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu, secretarul general al Partidului Comunist Român, de pe poziţiile marxismului creator, (…).. Singura modalitate de a depăşi acest statu-quo este revoluţia socialistă, în care clasa muncitoare, condusă de Partidul politic revoluţionar, va avea rolul principal”.
    Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie predate dumneavoatra. Ele clarifica pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane, cerand deschiderea unei anchete prezidentiale. Dansa a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale, audienta a luat sfarsit. La intalnire au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York A.Berechet. Datele principale pot fi gasite in serialul de 12 articole intitulat DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VOLODYA TISMANETKY publicat pe blogul meu personal.
    Nu ramane decat sa ma alatur celor mai mult de o suta de personalităţi marcante ale militantismului anticomunist din Europa şi din lume şi-au exprimat ingrijorarea faţă de modificarea misiunii Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc. Mentionez printre ele pe laureata premiuluiNobel Herta Muller si pe Radu Ioanid director la Muzeul Holocaustului din Washington.
    In consecinta in semn de protest privind restrîngerea investigării crimelor comunismului si a numirii lui V.Tismaneanu in fruntea IICCR declar simbolic greva foamei pe timpul vizitei oficiale a persoanei dumneavoatra in Japonia.
    Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan
    BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Mă tot gîndesc de cîteva zile că ar trebui să inventăm o formă cu totul nouă de protest în sprijinul lui Marius Oprea. Nici dacă pichetăm sediul IICCR nu cred că le mai pasă, și lucrul cel mai înspăimîntător îmi pare a fi această absență totală de rușine. Parcă pînă și lui Iliescu în 1990 îi păsa de proteste, măcar cît să aducă minerii peste noi. Acestor lupi tineri al FSN îmbătrîniți în rele nu le mai pasă nici cît negru sub unghie de nimeni și de nimic.
    Provoc la reflecție pe toți cei cărora le pasă: ce-am putea face să-i clintim din nesimțirea asta sufocantă?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sfinx777
    Mulţumesc, Niko!

    Zoe Petre
    Da, de acord, trebuie să ne gîndim la forme noi de protest. Mi-aţi dat o temă!

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnu' Oprescu vrea sa interzica accesul pensionarilor in RATB la orele de varf? Eu sper ca este o dezinformare.

    RăspundețiȘtergere
  10. theodora0303
    N-am auzit aşa ceva, sper să nu fie adevărat.

    RăspundețiȘtergere
  11. ieri, fos-am dusu nu la lucru ci la tara si chiar daca-i cu oaresce intarziere, eu tot va urez la multi ani, multa sanatate si multa inspiratie!
    Cu ninsu' astora, cred ca daca au vazut ca nu protestam, si-au luat-o-n cap si continua cu nesimtire! Nuuu, trebuie sa punem mana pe-o piatra din pavaj ca ni s-au prea suit in cap!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nea Costache
    Mulţumesc pentru urare.
    Da, continuă... Deşi eu am protestat încă de ieri :)

    RăspundețiȘtergere
  13. ...Şi a venit a doua zi de cînd ne ning ! Vreme numai bună de stat în casă, mîncat mucenici, băut 40 de pahare şi... citit, că avem ce !

    RăspundețiȘtergere
  14. Matilda
    Iată o viziune optimistă! Din păcate, nu pot să beau, am de scris - ca să aibă alţii ce citi :))

    RăspundețiȘtergere
  15. O primavara frumoasa !

    http://www.alexmazilu.ro/8-martie

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Zoe Petre
    Ideea unui protest "în sprijinul lui Marius Oprea" imi pare mai vulnerabila decit a unuia "în sprijinul unor principii". Sigur, eu stiu ca, de fapt, dumneavoastra exact despre asta vorbiti, dar nu trebuie sa le dam apa la moara. Chit ca, aveti perfecta dreptate, astia par sa fi ajuns in stadiul in care nu se mai sinchisesc de aparente. Ma tem ca pina la HAOS mai avem (doar) milimetri!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ar trebui să veniţi la Satu Mare: e niţel frig, dar e vreme însorită, ca de primăvară timpurie... :)

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!