duminică, 7 februarie 2010

Iar ning ăştia...

Anunţată din timp de meteorologi, mediatizată îndelung şi piscicol (sau politic?) - cod galben spre portocaliu intens -, ninsoarea a reuşit din nou să ia prin surprindere autorităţile.
Mi-am dat seama de ce - ţara e condusă de oameni mult prea tineri, lipsiţi de experienţă, pentru care orice se întîmplă e o surpriză. :))
(Sau cum se spune despre bancuri: nu există bancuri vechi, ci doar oameni tineri sau bătrîni. Pentru un nou născut, orice banc este nou.)
Pentru a evita repetarea fenomenului (mă refer la supriză, nu la ninsoare), propun ca pe viitor să alegem ca primari numai pensionari - oameni în vîrstă, care au trecut prin multe şi nu se mai miră de nimic. :D

15 comentarii:

  1. Dar nu imi vin in cap exemple de primari foarte tineri.

    Nu stiu cine e surprins, cred ca stiau. Aaaa, ca sunt dezorganizati, daaaa. Aaaa, ca sunt lenesi, daaa. Dar surprinsi? Poate de forma, ca plansul lui Jean :)) ("Nu mai plange, Jeane, Plansu e de forma")

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt placut surprinsa. La mine in cartier au iesit oamenii din blocuri sa dea zapada de pe srazi. De foarte mult timp nu am mai vazut asa ceva.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar imi place show-ul pe care il fac. Sedintele comandamentului de iarna incep la ora 23:00 si se dau in direct la tv. Ca sa vedem ca... se lucreaza. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Theodora
    Cred că de disperare :)

    Lilick
    Da, sigur, totul pentru show, totul pentru victoria în alegeri!

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi suntem vinovaţi : dacă nu ne cresc şi nouă nişte aripi, să plecăm în ţările calde odată cu păsările migratoare....

    RăspundețiȘtergere
  6. @Theodora au inteles gresit ... codul. Ei cred ca se da cod gratis ca la alegeri, gratis.
    @Lucia, nici de meteorologi n-ar mai fi nevoie. Primarii batrani au ... nas si fler. Cel de la Predealse uita spre Postavaru si spune cantitatea de precipitatii. Il vad pe un Vanghelie batran, scotandu-si sosetele, bagand un deget de la picior, cu unghia bine pedichiurizata, in Dambovita si anuntandu-ne cum va fi vreamea pana la urmatoarele alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Matilda
    Ce-aş mai pleca...

    GS
    Corect, meteorologii ar deveni inutili, ce economii s-ar putea face, ca să nu mai vorbim de terenurile ANMH, pe care s-ar putea construi mall-uri :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mall-uri, Lucia! Temple budhiste. Ne vom ruga sa vina chinezii, asa cum ne rugam sa vina americanii. Comunismul chinez ni se va parea un vis frumos fata de statul modernizat dupa gandirea viitorilor clasici BaseBoc si CocoUdrea. Fiind nitel vizionar de felul meu pot intrezari viitorul viitorul destul de clar. Doua lucruri imi scapa. Primul, daca va fi un stat heterosexual sau homosexual si daca voi lua salariu luna viitoare. Ambele necunoscute ma ingrijoreaza. Sincer, parca a doua, mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. GS
    Eşti chiar mai vizionar decît credeam! Despre forma de stat... Sunt convinsă că în acest secol va mai exista statul heterosexual. Din 2100 încolo, nu sunt sigură.
    Sper să iei salariul luna viitoare şi în cele următoare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Astia is niste nesimtiti cu zapada lor cu tot. Mi s-o luat :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Politicienii si primarii fac si ei ce stiu: campanii de fatada. Cetatenii insa... Strada mea avea 4 benzi. Are numai două fiind parcate masini la liber pe ambele parti. Acum, ca a trecut si plugul, vin masini si stationeaza pe cele 2 benzi ramase. Unii mai aprind avaria, altii nu. Autobuzul face slalom noaptea printre masini parcate pe ambele benzi. M-aș bucura să nu-l țină odată frîna. Sînt sigur că șoferii care le lasă dau o fugă pînă acasă ca să posteze comentarii indignate la adresa autorităților.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, Lucia, iar ninge! Pastele lor de comunisti!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Horia Gârbea
    Noroc că strada pe care stau e mai largă :)

    Augustin
    Da, ei sunt de vină!

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!