vineri, 22 ianuarie 2010

Blog de blog - noutăţi de la şi despre juriu

Vestea bună este că juriul lucrează. Vestea şi mai bună este că juriul lucrează la regulamentul concursului. În mod firesc, acesta se va modifica frecvent pînă la data anunţării premiilor. Iată aici două puncte din regulament. Sunt importante, de aceea am să vă rog pe toţi să le respectaţi:
- membrii juriului nu pot primi premii, de aceea nu are rost să-i nominalizaţi. Mai ales, vă rog, nu mă nominalizaţi, nu pot să mă autopremiez. Ştiu că se practică asta la alte concursuri de bloguri, dar nu aici.
- propunerile se fac la leapşa cu nominalizări, în care prezint categoriile şi spre care trimite bannerul. Nu la postări despre politică sau alte teme. Vă mai dau încă o dată linkul.
- Dacă nu înţelegeţi despre ce este vorba la o categorie sau alta, întrebaţi. Nu încercaţi să ghiciţi, nu veţi reuşi :)

Cum am mai spus, conform tradiţiei, componenţa juriului nu va fi fixă, modificările fiind posibile pînă în ziua decernării premiilor. Iată lista membrilor juriului, aşa cum arăta azi dimineaţă. Vor fi alături de mine Ştefania şi  Mădălina (amîndouă au făcut parte anul trecut din juriul premiilor "Fără canguri"), Elisa, Lilick Oana, CrinaAdi Hădean. (laureaţi ale premiilor "Fără canguri" - nota bene, aştept şi alţi laureaţi de anul trecut în juriu), Lulutza (foarte activă  şi competentă cititoare de bloguri), Valive (blogger entuziast).
În cursul acestei zile, a acceptat să facă parte din juriu un alt laureat al premiilor "Fără canguri" - doamnelor şi domnilor, cel mai bun blogger dintre politicieni, Adrian Năstase!

16 comentarii:

  1. Da, eram cam multe fete. :) Cu cei doi Adrian, unul Nastase si unul Hadean, juriul capata greutate. Sa speram ca mai mult politica decat... din cealalta. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Lilick
    Aşa este, un juriu cu greutate :) Politică, fireşte :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ei ce sa fac daca tot modifici componenta juriului, azi dimineata Adrian Nastase nu figura pe lista, o sa ma mai gandesc pe cine nominalizez la categorie

    RăspundețiȘtergere
  4. M-a săgetat flacăra violetă ! Tocmai voiam să-l nominalizez pe dl. Adrian Năstase, dar acum nu se mai poate !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cody
    L-am văzut azi la conferinţa "perspective ideologice pentru stînga", l-am invitat şi a fost de acord :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Matilda
    Va trebui să cauţi pe altcineva :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Juriu' are voie să dea autografe, nu? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai bine Lucia, acum ca a venit AN-ul, o sa ma puna la respect, si eu voiam sa dau premiul pe pile. Of, of :))) No, gluma-i gluma, dar arata bine juriul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Neliniştitu'
    Normal, chiar e obligat, intră în fişa postului :)

    Oana Stoica Mujea
    Oana, da, arată bine :)

    RăspundețiȘtergere
  10. La categoria "Cel mai fericit blogger" se autopropune TreXel. În modestia lui proverbială a uitat să anunţe juriul... :)
    http://trexel.blogspot.com/2010/01/autopropun.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Adrian SM
    Se pare că eu scriu degeaba. Am cerut, chiar aici, ca nominalizările să se facă numai la postarea cu leapşa. Tot ce e în altă parte riscă să se piardă.

    RăspundețiȘtergere
  12. Scuze,azi am liber şi-s prea relaxat se pare... :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Lucram, lucram, si din barba n-o sa dam. :)

    RăspundețiȘtergere

Click pe poză!