duminică, 24 ianuarie 2010

The show must go on

Cîteva zile voi fi, probabil, mai puţin prezentă aici. Am să postez cîte ceva, dar nu ştiu cît timp voi avea pentru blog, de aceea scot moderarea şi vă voi răspunde la comentarii cînd voi putea. (Sper ca asta să nu le dea celor care semnează anonim impresia că-şi pot face de cap! Comentariile anonime vor fi şterse fără excepţie!)

Concursul blog de blog îşi urmează cursul. The show must go on! Vă rog, continuaţi să nominalizaţi, mai e doar o săptămînă pînă la 1 februarie.
Pe blogul lui Geocer găsiţi un cod pentru bannerul concursului.

N-aş fi scris postarea asta, dar am constatat azi după-amiază că mi-am pierdut simţul umorului. Sper că temporar.

11 comentarii:

  1. Buna, Lucia! Joi, pe 28, organizam un apel simultan pe bloguri: http://nobasescuday.blogspot.com/2010/01/28-ianuarie-joi-apel-simultan-pentru-no.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara. Va rog sa postati o adresa de e-mail pentru a va putea contacta.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lilick
    Bine, sper să fiu destul de în formă pînă atunci. Vorbim.

    Madi Toader
    După cum ai putut vedea din această postare, nu sunt foarte disponibilă zilele astea. Spune-mi aici despre ce este vorba, te rog.

    RăspundețiȘtergere
  4. Madi Toader
    Am să te rog să-mi laşi o adresă de e-mail ori aici, ori la Off Topic, pe coloana din stînga.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sigur ca e temporar, nici nu credem altfel. O fi inghetat de la temperaturi. The show must go on !

    RăspundețiȘtergere
  6. @oana,
    @lucia verona
    acum patru ani aveam hobbitul.net, brumar si-a tras din 2008 hobbitul.ro … din asta rezulta ca eu sunt hobbitul nr.1 cel putin la situri, dupa cum se poate observa in avatar chiar aduc putini cu ei :)
    urmatorul mesaj nu va este adresat voua, si face parte dintr-un text publicat in cadrul unui interviu cu un scriitor, care l-a un moment ma chestiona el, in urma cu doi ani, e o citare aproximativa
    “… cat despre cu hobbitul – e o diferenta mare intre mine si brumar … eu am scris sub denumirea de hobbitul din 2005 (pot aduce o revista culturala in care am publicat sub aceasta denumire), el din 2008. Pe mine multi ma striga hobbitul, e porecla mea. Spun asta ca sa inteleaga vacile si tapii de ce sunt hobbitul, or pingu, si nu brumar. daca il deranjeaza,a tunci imi schimb blogul din hobbitul.net in brumar.net ca sa aibe dreptate cei care imi spun ca de la el am furat ideea de hobbiti. Nu il acuz de nimic pe brumar, pentru sunt circa 45000 de bloguri (dupa unii) si probabil mai sunt si alti hobbiti.Eu am aflat de faptul ca hobbitul.ro e luat si apartine lui Brumar cand am vrut sa fac o platforma multi user (cu circa 50-100 de subdomenii) pe denumirea de hobbitul.ro. Sincer, brumar e un om prea destept incat sa puna botul la ce ar putea spune altii. Si eu la fel, ii las sa spuna”

    RăspundețiȘtergere
  7. Bogdan Barbierul - hobbitul
    Chiar nu mă interesează problemele de întîietate în domeniul hobbiţilor, dar va fi o problemă la vot, pentru că şi Brumaru e nominalizat tot ca hobbit.

    RăspundețiȘtergere
  8. atunci scoateti-ma de la vot si sa dam brumarului ce nu a brumarului

    RăspundețiȘtergere
  9. Bogdan Barbieru - hobbitul
    Nu te scot de la vot, găsim noi o soluţie.

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!