luni, 15 martie 2010

Kommunikat (cu precizări)

Din motive pe cît de personale, pe-atît de diverse, programul meu va fi cam aglomerat în zilele următoare. De aceea iau cîteva măsuri şi greutăţi:
 1. Vă anunţ de pe acum că miercuri vom avea o nouă întîlnire între scriitori şi bloggeri. La Uniunea Scriitorilor, în restaurant, între orele 12:30 şi 14:30. Sunt invitaţi mai ales laureaţii concursului "Blog de blog - cele mai bune bloguri din 2009" care n-au primit încă premiile. Desigur, pot veni şi alţi bloggeri, premiaţi sau nu. 
 2. Cu ocazia întîlnirii de miercuri va avea loc şi o şedinţă de lucru a Comitetului pentru statua lui Traian. Pînă atunci, vă atrag atenţia asupra unei lucrări monumentale a cărei reproducere o găsiţi la Constantin Gheorghe.
 3. Pentru că alle guten Dinge sind drei, vă mai anunţ că în aceeaşi zi se va reuni şi comitetul Premiilor Lili, pentru a discuta despre editarea antologiei cu textele premianţilor de la prima ediţie şi despre startul celei de-a doua ediţii. 
Deocamdată, atît.

  15 comentarii:

  1. Dacă-i tot la prânz, nu pot să vin. 'Ce nu le puneţi şi voi seara, la o bere? :-)

   RăspundețiȘtergere
  2. diacritica
   Berea se poate bea şi la prînz :)
   Dar ne vedem în ce seară vrei, săptămîna asta sunt liberă.

   RăspundețiȘtergere
  3. Lucia, vad ca se pregateste o sedinta de lucru ampla. Eu as putea ajunge mai spre ... diverse. Pe la ce ora apreciezi?

   RăspundețiȘtergere
  4. GS
   Cred că începem pe la ora 12:30-13 şi stăm pînă epuizăm ordinea de zi :) Deci pînă pe la 14:30-15. Dar ce te faci dacă începem cu diverse? :)

   RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred. Atipicismul ca si basescianismul ne sunt straine.

   RăspundețiȘtergere
  6. Draga Lucia, ai menționat ora, nu ai mentionat locul. Să înțeleg că restautrantul USR e o locație implicită? Dacă e așa, Suciu ar trebui să ofere un bonus. Și, iar, dacă e așa, voi fi prezent începînd cam cu ora 13. Infatigabil, nu și silfid, e prea tîrziu pentru asta. Confirmă, te rog locul, căci dacă e altul, mă tem că voi lipsi!

   RăspundețiȘtergere
  7. Horia Gârbea
   Da, la restaurantul Uniunii, pînă mai este. E foarte bine pe la ora 13.

   RăspundețiȘtergere
  8. O bună prietenă bucureșteancă îmi spunea astă vară ”să nu-mi pară rău că nu locuiești în București!” aducând argumente cu precădere contra....Doamna Lucia Verona, ba chiar îmi pare rău, pentru mine, cât timp Enya e în Gimnaziu, e aproape imposibil să las baltă tot și să dau o fugă, la Viena, la Budapesta, la București. Aș dori foarte mult să vin, să vă cunosc și personal, nu doar prin intermediul cărților dumneavoastră și a blogului. În luna mai am o invitația pe care va trebui să o onorez, că-i vacanță, că nu-i! Poate atunci o să ne întâlnim, la o cafea sau alte specialități (apropo, noi am făcut identitatea vizuală a cafenelei Coffeeright și Gregorys, poate le știți, vizual merită, dar și ...gustativ!) Zi bună și caldă!

   RăspundețiȘtergere
  9. Mirela
   Ne vedem sigur în luna mai, la o cafea. De Coffeeright nu ştiu, în schimb Gregory's este un magazin de sandvişuri, nu seamănă a cafenea :)

   RăspundețiȘtergere
  10. Gregory's e ...”patronul” cafenelei! E un fel de restaurant al grecului care deține Coffeeright, care arată mai bine și mă bucur că nu se fumează.
   Aici e Coffeeright, semnat Dexign, ca ambient:
   http://www.dexign.ro/htm/dexign_ambient.htm

   http://www.dexign.ro/htm/dexign_ambient.htm

   RăspundețiȘtergere
  11. Mirela
   Nu mă prinzi într-un loc unde nu se fumează!

   RăspundețiȘtergere
  12. Vai mie, vai mie...o sa imi iau sprayul cu mine...si symphoralul! Serios, nu-i de gluma. Alergiile, bata-le vina. Voi suporta, daca va fi sa fie!

   RăspundețiȘtergere

  Click pe poză!